Prima winkel

Ik kocht vroeger veel stof bij böttger. Jullie hebben een uitgebreid assortiment. Maar toen woonde ik in Heerhugowaard. Maar als ik in Alkmaar ben en ik heb stof nodig. Dan kom ik zeker langs. Je wordt ook prettig geholpen. Maar online stoffen kopen doe ik niet, ik wil de stof voelen, dan kom ik liever langs.

Heel goed .

Over het algemeen heel goed . Ik weet dat het altijd iets langer duurt voor ik het in huis heb maar dat vind ik geen enkel probleem . De stoffen zijn prachtig en uniek . Als ik het draag vragen ze heel vaak waar ik het gekocht heb . Met trots zeg ik stof bij Böttger in Alkmaar .

Zending correct

Zending correct, het duurde deze keer wat lang Verder o.k

Prachtige hoog kwalitatieve stoffen.

Geregeld kijk ik op de site van Böttger. En als ik dan 'n mooie stof zie die ik zou kunnen gebruiken vraag ik 'n stofstaaltje aan. Er liggen nu 'n paar klaar die heel geschikt zijn voor de kleding die ik wil gaan maken. Zo hoef ik niet naar stof te zoeken als ik aan iets nieuws ga beginnen en ik weet precies of de stof ook echt geschikt is voor het model. Böttger vind ik 'n goede betrouwbare zaak met prachtige stoffen. Hiske

keurige aflevering, het zou sneller kunnen, meerdere dagen moeten wachten. Naast stof ook stofstaaltjes besteld, dan zie je dat ook de kleuren wel iets afwijken van de foto's op de website. Stofstaaltjes zijn gratis. Prima service!

Goed geholpen

Grote keuze in stoffen

Top !

Goede website om stofkeuze te maken. Alsook kan je stalen mee laten opsturen indien je twijfelt.

Zondermeer een aanrader!

De gebruiksvriendelijke website, mogelijkheid om kosteloos stofstalen te bestellen en de snelheid van verzending, maken dat ik graag terugkom bij Böttger stoffen.

Ik ben zeer tevreden

Snelle levering..en zeer vriendelijk bij telefonisch contact

Snel geleverd. Vlotte afhandeling

Top stoffenzaak

Geweldig mooie stoffen, goede kwaliteit en zeer uitgebreid assortiment. Krijg altijd direct zin om weer iets nieuws te maken als ik die mooie lappen stof zie.

Makkelijk te bestellen. Mooie stoffen

Nette reactie juiste levering

Positief overweeg meer te bestellen

Duidelijk

Nog even telefonisch wat vragen gesteld. Medewerkster is zeer vriendelijk en behulpzaam. Dank.

Altijd tevreden, fantastische stoffen!

Ik ben al een terugkerende klant, en elke keer ben ik weer tevreden. Ze hebben een prachtige selectie stoffen die ik nergens anders kan vinden, zoals unieke Italiaanse stoffen en stoffen die ik in bekende modebladen zie. Ook de service is prima– bestellingen worden snel en netjes geleverd, en de klantenservice is vriendelijk en behulpzaam.

Top!!Kosteloos stalen sturen binnen enkele dagen

De stalen die ik nodig had om een goede keuze te kunnen maken werden snel en zonder kosten gestuurd! Ik ga binnenkort de stof in de winkel kopen!

Snel gevonden, snel geleverd.

Snel gevonden, snel geleverd.

Levering duurde iets langer door drukte maar netjes geleverd

Nvt

Ik vond het wel lang duren voordat het patroon werd bezorgd!

De stof is heel mooi en goed verpakt. Top

Topkwaliteit voor een goede prijs

Hele proces van bestellen tot afleveren is uitstekend

shit

nog geen bestelling ontvangen

nog geen ervaring !

Wij kunnen nog geen mening geven omdat we nog steeds niets hebben ontvangen. We geven nu het voordeel van de twijfel

Een héél plezierige kennismaking!

Bestelling geplaatst op vrijdag. Onmiddellijk volgde de bevestiging en op dinsdag werden de gewenste stoffen, keurig verpakt,al afgeleverd! Wat wil een mens nog meer?

Prachtige stoffen

Bottger verkoopt veel bijzondere mooie stoffen, waarmee ik mooie kleding kan maken. De verzending per post is ook goed geregeld.

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.