Zeer vriendelijk en correct

Ik had 2 stootkussens besteld waarvan er maar 1 was aangekomen bij levering. Whatsapp bericht gedaan naar legendsports en iets er na al direct antwoord terug dat het meteen in orde ging gebracht worden. En ja, na het weekend kwam mijn 2de stootkussen ook mooi aan huis geleverd :) Misverstandje kan altijd, maar ik ben zeer blij met het snelle en vriendelijke antwoord terug en dat er meteen gevolg aan werd gegeven.

Nice product , quick service

Nice product , quick service

Fijn trainingsvest

Zit lekker nauw en fijne stof met rits. Beetje korte mouwen

Goede service en goede producten

Ze hadden verkeerde maat verzonden voor hoofbescherming. Na melding hiervan snel juiste maat ontvangen en retourbon. Snelle service en goede prijs.

Bestelling nog steeds niet ontvangen

Klantenservice geeft niet thuis.

Goede kwaliteit en snelle levering!

Kwaliteit en snelle levering!!

Super!!

Kwaliteit en snelle levering

Inmiddels in het bezit van 4 paar Legend stootpads. Zeer tevreden over de kwaliteit, ook na langdurig gebruik.

Service en kwaliteit

Zeer tevreden over de kwaliteit en levering!

Heeft even geduurd, maar daar waren twee redenen voor.

Goede afhandeling van Legend Sports klantenservice en duidelijke communicatie naar elkaar toe. Ik beveel jullie aan om meer te gaan kopen.

Is het wachten waard

Niet echt duidelijke informatie ontvangen over de levertijd/ bezorging van mijn bestelling. Het was dus afwachten wanneer het zou komen. Maar qua kwaliteit is het het wachten waard.

Top Service

Ben goed op de hoogte gehouden mbt mijn vertraagde bestelling, vanwege de verhuizing. Heb een gratis product erbij gekregen ter compensatie. Super blij mee.

Heel tevreden

Goede kwaliteit producten en betaalbaar in deze dure tijden.

Produkt en levertijd naar wens

Ik had gloves en bandages, helaas bestelde ik de verkeerde maat. Retour gestuurd, alleen het bedrijf zat precies in een verhuizing. Na overleg met de klantenservice via WhatsApp besloten even snel zelfs langs te rijden en de juiste maat op te halen. Snel geholpen en de juiste maat functioneert uitstekend.

Spullen nog niet binnen en wel om review vragen

Had verjaardagscadeau gekocht maar kwam maar niet binnen. Gemaild want was nog niet geleverd aan pakketdienst. En dan krijg je antwoord we hebben het druk met verhuizing. Snap ik maar zet dan een langere levertijd op de website! Op deze recensie snel een betrokken reactie gekregen waarop ik mijn sterren dus heb aangepast! Ik wens jullie veel succes maar dat gaat zeker lukken. Overigens prima voet en beenbeschermers voor de karate mijn zoon is er blij mee

Niks mis mee

Spullen zijn zoals verwacht. Nette service als iets niet correct is.

Voor herhaling vatbaar…

Mijn bestelling was de volgende dag al geleverd. Goeie prijs/kwaliteits verhouding

Komen hun beloofde niet na

Op de website staat " vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis. Maar in de werkelijkheid de bestelling werd pas 3 dagen later bij de bezorgbedrojf gemeld.

Goede scheenbeschermers!

Ontzettend fijne beschermers, makkelijk aandoen en goede kwaliteit.

Snelle levering en goede kwaliteit

Handschoenen zitten wat strakker dan ik gewend ben maar is eigenlijk best fijn. Moet ze nog wat vaker gebruiken om zeker te weten dat ik de pasvorm echt kan waarderen. Daarnaast is de sluiting top. Mijn zoontje is super blij met zijn broekje en wilt er het liefst de hele dag in rondlopen.

Goed product, snelle levering

Blij met mijn nieuwe scheenbeschermers! Goede kwaliteit en snel geleverd. Tip: zet op de site een maattabel erbij.

Industrieweg 10 E

1566 JP Assendelft

Over Legend Sports

Legend Sports is ooit begonnen als een ambitieus klein familie bedrijf met passie voor de sport en met name vechtsport. Nu zes jaar later heeft Legend Sports zich ontwikkelt tot één van de grootste merken in de markt die gespecialiseerd is in fightgear. Met trots kunnen we zeggen dat we een merk van Nederlandse bodem zijn. We willen de sterkste en grootste merk van de wereld worden. Casual Kledinglijn: Sinds kort hebben we naast de Legend vechtsportartikelen lijn ook een eigen casual kledinglijn. Fitness: Met onze fitness assortiment hebben we enorme stappen gemaakt. We hebben een zeer ruime assortiment geïntroduceerd van crossfit handschoenen tot aan dip riemen en sportvoeding.