Doorverzonden van China?

Op de levering staan chinese tekens, kortom waarschijnlijk via alibaba besteld en direct doorgeshipt. Het patroon van de matten is niet recht gedrukt op meerdere matten. Matten hebben wel de kwaliteit in comfort waar ik op hoopte vandaar nog 2 sterren.

Het zit lekker

Details kloppen dik te vreden

Snelle levering! Alles in orde!

super!

De Binnenhandschoenen PRO zitten als gegoten en beschermen je knokkels en pols uistekend. Dit had ik eerder moet kopen!

Uitstekend!

Ik heb puzzelmatten besteld en ze zijn echt van top kwaliteit voor een eerlijke prijs. Ik gebruik ze om thuis te sporten. Daarbovenop, hele snelle en fijne leveringen ook!

Goeie service

Ik had de verkeerde maat handschoenen besteld. De volgende dag gebeld en netjes geholpen. Klantenservice heeft gezorgd dat ik de goeie maat kreeg thuisbezorgd. Handschoenen hebben perfecte pasvorm. Ik hoop er lang plezier van te hebben!

Gewoon goed

Gewoon goed

Goed materiaal zoals beloofd!

Producten waren sneller geleverd dan verwacht en ben tot nu toe zeer tevreden over de kwaliteit. Enige wat jammer was, dat de bokszak later aankwam dan mijn andere bestelde spullen, maar dat is opzich wel begrijpelijk

Prima service.

Uitstekende service , supersnelle levering !!

De service was uitstekend en de levering netjes en heel snel geleverd !!! Zeker aan te raden bedrijf !

Goede snelle levering

Pads en body protector besteld , snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen!

Snelle levering, mooie spullen

Prima service , betrouwbare webwinkel

Bokszak gekocht zeer tevreden makkelijk te monteren goede kwaliteit

Goeie service, mooie kwaliteit

Ik heb een bokzak gekocht van 150cm van legend. Fijne bokzak lekker zwaar ziet er goed uit, snel geleverd. 3 jaar garantie op dus ik ga er vanuit goeie kwaliteit. Zo ziet het er wel uit zo voelt het ook . Ik heb ook scheenbeschermers gekocht van legend ook zeer tevreden over.

Goed product

Fijne bixzak. Wel lastig dat ik m zelf moet aanvullen maar dat is wel logisch. Anders is de boxzak 180 niet te tillen.

Fouten worden overal gemaakt. Belangrijker is dat het goed opgelost word.

Diverse spullen bij legend sport besteld. Helaas was me hoody niet meegeleverd. Telefonisch contact gehad waarop gevraagd werd het effe op de mail te zetten. Dat gedaan, en de volgende dag meteen me hoody na geleverd. Geen gezeur! En perfect opgelost! Top!!

Ben blij met mijn nieuwe bokshandschoenen en joggingpak

De joggingpak is van zeer goede kwaliteit en dat voel je gelijk. Ook de boshandschoenen ben ik zeer tevreden over. Voelen goed aan en kan er lekker hard mee slaan. Zal hier vaker bestellen.

Top bedrijf!

Van begin tot eind een zeer goede ervaring met Legend. Producten die ik besteld heb zijn van zeer goede kwaliteit. Ik ga hier vaker bestellen.

Slecht

Ik ontving de verkeerde maat trainingspak. En het pak leek vaker gedragen want het rook raar, broek was al aan het pluizen en de ritsluiting van de rechterzak van het vest ontbrak. Die vond ik los in de linkerzak van het vest. Trainingspak gelijk teruggestuurd maar de juiste maat kon pas verstuurd worden als de verkeerde traininspak retour ontvangen was!

Slecht

Bestel een speed ball, word opgestuurd pakket maar verdwijnt meneren bij aankomst dhl. Word een nieuwe speedball opgestuurd maar het kleur dat ik wilde is niet meer beschikbaar, dus zouden ze een zwart witte opsturen. Nu hebben ze mij een zwart witte opgestuurd die niet in het leder is en ook nog een 1/3 goedkoper is dan waar ik voor betaald heb.

Kwaliteitsvol product; snelle en vlotte levering; geen uitleg/handleiding bij product

Het ziet er prachtig uit en voelt als erg goede kwaliteit. Een instructie over hoe de bokszak te vullen was wel handig geweest.

snel en goede kwaliteit

producten snel geleverd zoals verwacht. Producten zelf -handschoenen en een zak, zijn van uitstekende kwaliteit.

Top, betrokken bij wat ze leveren.

Het bedrijf is service gericht en niet bang om de telefoon op te pakken en de service te verlengen indien dat nodig is.

Industrieweg 10 E

1566 JP Assendelft

Over Legend Sports

Legend Sports is ooit begonnen als een ambitieus klein familie bedrijf met passie voor de sport en met name vechtsport. Nu zes jaar later heeft Legend Sports zich ontwikkelt tot één van de grootste merken in de markt die gespecialiseerd is in fightgear. Met trots kunnen we zeggen dat we een merk van Nederlandse bodem zijn. We willen de sterkste en grootste merk van de wereld worden. Casual Kledinglijn: Sinds kort hebben we naast de Legend vechtsportartikelen lijn ook een eigen casual kledinglijn. Fitness: Met onze fitness assortiment hebben we enorme stappen gemaakt. We hebben een zeer ruime assortiment geïntroduceerd van crossfit handschoenen tot aan dip riemen en sportvoeding.