zeer slechte service, slecht bereikbaar

Ik had online bokshandschoenen gekocht maar die zaten niet goed, dus de handschoenen meegenomen naar de winkel, is de winkel de hele dag gesloten. Meerdere malen gebeld, maar ook de telefoon werd die dag niet opgenomen. Via PostNL de handschoenen retour gestuurd, deze zijn ook in ontvangst genomen en het retour is 3-4 afgehandeld maar ik ben sinds dien al bezig om mijn geld terug te krijgen. Heb al 2x bewijs moeten sturen van mijn bestelling en het afleverbewijs van postNL. na heel veel gemail heb ik vorige week te horen gekregen dat het geld is overgemaakt. Ik heb nog steeds niks ontvangen. Ik heb een bewijs van de afschrift opgevraagd maar ook die heb ik niet ontvangen. Inmiddels zijn we bijna 2,5 maanden verder en ik heb nog steeds mijn geld niet terug. 19 JUNI Retour is afgehandeld en ik heb mijn geld terug.

Eenvoudig bestellen goede levering

top!

mooi vlot!

Snelle levering maar een waardeloos retourbeleid

De levering van mijn bestelling was perfect. Nog een poging gedaan om de bestelling te annuleren maar het leveringssysteem is echt goed en snel. Afwikkeling van de retour was had wat voeten in de aarde maar uiteindelijk is alles goed en netjes geregeld.

Snelle levering en goede producten!

Artikelen werden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit!

Heb 2 bokshandschoenen en 2 beenbeschermers gekocht . Is stevig en mooi . Ik ben er erg tevreden mee

Precies zoals omschreven

Veel keus op de website voor jong en oud(er). Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle verzending.

Goede spullen prima prijs

Bestelling kwam snel en voldoet aan de verwachtingen.

Super snelle levering

Mijn bestelling was heel snel binnen alles wat ik heb besteld is supper mooi heb het ook al aan gedaan met de training alles zit perfect supper blij dat ik hier besteld heb en in de toekomst ga ik hier zeker vaker bestellen.

Makkelijk bestellen, nette levering

Makkelijk bestellen, maatvoering goed omschreven. Bestelling snel en netjes geleverd.

Goede service na eerdere slecht ervaring

Na levering van totaal andere dan mijn bestelde producten komen ze afspraken in tegemoetkoming verzendkosten niet na na uitgebreid mailverkeer! Na terugsturen naar het retouradres krijg ik na 3 weken hetzelfde verkeerde pakket weer ongeopend naar mij teruggestuurd. Ondertussen zijn dus nog steeds niet de door mij bestelde goederen geleverd! Na nogmaals contact uiteindelijk helemaal goed gekomen en afspraken alsnog nagekomen! Kwaliteit geleverde producten is goed!

zeer tevreden

Prijs/kwaliteit verhouding is echt top

Goede kwaliteit spullen voor nette prijs!

Mijn bokszakpakket was snel bezorgd en de zak was gelukkig al volledig gevuld. Het is van hoogwaardige kwaliteit voor een nette prijs. Ik heb het nog niet gebruikt, maar zo voelt en oogt het tot nu toe! Zeer tevreden tot nu toe :-).

Retour zoek maar goed opgelost!

Na een deel van de bestelling retour gestuurd te hebben was deze even zoek, maar uiteindelijk excuses gekregen en uitleg, top gedaan!

Alles netjes in orde

Vlotte service en stipte levering

De short zit zeer goed, mooi materiaal en de maten zijn goed. Comfortabel om te dragen.

Tevreden van de bokshandschoenen en snelle levering

Tevreden van de bokshandschoenen en snelle levering

Gewoon goed

Goede selectie van spullen, overzichtelijke website, goede prijzen, en snel verstuurd

Zeer goede klantenservice

Ik had de verkeerde maat besteld. Ben echt top geholpen om ze te ruilen. Zeer vriendelijk personeel, snelle reactie.

Super!!!

Ik heb een paar dames box handschoenen gekocht bij Legend Sports.. Ik heb het nu al 2 keren gebruikt tijdens boxen in de sportschool. Deze box handschoenen zijn super comfortabel in gebruik, geven echt steun en goede bescherming aan je handen en pols tijdens boxen. Ik ben tevreden met deze dames box handschoenen. Echt een aanrader!!!

Snel geleverd, goede ervaring!

Goede kwalitteit

Snelle levering en mooie producten. Ook waren de sportbroeken van zeer goede kwaliteit

Snelle verzending, goede kwaliteit. Jammer dat er veel plastic in de producten verwerkt zit.

Het zou mooi zijn als Legend Sports meer natuurlijke materialen gebruikt. Nu zit praktisch overal plastic in.

Industrieweg 10 E

1566 JP Assendelft

Over Legend Sports

Legend Sports is ooit begonnen als een ambitieus klein familie bedrijf met passie voor de sport en met name vechtsport. Nu zes jaar later heeft Legend Sports zich ontwikkelt tot één van de grootste merken in de markt die gespecialiseerd is in fightgear. Met trots kunnen we zeggen dat we een merk van Nederlandse bodem zijn. We willen de sterkste en grootste merk van de wereld worden. Casual Kledinglijn: Sinds kort hebben we naast de Legend vechtsportartikelen lijn ook een eigen casual kledinglijn. Fitness: Met onze fitness assortiment hebben we enorme stappen gemaakt. We hebben een zeer ruime assortiment geïntroduceerd van crossfit handschoenen tot aan dip riemen en sportvoeding.