Goed product, snelle levering

Duidelijke website, goed product en goed informatievoorziening tijdens bestel traject

Topkwaliteit

Aanrader!

Goede service.

Juiste producten en advies. Alles voorradig. Nette mensen.

Prima service prima product

Website vriendelijk, levering volgens plan en trainingspak van Legend degelijk fijne kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle service, top!!

Goede kwaliteit, snelle service, top!!

Snelle levering, goede kwaliteit en redelijke prijs

Mooie spullen voor een leuke prijs.

Mooie winkel met veel keus. Ook voor grote maten.

Behulpzaam en snelle service

Mooie winkel, breed assortiment en ik werd goed geholpen door het personeel wat er aanwezig was in de winkel.

Top producten voor een goede prijs

Fitnessspullen gekocht en ben er zeer tevreden over. Goede service en snelle levering.

Goede aankoop

Mooie kwaliteit snelle bezorging

Goede ervaring met LegendSports

Goed product, mooie prijs en snel geleverd.

Waardeloze Winkel

Het leveren van het pakketje duurde erg lang. De maat klopte Totaal niet (164 besteld maar viel als 140). Na het retourneren van het pakket hoorde ik 5 dagen lang niks. Pas na het sturen van een mail hierover kreeg ik een reactie: dat de nota gecrediteerd zou zijn. Ik had betaald met Paypal maar (nu 2 dagen later) nog steeds geen bericht van Paypal dat het bedrag teruggestort is... Kortom WAARDELOZE WINKEL

Prima en snel

Ik moest nieuwe boks handschoenen en de medewerker heeft de goede en prima handschoen aangeprijst ( precies wat ik wilde en zelf al had uitgekozen)

Super snel

Donderdag handschoenen en scheenbeschermers besteld, vrijdag al in huis. Top! Opmerking: tijdens de eerste training zaten de scheenbeschermers niet echt lekker. Ik twijfelde over retourneren, maar las vervolgens in de voorwaarden dat deze wegens hygiënische redenen niet onder het herroepingsrecht vallen. Op zich begrijpelijk, maar hoe kom ik er anders achter of ze naar tevredenheid zijn? Inmiddels heb ik ze mbv van een schoenmaker iets aangepast en zitten ze prima.

Goed en snel

Ik werd goed en snel geholpen, hielpen mij met de producten naar de auto brengen. Nadeel de muurbeugel kwam met ankerpluggen die gelijk lam waren toen ik ze aandraaiden was een gedoe om er uit te krijgen nu met chemisch anker vast gezet en zit zeer stevig. kwaliteit van bokszak en muurbeugel zelf is goed.

heel snel en precies wat ik wilde hebben

De levering was verrassend snel. Als ik nog een wens mag hebben, dan zal het prettig zijn met de product ook nog een advies te krijgen, hoe ik het best de geur kwijt kan krijgen.

Speel heel graag met mijn zoon op deze mat. Hij is erg stevig en comfortabel. Beter als de matten die ik in de garage heb liggen.

Vriendelijk geholpen

Snel geholpen en een aardige man.

Prima geholpen

Goede kwaliteit spullen. Er hangen ook bokszakken om de stoot- en trapspullen uit te proberen.

Goed geholpen

Leuke mooie overzichtelijke winkel met behulpzaam personeel

Super goed geholpen, klantvriendelijk.

Super snelle levering. Zeer tevreden!

Super snelle levering. Zeer tevreden!

Prima winkel heel relaxed en hebben alles wel.

Ik ben met mijn zoontje geweest in de winkel in Zaandam en deze was prima voorzien van meerdere kickboks en boks artikelen. Sfeer van de shop was ontspannen en alle ruimte om te passen en kijken.

Industrieweg 10 E

1566 JP Assendelft

Over Legend Sports

Legend Sports is ooit begonnen als een ambitieus klein familie bedrijf met passie voor de sport en met name vechtsport. Nu zes jaar later heeft Legend Sports zich ontwikkelt tot één van de grootste merken in de markt die gespecialiseerd is in fightgear. Met trots kunnen we zeggen dat we een merk van Nederlandse bodem zijn. We willen de sterkste en grootste merk van de wereld worden. Casual Kledinglijn: Sinds kort hebben we naast de Legend vechtsportartikelen lijn ook een eigen casual kledinglijn. Fitness: Met onze fitness assortiment hebben we enorme stappen gemaakt. We hebben een zeer ruime assortiment geïntroduceerd van crossfit handschoenen tot aan dip riemen en sportvoeding.