Besteld en snel in huis.

Good experience

I ordered a boxing bag and the track and trace worked perfect. It was an quick delivery as they advise 5-7 working days for delivery but it arrived earlier than expected but the track and trace indicated it. Also the contact was actually quite good via their ticket system on heir website. Also asked some questions via their whats app service and to my satisfaction a quick response time. Legend boxing bag 180 cm is a great purchase. I am really happy with the quality and the price. So yes, I will order again in the future.

Goed op tijd gekomen en in top quality

Prima zaak

Komen verplichtingen na.

Mooie pakken

Klantenservice reageert snel en denken met je mee. Trainingspakken zien er mooi en stevig uit.

Kwaliteit en perfecte levering!

Hier bestel ik nog...

goed geholpen

goed geholpen

Alle bestellingen naar wens afgeleverd

Alle bestellingen snel afgerond en keurig op tijd bezorgd. ook was alles uitstekend verpakt.

nice

mooi outfit en zit goed

Positief!

Op tijd geleverd en het voldoet aan de beschrijving. Top!

Iets groot voor een kind van 7 ondanks dat hij een brede kaak heeft

Prachtige uitrusting gescoord bij Legend Sports

Na heel wat jaren kickboksen besloten om mijn eigen gear aan te schaffen. Veel merken beoordeeld en de kwaliteit vergeleken, uiteindelijk bij Legend uitgekomen. Ben erg tevreden met de kwaliteit pads en trapkussen die ik heb gescoord, kan het iedereen aanraden. Daarnaast ook zeer snelle levering en goede service.

één product binnen gekregen van de drie

Ik heb 3 producten besteld en 1 binnen gekregen. een voicemail achter gelaten maar geen reactie terug, inmiddels al 2 weken geleden

Top kwaliteit en snel geleverd

prima product, stevige beugel voor mijn bokszak

snelle en correcte levering. Goed materiaal en compleet met bouten om de beugel op te hangen.

goede producten en fijn contact

Top producten

Bokszak met ophangmateriaal besteld. Na 2 dagen werdt het geleverd. Ik ben erg te spreken over de kwaliteit van de zak, zeker voor de scherpe prijs. Ik raad deze winkel ten zeerste aan.

Goede ervaring. Goede spullen

Legend verkoopt ten opzichte van andere merken kwaliteit voor net een vriendelijker prijsje

Helemaal goed

Precies wat ik zocht

Zeer tevreden!

best experience

Best experience i ever had. Ordered some products but wasn't what I was looking for. Sent it back and in short time got the refund on my account. Thank you Best team

Mooie sterke spullen

Tevreden

Misverstand

Toch nog goed gekomen na dat mails elkaar kruisten.Groeten!

Snelle levering, maar service wat traag via Whatsapp

Uiteindelijk netjes opgelost door Legend. Ze hebben in overleg met een vergoeding teruggestort voor de beschadigde mat.

Industrieweg 10 E

1566 JP Assendelft

Over Legend Sports

Legend Sports is ooit begonnen als een ambitieus klein familie bedrijf met passie voor de sport en met name vechtsport. Nu zes jaar later heeft Legend Sports zich ontwikkelt tot één van de grootste merken in de markt die gespecialiseerd is in fightgear. Met trots kunnen we zeggen dat we een merk van Nederlandse bodem zijn. We willen de sterkste en grootste merk van de wereld worden. Casual Kledinglijn: Sinds kort hebben we naast de Legend vechtsportartikelen lijn ook een eigen casual kledinglijn. Fitness: Met onze fitness assortiment hebben we enorme stappen gemaakt. We hebben een zeer ruime assortiment geïntroduceerd van crossfit handschoenen tot aan dip riemen en sportvoeding.