Uitermate tevreden

Hele mooie producten, ook nog eens betaalbaar!

Als Kickboks instructeur in de fitnessbranche was ik op zoek naar armpad’s (Thai pads). Je komt al snel in een duur segment. Omdat ik er niet eerder mee gewerkt heb, wilde ik niet al te dure kopen. Legend sports bracht me een hele mooie optie met de Thai pad’s zwart skintex. Uiteraard bestelde ik er 2 (ik heb gelukkig 2 armen) en ze bevallen uitstekend! Harde jab’s, crosses, hoeken, opstoten, bodyshots, knietjes, lowkicks, highkicks, ellebogen, je kan ze allemaal goed opvangen met deze pad’s! Ze zitten erg lekker en het de bovenste handvat zorgt voor stabiele grip, je kan hierdoor heel prettig tegendruk geven bij het incasseren van de harde stoten en trappen. Top product waar ik nog vele jaren plezier van ga hebben! Oesj!

Meer dan een week nog steeds niks ontvangen

Meer dan een week nog steeds niks ontvangen ze bellen mij erna om te zeggen dat ze de bestelling zijn vergeten !!???

Super!!

Vlak voor de kerst besteld en gewoon de volgende dag al binnen! Top!

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit broekjes, snelle levering en orima service.

Nette producten

Snelle levering en nette producten

Precies zoals gehoopt

Precies zoals gehoopt

Topproducten en topservice!

Een aqua pro bokszak en wraps ontvangen, allemaal perfect! Ik was een beetje onhandig en wist niet hoe ik de Aqua Pro Bag moest vullen, maar met wat hulp van de LEGENDS van LEGEND SPORTS is het gelukt en ben ik zeer blij met mijn aankoop.

Super fijne en snelle servic

Kickbox short is van hoge kwaliteit en mijn zoon is er super tevreden mee.

Goed kwaliteit

Ruim assortiment goede service

Veel keuze, of het nu om handschoenen, kleding of andere accessoires gaat. Fijne service, wordt altijd goed geholpen in de winkel

Goeie services goed product

Product zoals beschreven, goeie kwaliteit snelle levering. Helemaal top

Legendsports.nl

Ik ben heel tevreden over de services .niks om aan te merken en .heb vlug de bestelde artikelen in ontvangst mogen nemen Echt een aanrader .zeker wel

Heel goed advies gehad

Heel goed advies en snelle verzending

Goede producten, en aardige mensen, makkelijk bereikbaar met een vraag

Goede producten, snel geleverd. Aardige behulpzame mensen als je een vraag hebt.

Goed product en snelle levering!

Alles liep perfect

Niet goed

Ik vond oneerlijk dat ik verzendenkost en retouren kost moet zelf betalen

Perfect!

Perfect!

Snelle levering, goede producten

Perfecte klantenservice

1 telefoontje, onmiddellijk een oplossing van legend zelf!

Bokszak besteld en snel geleverd!

Bokszak van 1,50 meter besteld om in de tuin te kunnen boksen! Levering was super snel en prijs uitstekend.

Snel een goed product ontvangen

Pasvorm en uitvoering conform beschrijving. Snelle levering. Kwalitatief goed in verhouding met een reële prijs.

Mooie kwaliteit

Goede spullen en mooie kwaliteit

Top en prima service

Snel geleverd en goed voor de kids

Industrieweg 10 E

1566 JP Assendelft

Over Legend Sports

Legend Sports is ooit begonnen als een ambitieus klein familie bedrijf met passie voor de sport en met name vechtsport. Nu zes jaar later heeft Legend Sports zich ontwikkelt tot één van de grootste merken in de markt die gespecialiseerd is in fightgear. Met trots kunnen we zeggen dat we een merk van Nederlandse bodem zijn. We willen de sterkste en grootste merk van de wereld worden. Casual Kledinglijn: Sinds kort hebben we naast de Legend vechtsportartikelen lijn ook een eigen casual kledinglijn. Fitness: Met onze fitness assortiment hebben we enorme stappen gemaakt. We hebben een zeer ruime assortiment geïntroduceerd van crossfit handschoenen tot aan dip riemen en sportvoeding.