Snelle levering waarschijnlijk goede qualiteit

Nadat ik besteld had was het de dag erna al binnen, de qualiteit ziet er goed uit ik heb het nog niet goed kunnen testen.

Snel en accuraat

Heel netjes dat ik gebeld ben dat levering een dag vertraging had opgelopen

goed kwaliteit tshirts

Lekker stof, goed voor tijdens het trainen.

Erg snel binnen!

Snelle levering, en goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwalltief trainings riem

Zeer snelle levering

Mooi outfit om comfortabel te trainen

top kwaliteit leren handschoenen

Zit perfect om de hand heen + een mooi design. aanrader!

Snelle levering, een aanrader.

Positief

Dikke prima

bokszakken goed kwaliteit!

uitstekende service

Had 14 oz handschoenen matzwart besteld, maar wilde toch een andere kleur. Met 1 simpel telefoontje was het geregeld. erg makkelijk bereikbaar, snel en efficient.

Matig

De double end bal boksbal is prima, alleen de bevestigingen en de elastieken waren na 15 min al kapot. Slechte kwaliteit. Ordernummer: ORD789356 Ik kreeg snel 4 nieuwe haken opgestuurd om de elastieken van de boksbal aan te bevestigen. Dit was dusdanig lastig dat we een andere oplossing bedacht hebben.

Producten heel snel geleverd en voldoen aan mijn vewachtingen

Alles dik inorde

Pakket was dik inorde goede en snelle service

Jammer dat het omruilen erg duur wordt.

Hierdoor was ik niet helemaal tevreden. Ik wilde een andere maat maar moet dan retour kosten betalen en weer verzendkosten dat is op een klein bedrag niet te doen. Dan betaal ik 3x bezorgkosten. Terwijl het gewoon een brievenpakketje kon zijn.

kwaliteit dameslegging

was verrast door het kwaliteit van de dameslegging! Erg mooi design én kwaliteit.

Zeer tevreden van mijn aankoop

Prima materiaal aan een goede prijs en snelle levering

Product naar verwachting

Snelle levering en product voldoet volledig aan de verwachting

Goede spullen voor een goede prijs

Op zoek naar matten om in coronatijd thuis aikido te oefenen. De 4 cm dikke puzzelmat van Legend gevonden en besteld. 3 dagen later in huis en we zijn tevreden. Nadeel tov originele tatami matten is het oppervlak dat toch wel glad is ondanks de structuur. Maar voor thuis prima bruikbaar.

TOP SERVICE!

Snelle reactie en zéér goede service. Voor ons geen andere winkel meer voor onze kickboks items!!

Top puzzelmatten

Had de 2cm zwartgrijs variant besteld. Zeer tevreden over het kwaliteit en hoe het eruit ziet. Aanrader!

slordig

Het anti slip motief op de puzzelmatten is niet mooi uitgelijnd. Geeft een slordig uitzicht.

Top kwaliteit & snel geleverd!

Ben erg tevreden over mijn bestelde bokszak + muurbeugel. Ga hier zeker opnieuw bestellen!

snelle verzending

erg snelle verzending. ook mooi product.

Top kwaliteit

Ben hier al 1 jaar lang klant en moet eerlijk toegeven dat de kwaliteit van deze producten mij nooit hebben teleurgesteld!!

Snelle heldere opvolging

Alles werd snel en duidelijk bevestigd. Vlotte afhandeling in deze drukke tijden

Industrieweg 10 E

1566 JP Assendelft

Over Legend Sports

Legend Sports is ooit begonnen als een ambitieus klein familie bedrijf met passie voor de sport en met name vechtsport. Nu zes jaar later heeft Legend Sports zich ontwikkelt tot één van de grootste merken in de markt die gespecialiseerd is in fightgear. Met trots kunnen we zeggen dat we een merk van Nederlandse bodem zijn. We willen de sterkste en grootste merk van de wereld worden. Casual Kledinglijn: Sinds kort hebben we naast de Legend vechtsportartikelen lijn ook een eigen casual kledinglijn. Fitness: Met onze fitness assortiment hebben we enorme stappen gemaakt. We hebben een zeer ruime assortiment geïntroduceerd van crossfit handschoenen tot aan dip riemen en sportvoeding.