Het duurt vele dagen langer dan afgesproken

Ik zit al sinds woensdag te wachten op mijn zending. Iedere dag opnieuw krijg ik bericht dat mijn zending geleverd zal worden, en iedere dag is dat niet het geval. Vandaag maar weer afwachten of het wat gaat worden. Het is inmiddels vrijdag. Ik ben heel ontevreden.

matig

Ik heb de grootste moeite gedaan om mijn ww. in te voeren. Is nog niet klaar. Ik moest wel lang wachten op de staaltjes, meer dan een week. Vind het lastig dat er geen winkel is, zodat je stoffen kunt vergelijken en voelen. Nu ga je voor de kleur of motief.

Mooie stof. Vlot aangekomen.

Goed afgeleverd keurige verpakking.

Binnen enkele dagen al bestelling in huis. Keurig verpakt.

Goede service. Staaltjes opsturen gebeurt perfect. Is belangrijk voor aankoop.

Ervaring in de winkel was heel prettig. Daarom nu staaltjes gevraagd, waarna ik kan bestellen. Prettige manier van werken. Bedankt

Bottger is voor mij een van de beste!

Hier hebben ze mooie stoffen, ruime keus en geweldige service Vooral de gratis stalen bestellen is super Je wilt toch de stof even voelen

Snelle levering goede kwaliteit

Die is mijn eerste bestelling. De levering was binnen twee dagen.

Fijne zoekfilters!

Ik vind het fijn om binnen alle stoffen te kunnen filteren. Materiaal vind ik heel belangrijk. Van mij zou de dikte van de stof (g/m20 ook nog wel een zoekfilter mogen zijn. Als je zoekt voor een bepaald patroon zoek je ook een bepaalde dikte van stof. Verder mis ik volgens mij de functie om te kiezen voor effen stoffen (of heb ik die niet gevonden?) Verder fijne site en de stoffen voldoen aan de verwachtingen

netjes verpakt en snel bezorgd

het bestellen ging eenvoudig en er is geleverd wat gevraagd is. Het is altijd lastig om iets te bestellen zonder het echt gevoeld en gezien te hebben, maar het voldoet aan de verwachtingen.

Het word keurig geleverd

Zeer snelle levering

Het was fijn dat er snel geleverd kon worden. Je wilt zo snel mogelijk beginnen!

Goede keus in stoffen

Vooral kleur keuzes in basis stoffen waardeer ik. Alles was goed verpakt en opgestuurd. Wachttijd was niet veel.

Ik had verscheidene stalen stof besteld, alle stalen ontvangen en van perfecte grote zodat je ook een indruk krijgt wat voor stof het is. Ik ga zeker stof bestellen na deze ervaring

Mooie collectie

Mooie collectie stoffen en leuke aanbiedingen. De website werkt niet zo super en jammer dat niet altijd de samenstelling er goed bijstaat, met name het gewicht. Zoeken gaat ook wat onhandig en er staat ook niet bij hoeveel er nog in voorraad is.

Niks aan te merken

Mooi assortiment aan stoffen in elke prijsklasse en een zeer snelle levering

Nooit aangekomen

Mijn bestelling is nooit aangekomen

Bestelling ontvangen

Niet al te lang hoeven wachten.

Goedemorgen ik heb gisteren mijn pakketje ontvangen en ik vond mijn stofje heel leuk nog hartelijk bedankt

Heel correct

Heel dat ze stukjes stof op sturen, monster, en dat gratis, geweldig

Efficiënt

Very nice fabric

Snel opgestuurd

Zoals altijd. Zeer snel en keurig opgestuurd. Heb geen ervaring in online stof te bestellen, maar dat komt als de zaak is gesloten. Zo jammer, maar begrijpelijk..

Goede kwaliteit stoffen. Mooie prints en veel keuze.

Ik naai nog steeds mijn eigen kleding, ben 78 jaar en ook voor die leeftijdscategorie is er bij Böttger nog genoeg moois te vinden. Ook wordt er aandacht besteed aan een zorgvuldige verpakking bij het versturen van de stoffen.

Leuk goed bevallen.

Ik doe het voor het eerst. Maar dat is prima eerst een proeflapje. Prima

Ik heb een patroon besteld en dat kwam snel in de brievenbus

Huigbrouwerstraat 7 -9

1811BJ Alkmaar

Over Bottger Stoffen

Wij zijn Böttger stoffenwinkel met een winkel in het centrum van Alkmaar en Online op Bottger.nl. Ons assortiment bestaat uit ruim 3.500 stoffen, 2.500 naaipatronen en 1.500 fournituren.