Uitstekend service

snell aflevering, goed prijs en goed informatie over jouw bestelling. Aanrader

Snelle levering Legend Pro muursteun

In de corona crisis op zoek naar een muursteun voor bokszak uit 1 stuk. Gevonden bij Legends met gunstige prijs: Legend Pro muursteun. Snelle levering ondanks het corona tijdperk. Bevestiging materiaal bijgeleverd. Ook heel prettig.

Goede prijs + kwaliteit verhouding

Mijn belt is zoals ik hoopte, stevig en van goede kwaliteit. Erg prettig om mee te werken!

Prima product ontvangen, maar matige communicatie

Ik had wat vragen over de bestelling en mogelijkheden om bedrijfsmatig samen te werken in tijden van Corona. Uiteindelijk heb ik nog steeds geen reactie gekregen, maar heeft men wel mijn verzoek voor account verwijdert. Het is verder denk ik een prima organisatie, maar op dit moment niet 1 die mij bijzonder opvalt of welke mijn eerste keus zou zijn.

Uitmuntende dienstverlening

Bij de levering van mijn bestelling was een misverstand aangaande het type fitness handschoenen die ik besteld had. Bij deze mailde ik Legendsport om hen op de hoogte te brengen van het verkeerde Item dat ze hadden toegezonden. Legendsport verontschuldigde zich onmiddellijk en stuurde mij meteen de juiste bestelling. Met de vraag hoe ik de verkeerde levering kon terugzenden lieten zij mij weten dat ik deze als kado mocht houden. Fouten gebeuren, zeker nu met de Covid-19 drukte bij de onlineshops, maar dit gebaar is me toch (meer dan) een dikke 10 waard. Nogmaals hartelijk dank Legendsport!

Uitstekend materiaal

Bokszak en handschoenen besteld, beiden zeer goede kwaliteit! Eén minpunt: de bokszak was verpakt in plastiek met plakband errond. Echter bij het verwijderen waren overal lijmresten van de plakband aanwezig op de bokszak. Zeer moeilijk om dit te verwijderen.

Kwaliteit op tijd 👍

Legends puzzelmatten gekocht. Goede kwaliteit en snel geleverd. Aanrader 👍

Zeer tevreden van de geleverde kwaliteit!

Ik ben zeer tevreden over de geleverde kwaliteit van de bestelde matten. Ze voelen stevig en degelijk aan en waren top verpakt.

Goede service, goed product.

Wij hebben foam matten besteld en kregen deze ruim op tijd binnen. Het product ziet er goed uit, zoals beloofd. Dik tevreden!

Echte ervaren vechtsporters die met passie vertellen over hun producten! Zeer goed advies!

Helaas was een mat dunner dan de andere. Is opgelost door een mat gratis te geven. Dus prima.

Snelle levering!

Boven verwachting snel geleverd.

Good

Shipped fast, great stuff.

Snel, netjes verpakt, bezorging minder

Tevreden , bezorging slecht. Legends antwoord daarop dat ze niks aan de bezorging kunnen doen....mi huren ze dat bedrijf zelf in toch?

Werkt prima echter aanhechting van de klitteband scheurt kapot na 1,5 sessie padstraining

Slechtte aanhechting voor vastzetten bij klitteband, scheurt na wat harde stoten, is wel nog bruikbaar. Maar niet top kwaliteit

Goed materiaal. Levering via DPD helaas wel minder goed.

DPD niet aangebeld terwijl ik gewoon thuis was om de bestelling te ontvangen, als gevolg dus op een ophaallocatie (een dag later dan aangegeven door DPD) mijn mattenvloer op moeten halen. Gelukkig heb ik een auto, anders was dit een probleem geweest. Heel tevreden over Legendsports, wel enige irritatie door de slechte levering en communicatie van de pakketbezorger.

Heb nu trap enstootkussens ben er zeer tevreden over

Prima service en product

Goede service, prima prijs en snelle levering. Bedankt.

Snelle levering en top kwaliteit producten

De bokshandchoenen zijn van zeer goede kwaliteit en de pasvorm is perfect. Ik ga vaker bestellen bij Legend Sport

Dissapointed

Many products not available

Goede spullen en service!

Snelle levering en mooi kwaliteit spullen voor een leuke prijs!

Snelle levering en mooi product zoals omschreven en de foto’s. Hele fijne bokspads en bokshandschoenen.

Binnen 1 dag een goed product ontvangen

Niks op aan te merken

Goede concurrerende prijzen. Puzzelvloer is een zeer goede kwaliteit en makkelijk op maat te maken. Levering ook goed geregeld.

Zeer tevreden met mij aankoop bij Legendsports.nl. Ik heb een aantal puzzelmatten gekocht en net in gebruik genomen. De matten ogen van prima kwaliteit en hebben een prima demping. Prijs is goed en de levering was snel.

Industrieweg 10 E

1566 JP Assendelft

Over Legend Sports

Legend Sports is ooit begonnen als een ambitieus klein familie bedrijf met passie voor de sport en met name vechtsport. Nu zes jaar later heeft Legend Sports zich ontwikkelt tot één van de grootste merken in de markt die gespecialiseerd is in fightgear. Met trots kunnen we zeggen dat we een merk van Nederlandse bodem zijn. We willen de sterkste en grootste merk van de wereld worden. Casual Kledinglijn: Sinds kort hebben we naast de Legend vechtsportartikelen lijn ook een eigen casual kledinglijn. Fitness: Met onze fitness assortiment hebben we enorme stappen gemaakt. We hebben een zeer ruime assortiment geïntroduceerd van crossfit handschoenen tot aan dip riemen en sportvoeding.