Goeie kwaliteit!

Helaas niet heel duidelijk in de beschrijven hoe groot de beschermer is. Gezien het voor een kind bestemd is, is wel van belang dat de koper weet bijvoorbeeld hoe lang het product is. En misschien het allerbelangrijks: dat het los wordt geleverd, dus je hebt minimaal 2 nodig!

Goede producten en snelle levering

Ik vond snel de juiste bokshandschoenen

Alles naar wens, ik ga vaker bestellen.

slecht

afgesproken levertijd niet nagekomen

Zeer goede ervaring

Bestelling kwam op tijd en ben zeer tevreden over de kwaliteit

Top Ervaring

Snelle levering en zeer hoogwaardige producten die heel betaalbaar zijn. Je krijgt waar voor je geld!

fijne service

probleem mooi opgelost

Erg jammer hoe ik behandeld ben

Ruim van tevoren bokshandschoenen voor mijn man en vier kinderen besteld voor pakjesavond. Allemaal verschillende kleuren. Krijg ik ze binnen zitten er twee dezelfde in. Na contact via insta en de mail van klantenservice beweren ze eerst dat dit is wat ik besteld had dus ik heb meerder keren geantwoord met bewijs dat er twee soorten groen op de website (op voorraad) waren en twee soort m groen dus ook op de factuur stonden. Nou toch gelijk gekregen en toen moest ik eerst de verkeerde terugsturen voor ik andere kon krijgen. Wat uiteindelijk dus niet meer gelukt is voor sinterklaas avond. Echt super slechte afhandeling. Ze hadden gewoon meteen de goede kunnen sturen en dan had ik de verkeerde kunnen retourneren ipv dit lange gedoe. Ook omdat ik er niets aan kon doen en het volledig bij hen lag. Geen tevreden klant helaas

Heel tevreden over legend sport. Top kwaliteit en top service. Echte aanrader. Ben heel blij met mijn aankoop en heel blij over de snelle service. Bedankt legend sport!

Snel en goed

Mooie prijzen, en snelle levering ! precies zoals verwacht

Snel en goed

Heel tevrede

Snelle levering en goed kwaliteit Een aanrader !!!!

Makkelijk om te bestellen en snel geleverd. Product voldoet aan verwachting en de prijs-kwaliteit is prima

Heel goed geholpen door de medewerker aan de telefoon voor de maat waar ik over twijfelde (voor mn dochters). Had daardoor in 1x goed besteld. Super blij mee. Product had ik ook heel snel binnen, en het paste door de brievenbus. Ideaal.

Top service en kwaliteit

Super spullen en snelle levering

Goede kwaliteit

Mooie sportkleding, goede kwaliteit en de maat klopt perfect!

Producten met een prima prijs kwaliteitsverhouding

Snelle levering. Fijne site.Producten met een prima prijs kwaliteitsverhouding.

Uitstekende service

Bokshandschoenen waren helaas te groot, dus teruggestuurd en binnen enkele dagen het bedrag retour ontvangen

Super snel en netjes geleverd.

Ondanks leverproblemen toch opgelost

Scheenbeschermers en tas zijn van goede kwaliteit. Ondanks dat er iets mis was gegaan met de levering van de bestelde producten, is het na mijn vraag netjes opgepakt.

Vlotte levering en goede kwaliteit

De levering was snel en werd ook goed op de hoogte gehouden, in de mail wordt er ook netjes vermeld dat het iets langer kan duren door de postorderbedrijven. De bokshandschoenen hebben een stevige padding, sluiten goed aan en geven extra stevigheid aan de pols. Ik train nu enige tijd met de handschoenen en ruiken nog steeds fris.

Leuke broek slechte maatvoering lange levertijd

Leuke broeken. Maar maatvoering klopt echt niet. Zelfde broeken in verschillende kleuren besteld in dezelfde maat. Broeken zijn allemaal heel verschillend van maat en lijken eerder xs en xl dan een medium te zijn. Weinig consistentie dus in maatvoering. Levertijd van de broeken duurde helaas ook lang. Jammer want ook voor de kosten voor retourzending moet je zelf opdraaien. Uitgaande dat ik er zeker 1 wil houden was dat niet zo erg, maar als je er geen 1 past omdat de maten willekeur lijken te zijn is dat wel erg zonde. Broeken voelen wel lekker aan qua stof. Contact opgenomen over bovenstaande met klantenservice.

Fout van DPD. Maar nu toch geleverd.

De verzending duurt heel lang en het pakket is nog steeds niet geleverd. Status dpd: pakket onderweg naar volgende depot. Die is zeker heel ver weg want dit is al 3 dagen zo! Pakket toch nog aangekomen en zeer tevreden met de klantenservice die ons gebeld had. Netjes afgehandeld. Bedankt daarvoor.

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Een fijne website ervaring met uitgebreid assortiment. De levering was vriendelijk en snel!

Industrieweg 10 E

1566 JP Assendelft

Over Legend Sports

Legend Sports is ooit begonnen als een ambitieus klein familie bedrijf met passie voor de sport en met name vechtsport. Nu zes jaar later heeft Legend Sports zich ontwikkelt tot één van de grootste merken in de markt die gespecialiseerd is in fightgear. Met trots kunnen we zeggen dat we een merk van Nederlandse bodem zijn. We willen de sterkste en grootste merk van de wereld worden. Casual Kledinglijn: Sinds kort hebben we naast de Legend vechtsportartikelen lijn ook een eigen casual kledinglijn. Fitness: Met onze fitness assortiment hebben we enorme stappen gemaakt. We hebben een zeer ruime assortiment geïntroduceerd van crossfit handschoenen tot aan dip riemen en sportvoeding.