duidelijke site en bijhouden van waar pakket is

Zie boven. Eén kleine aanmerking: pakket zou op maandag in de brievenbus worden bezorgd. Ik dacht ik ben benieuwd, want de post wordt nl. (volgens mij landelijk) niet meer op maandag bezorgd, En inderdaad het werd dinsdag keurig met de post bezorgd. Deze keer geen probleem, maar voor iemand die daar wel op rekent ishet jammer.

Wat een service om een staaltje aan te kunnen vragen. Ik heb dat 2x gedaan. De tweede keer moest ik er een aantal dagen op wachten, het was druk. Daarna heb ik stoffen besteld, prima en snelle levering.

Geweldig goed

Je wordt enorm vriendelijk en bekwaam geholpen en geadviseerd.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit en vlotte levering

Erg mooie stoffen

Böttger heeft erg mooie stoffen. Hierdoor valt mijn keuze vaak op deze webwinkel. Soms is de vervoerder anders dan op de website aangegeven.

Als ik iets bestel wordt het goed verzorgd en geleverd

Alles prima in orde

Snelle verzending en alles prima in orde.

Zeer ruime keus aan stoffen, praktische indeling.

De bestelling wordt ook snel verstuurd.

Levering was erg laat.

Levering erg laat. Ik heb gebeld waar het bleef "ja sorry dat is een nabestelling". Okay leuk, maar laat met mij even weten, doe bijvoorbeeld een mail met de verwachte verzenddatum. Vriendelijke meneer aan de telefoon, bestelling uiteindelijk toch ontvangen. Het patroon is mooi maar alleen in het Engels en Frans. Had het fijn gevonden als dit duidelijker was op de site.

Goede kwaliteit en perfecte service.

Goed telefoon contact gehad en snelle service.

alles naar wens

De stof was mooi van kwaliteit. het motief was goed te zien, en de kleuren kwamen goed uit. Alleen het wit in het patroon was wat minder, was meer een licht tintje

Snel, accuraat en kwalitatief goed

Staaltjes aangevraagd van 100% wollen stof. Binnen 3 dagen in huis. Prachtige stof! Ga ik zeker bestellen.

altijd goede ervaring

deze keer alleen stalen besteld; kwamen prima aan met op elke staal het nummer.

Prachtige gekleurde stoffen

Ziet er goed uit,mooie kleuren. Ben benieuwd hoe de stoffen zich houden.

Een heel mooie stof,netjes verpakt,winkel graag bij brottger.

Prachtige stoffen,mijn winkel

Voldeed aan mijn verwachting

Goed materiaal. Goede prijs

Besteld mooi aangekomen en de juiste keuze gemaakt van stof op een afbeelding.

Patroon goed, levertijd veel te lang

De patronen zijn goed, aangezien ze niet overal patronen in grote maten hebben bestel ik ze dan toch hier ondanks de lange levertijd. Voor een patroon dat op voorraad is een levertijd van 2,5 weken is echt te lang.

Vond dat het opsturen van een patroon wel wat aan de lange kant..

Goede webshop en mijn bestelling werd snel bezorgd.!

positief

vriendekijk, goede kwaliteit, goed advies

Goede kwaliteit én service.

Goede kwaliteit stoffen. En, wat ook heel belangrijk is, goede communicatie in geval van problemen met bezorging.

Mooie stoffen en goede service

Bottger Stoffen verkoopt heel veel mooie stoffen, je pakketje wordt ook netjes verzonden waarbij de stoffen nog extra zorgvuldig in vloeipapier worden verpakt. Het helpt mij bij het uitkiezen van een stof met dessin ook dat er op de website vaak een foto staat van een kledingstuk gemaakt van de betreffende stof. Zo zie ik heel duidelijk hoe groot het dessin zal zijn. Wanneer er geen foto is van een kledingstuk zijn er foto's met een liniaal naast de stof, dat is ook behulpzaam. Echt een fijne winkel!

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.