Jammer

Maat was niet goed maar kan handschoenen niet ruilen. Dus sport ik nu met te grote handschoenen

Het was ok

Vond het goed zo als het is

Behulpzaam

Eerste levering was vlot binnen maar bleek niet compleet te zijn. Legend stuurde de ontbrekende spullen na. De nalevering duurde even maar Legend heeft woord gehouden en geleverd

Goede nette kwaliteit

Snelle levering van kwaliteit producten aanrader!

Legend bokshandschoenen van goede kwaliteit en pasvorm voor een degelijke prijs.

Snelle levering en prima producten. Ik zou zeker nog een keer bestellen hier.

Snel en goed !

Prettige website, zeer snelle levering (volgende dag) en top producten (MMA handschoenen en scheenbeschermers).

Hele slechte klantenservice

Zo'n maand geleden nieuwe kickboxhandschoenen gekocht. Het gewicht van deze handschoenen (16 Oz) bleek 14 Oz te zijn (wel label van 16 Oz aan handschoenen). Hierover meerdere malen contact gehad met klantenservice en tot op heden nog geen enkele reactie ontvangen hoe dit op te lossen. Dus ga er niet van uit dat wanneer je kickboxhandschoenen koop deze het gewicht hebben zoals aangegeven.

Snelle levering en top producten

Duidelijke website, mooie producten en een snelle levering.

Tevreden over de service product valt me wel wat tegen.

Service allemaal prima. Goed verpakt en snel thuis afgeleverd. Had meer van het product verwacht. Misschien ook mijn onkunde maar hij was veel kleiner dan ik dacht.

Gewoon TOP

Had fitness handschoenen besteld, waren te klein. Gebeld met Legend. Advues was even op de mail zetten wat ik wilde hebben. Geen probleem, ze sturen andere maat op en retourlabel vh eerste pakketje. Dit was mijn eerste kennismaking met dit bedrijf. Ik ben tevreden.

Betrouwbaar een dikke 10!

Top site , veel uitzoek en nette levering met track n trace . Ook de de mogelijkheid om met Klarna te betalen . Ik ga hier zeker nog is wat bestellen .

Hele fijn bokshandschoenen!

Ziet er prima uit

Snelle verzending en leuke rose bokshandschoenen voor mijn 5 jarige kleindochter. Heb er onder het merk Legend haar naam met zwarte plakletters gezet. Daar was zij super blij mee.

Fijne winkelervaring

Alles was makkelijk te vinden. Ik had 1 vraag waar ik snel antwoord op kreeg. Bestelling is snel verzonden en ontvangen. Alles was prima in orde.

Snel en correct afgehandeld

Fitnessvloer (puzzelmatten) van 2,5cm dik besteld. Bij ontvangst bleken matten van 2cm geleverd. Na contact met de klantendienst in onderling overleg besloten om het prijsverschil te crediteren. 2cm matten bleken voor mij ruim voldoende comfort te bieden. Andere optie was om zending terug te sturen en de juiste matten te laten leveren. Snel en correct afgehandeld. Klantendienst makkelijk te bereiken.

Helemaal top!

Mooie producten, snelle levering.

Snelle levering en goede service

Mooie kwaliteit artikelen. Een artikel ontvangen met een verkeerde maat. Werd gelijk het juiste artikel verstuurd met een retourzending voor het andere artikel.

Tot nu toe slecht

Bij bestellen op de site staat met een dag geleverd. Tot op heden niks ontvangen en er moet nu al beoordeeld worden ?

Fijn en snelle service

Top geleverd

Snel en zoals omschreven!

Dikke prima

Snelle levering, goede prijs en prima kwaliteit

Gewoon goed

Gewoon goed.

Prima feedback op zorgpunt

Prima en snelheid feedback op zorgpunt. Telefonica weed niet opgenomen

Industrieweg 10 E

1566 JP Assendelft

Over Legend Sports

Legend Sports is ooit begonnen als een ambitieus klein familie bedrijf met passie voor de sport en met name vechtsport. Nu zes jaar later heeft Legend Sports zich ontwikkelt tot één van de grootste merken in de markt die gespecialiseerd is in fightgear. Met trots kunnen we zeggen dat we een merk van Nederlandse bodem zijn. We willen de sterkste en grootste merk van de wereld worden. Casual Kledinglijn: Sinds kort hebben we naast de Legend vechtsportartikelen lijn ook een eigen casual kledinglijn. Fitness: Met onze fitness assortiment hebben we enorme stappen gemaakt. We hebben een zeer ruime assortiment geïntroduceerd van crossfit handschoenen tot aan dip riemen en sportvoeding.