👍

👍 op tijd , en prima quality 🤓

Kwalitatief goede Training materiaal.

Meerde keren handschoenen & scheenbeschermers gehaald. Gaan lang mee en zitten perfect.

Ziet er echt super gaaf uit.

Ik Heb voor het eerst bij Legend besteld , en het bevalt me zeker . Het broekje ziet er echt uit zoals mijn zoon hem wilt en het materiaal is ook zeker van kwaliteit. Van de handschoenen kan ik nog niet veel zeggen ze zijn nu nog steeds zo goed als nieuw ,ze zijn van echt leer want mijn zoon traint minimaal 4 x per week 2.5 uur per dag ,hij is 11 jaar en ik heb de handschoenen pas 2 maanden dus ik wacht nog even af hoe lang ze zo goed blijven , maar ze zijn wel super mooi .

Klant gericht super service

Bij binnenkomst gelijk persoonlijke aandacht voor vragen kortom goede ervaring💯

Goede producten, snelle levering

Ik heb er laatst een bitje en een tok gekocht. Bitje is zoals verwacht. Tok steeg boven mn verwachtingen uit, ik raad hem ook zeker aan. Vooral voor mma erg fijn.

Goede service en kennis van zaken.

Kennis van zaken, goed geholpen, zeker ook qua meedenken voor materiaalkeuze ivm oude blessures. Top!

Vriendelijk geholpen.

Vriendelijk geholpen en mooie ruime winkel.

ik geef de 5 sterren9 heel goed 10

ronald,aan alle mensen die hier besteld hebben echt top,had er voor bij een ander in nederland ook die produkten besteld ,en nooit bestelling aangekregen en 105 euro kwijt,hier bij legen had bestelling gedaan en die de pakjes moeste bezorgen is mijn bestelling zoek geraakt,ik ddact dat weer zo zijn al bij die andere firma waar ik ervoor besteld had,niks van aan heb gebelt om te melde dat mijn bestelling niet was aan gekomen,legend heeft na gezien en mijn bestelling terug verzond en de dag erna had ik mijn volledige bestelling,bij legend kan je echt vertrouwen datje jou bestelling krijgt,heb een bos zak en box handschoennen,,tchirts besteld echt top kwaliteit!!ik ben er heel tevreden over en je krijgt je bestelling zeker!!ik dank de mensen die hun klanten echt verzorgen,dus koop zeker bij legen heb je waar voor je geld en bent zeker vanje bestelling,bedankt mensen van legend!!

Nog geen spijt van....

Bokshandschoenen besteld die snel en goed geleverd werden. Kwaliteit en degelijkheid zullen nog moeten blijken. Pas een keer gebruikt. Nog niet met verdere service te maken gehad.

Mooie bokszak, ziet er goed uit

top producten voor een goede prijs

bokshandschoenen gekocht van legend en die zijn top.

Kickboks broekjes zijn van top kwaliteit

Kickboks broekje van Legend gekocht en hij zit super lekker. Door de split aan de zijkanten voel ik geen belemmering bij het trappen.

Complete scam . I suggest you all weight your Boxing Bags

I bought 2 bags ... one supposed to be 35kg ... it was only 28kg ... the other bag 30kg is only 19kg ... I checked the weight in their Biljmer shop , so they are clearly ripping you off . I suggest you all weigh your bags ! They refused to pay for any return & told me it was my responsibility .

We werden goed geholpen. Top!

Geweldig!

Gweldige service, geweldige producten!

Goed kwaliteit

Ik ben goed geholpen door medewerksters 👍

GEWELDIG

Met 1 woord GEWELDIG!

Perfecte kwaliteit

Zeer tevreden Vaste klant Binnekort weer inkoppen

Goed ervaring nette levering

Goede en Komplete winkel waar je voor al je wensen terrecht kan.

Deze winkel is perfect als je een kwaliteit product wil voor een voordelige prijs. De vriendelijke verkoper is heel behulpzaam en informeerd/adviseert je graag om de juiste keuze te maken bij de aanschaf, kortom : een aanrader!

Een nette winkel met daarbij personeel met kennis

Vriendelijk personeel dat een goed product wil voor de klant.

Mooie bokshandschoenen en goede service

Mooie bokshandschoenen besteld en op tijd ontvangen. Helaas een gat ontdekt. Vriendelijke service/ contact via de mail. Ik kreeg een retour label opgestuurd om de handschoenen terug te sturen en ik heb direct nieuwe ontvangen. Superfijn/ blij!

Snelle levering en een goede after sale! Top!

Snelle levering en een goede after sale! Top!

Aardig personeel, mooie producten

Ik werd goed geholpen en goed geadviseerd. De producten zien er gaaf uit en ze hebben een groot assortiment. Blij dat ik naar de winkel ben gegaan om te passen.

goede hulp en mooie zaak

je word daar goed geholpen met de vragen die je heb...

Industrieweg 10 E

1566 JP Assendelft

Over Legend Sports

Legend Sports is ooit begonnen als een ambitieus klein familie bedrijf met passie voor de sport en met name vechtsport. Nu zes jaar later heeft Legend Sports zich ontwikkelt tot één van de grootste merken in de markt die gespecialiseerd is in fightgear. Met trots kunnen we zeggen dat we een merk van Nederlandse bodem zijn. We willen de sterkste en grootste merk van de wereld worden. Casual Kledinglijn: Sinds kort hebben we naast de Legend vechtsportartikelen lijn ook een eigen casual kledinglijn. Fitness: Met onze fitness assortiment hebben we enorme stappen gemaakt. We hebben een zeer ruime assortiment geïntroduceerd van crossfit handschoenen tot aan dip riemen en sportvoeding.