Heel snelle levering van kwaliteit stof ontvangen. Wel dacht ik dat de kleur donkerder was. Maar ok. Ik ben zeer tevreden. Ook de prijs valt goed mee.

Prima vlotte service

Vlotte No nonsens service. Erg tevreden over knipstalen service omdat je op scherm niet altijd een goede indruk krijgt

Heel fijn dat je staaltjes kan aanvragen, voordat je stof gaat kopen. Goede service, prachtige kwaliteit van de stoffen.

Vlotte verzending van de bestelling

Prima! Snelle ontvangst van de bestelling.

Ziet er goed uit.

Zeer goed, snelle en correcte levering

Zij verkopen het merk voeringstof wat ik wilde hebben. Aangezien ik te ver weg woon om even langs te gaan heb ik gebeld en aan de hand van het kleurnummer van het garen hebben ze voor mij de meest passende kleur voeringstof uitgezocht. Perfect!

Zeer tevreden over de stoffen en de levering.

Wanneer ik opzoek ben naar n mooie stof dan kom ik steeds uit bij Böttger. Wat n prachtige stoffen hebben ze! Ik woon niet in de buurt dus bestel mijn stoffen online. De stoffen worden keurig verpakt en zijn snel geleverd. TOP!

Snelle correcte levering

Mooie stoffen- ruime keuze/ vriendelijk- ook bij bestelling online- snelle levering

De stof was scheef afgeknipt, daardoor 10 cm verlies.

Snelle levering en netjes verpakt. Alleen de stof was wel heel scheef afgeknipt, Daardoor verloor ik 10cm stof . Jammer!

Snelle goede service

Dit is de eerste keer dat ik stof en een patroon besteld heb bij Böttger . Helaas alle 2 de artikelen fout , toen heb ik gebeld , alles kon terug en bij de volgende bestelling zou ik het goede patroon gratis krijgen . Ik heb weer stof en voering besteld , binnen 3 dagen was alles er incl. het patroon . Alles was volgens de factuur geleverd . Ik ben erg tevreden.

Mooie stoffen, overzichtelijke site en snelle levering.

Super!!!goeie ervaring.

Heel goeie website met vele mooie stoffen in verschillende prijsklassen ook zeer behulpzame en vriendelijke oplossing als er een probleem is.Is ook een zeer goed punt om de staaltjes gratis aan te bieden zo zijn wij ook gemotiveerd om bij jullie te bestellen.Ik heb wel een opmerking wanneer het geleverd wordt wordt er aangebeld en vertrekt de besteller zonder te wachten tot ik de deur open ,indien niet thuis vindt ik het toch gevaarlijk om dat pak zomaar aan de deur te leggen soms een ganse dag,het gaat toch dikwijls om een redelijke som.Leunens Nicole

Mooie stoffen

Mooie stoffen, de juiste kleur garen wordt erbij gezocht. Zorgvuldig verpakt en thuisbezorgd.

FANTASTISCH

Prima website; erg duidelijk. Ook prettig dat benodigd garen qua kleur er door jullie wordt bijgezocht. In één woord: PERFECT!

Goede ervaring

Voor het eerst stof besteld. Geholpen door degene waar ik naailes krijgt. Prachtige stof.

Lekker snel en meerdere modellen op 1 patroon

Deze buitenlandse patronen had ik eerder binnen dan de Nederlandse. Well done!!

Zoveel prachtige stoffen om uit te kiezen.

Ik koop online op Bottger.nl en vind er altijd een mooie stof voor een nieuw project. En bij twijfel of advies staat het team mij zeer deskundig en vriendelijk te woord. Kortom, ik vind het altijd weer een feestje om bij Bottger stoffenwinkel te winkelen.

Heel tevreden

Heel mooie stoffen een nadeel jullie winkel is te ver voor alles met eigen ogen te zien Maar heb een patroon besteld en nu stof en ben heeeeel goed bediend dus zeer tevreden over jullie

Té lange levertijd voor patronen

Ik zocht patronen voor baby en peuter slaapzakken om te maken voor kinderen in Oekraïne. Daar is dringend behoefte aan, zodat ze zo uit bed warm een schuilkelder in kunnen. Het duurde 3 weken voordat die arriveerden. Hierdoor kon het geplande naaiweekend met een hele groep niet doorgaan. Intussen lopen agenda 's vol en gaat het langer duren voor we kunnen starten. Niet heel erg blij mee dus.

Vlug besteld en gekregen

Prima ontvangen

Beste medewerkers, patroon was snel besteld. Alleen heel onhandig dat nergens bij dit patroon aangegeven staat hoeveel stof nodig is. Dan kan je alvast op zoek ... verder prima service en patroon ontvangen.

Goed, vriendelijk, meedenkend, adviserend

Fijn om een staal te kunnen aanvragen en zodoende je keus beter te maken

Mooie stoffen

Prachtige stof, goede kwaliteit

Lang wachten

De mensen die je aan de telefoon krijgt zijn erg aardig, maar heb 5 weken op 2 patronen moeten wachten. Zei kunnen er misschien ook niets aan doen, maar ik vond het erg vervelend.

Mooie stof en snel geleverd.

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.