Alles ging zoals verwacht

Aantal keer puzzelmatten besteld. Levering ging goed en de matten zijn top!

Ik heb een bokszak daar gekochot is super kwaliteit

Allemaal prima geregeld!

Bokszak besteld van 1.80. Deze wordt in 2 pakketten geleverd ivm het totale gewicht en Arbo technisch verantwoord. De zak is voor de helft gevuld, de overige vulling meer dan genoeg wordt apart geleverd. Bokszak ziet er top uit, hoe hij in de toekomst blijft kan ik zeggen.... Keurig netjes op de hoogte gehouden over de levering.! Bedankt.

Legendsports doet 't

Producten die ik besteld heb doen wat ze beloven. Snelle afhandeling. Ik heb geen klachten

Eindelijk de platen gevonden die we zochten voor onder het zwembad Netjes geleverd goed ingepakt

Nu de tweede keer dat ik wat heb besteld. Nu had ik ook een vraag die werd netjes beantwoord.

Goede kwaliteit, betaalbare prijs

Snelle en goede bezorging van mijn bestelde producten

TOP

Gemakkelijk mijn keuze kunnen maken, snel geregeld!

Verschil in matdikte

Levertijd was 9 dagen en er zat verschil in dikte tussen de puzzlematten.

Snelle levering , goede kwaliteit

Om 15:50 besteld en volgende dag al in huis. En dan hebben we het alleen nog over de levering in Corona tijden, want ook net product is van top kwaliteit (boks handpads).

Alles naar wens

Goed geprijsd artikel en kwam best op tijd aan, prima kwaliteit

UItstekende service en opvolging

Ondanks een eerste tegenslag, zijn wij uiterst tevreden over de communicatie over de opvolging, ze antwoorden zeer snel en zijn heel hulpvaardig geweest!! De kwaliteit van ons bestelde bokszak is zeer goed en we zijn dus ook zeer tevreden over onze aankoop.

Prima producten tegen prima prijs

Vanaf het orderproces to levering en kwaliteit alles voldoet. Misschien een tip ik zou een maat groter toevoegen data alles krap valt (heb normaal XL en nu XXL) Succes met alles

Goede en nette service

Na het plaatsen van de bestelling heeft Legend Sports deze snel verwerkt en is deze snel verzonden. Jammer dat het een aantal dagen bij de koerierdienst DPD is blijven liggen waardoor ik er uiteindelijk nog ruim een week op heb moeten wachten. Bij levering bleek er 1 sportmat beschadigd te zijn, maar dit heeft Legend Sports gelijk netjes opgelost. Product voldoet ook aan de verwachtingen en zeker aan te raden voor onder Jacuzzi's.

Nog beter dan ik verwacht had.

Niks op aan te merken mijn complimenten ze verdienen de naam Legend dubbel en dwars

Laattijdige levering door corona, maar zeer tevreden van het product.

Door de pandemie werden mijn puzzelmatten beduidend later geleverd dan verwacht. De matten zelf zijn van uitstekende kwaliteit en ik heb er dagelijks plezier van. Een beetje jammer dat je voor een levering in België extra bijbetaald, zelfs bij een bestelling van boven de 100 euro. Desondanks zou ik hier zeker opnieuw bestellen in de toekomst.

Snel

Snel en goed.

Goed product

Ziet er goed. De matten passen strak in elkaar.

Prima dus

Vlotte afhandeling van bestelling. No nonsense, perfect.

Bestelling zeer snel in huis.

Goede prijs kwaliteit verhouding, duidelijke communicatie.

Ik zou hier weer kopen.

Goed product voor een goede prijs

Ik heb 4cm dikke puzzelmatten besteld om te grapplen in mijn woonkamer. De matten zijn van goede kwaliteit en zijn goed te leggen. Het zijn aanraders!

As expected!

Delivery quick! Correct product! Good product!

Snelle levering.

Snelle levering duidelijke site. Niks op aan te merken.

Industrieweg 10 E

1566 JP Assendelft

Over Legend Sports

Legend Sports is ooit begonnen als een ambitieus klein familie bedrijf met passie voor de sport en met name vechtsport. Nu zes jaar later heeft Legend Sports zich ontwikkelt tot één van de grootste merken in de markt die gespecialiseerd is in fightgear. Met trots kunnen we zeggen dat we een merk van Nederlandse bodem zijn. We willen de sterkste en grootste merk van de wereld worden. Casual Kledinglijn: Sinds kort hebben we naast de Legend vechtsportartikelen lijn ook een eigen casual kledinglijn. Fitness: Met onze fitness assortiment hebben we enorme stappen gemaakt. We hebben een zeer ruime assortiment geïntroduceerd van crossfit handschoenen tot aan dip riemen en sportvoeding.