Goede, fijne en snelle service

Mijn beddengoed kwam de volgende dag al binnen dus heel snel. Het bestellen ging ook snel en makkelijk. Het is een hele fijne winkel en het zijn ook fijne dekbedden! Ik raad deze winkel zeker aan!!!

Mooi

Ziet er mooi uit maar nog niet gebruikt Vlot geleverd

Wij zijn echt blij met onze teddy hoeslaken en dekbedovertrek Zo heerlijk zacht en warm i love it En het is snel leverbaar echt top

Super zacht overtrek

Snelle levering en prima kwaliteit

Snelle levering.

Mijn bestelling was snel geleverd.

Prima beddengoed

Mooie kwaliteit tegen een mooie prijs

Zalige teddy, lekker warm

Fijn beddengoed

Je krijgt de overtrek zoals hij omschreven is in de advertentie!

Super snel geleverd en ligt prachtig op mijn bed.

Heel mooi dekbedovertrek van goede kwaliteit. En super snel geleverd ondanks de drukke feestdagen.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit voor een prima prijs

vlotte levering en super comfortabel en zacht beddengoed!

vlotte levering en super comfortabel en zacht beddengoed!

Ik ben zeer blij met mijn aankoop, behalve jammer dat het er nu niet meer is. Ik had graag nog een tweede stel besteld, maar helaas.

Super kwaliteit prijs verhouding

Heel correcte service na 1 dag toegekomen en mooie lakens,fluffy zach,ga zeker nog bestellen

Top service en kwaliteit ook goed!

Snelle service!! Prijs en kwaliteit is ook echt super goed!! Ga hier zeker in het vervolg mijn bedden textiel bestellen.

Jullie hebben zeker een klant erbij ! Zeker met de mooie prints waardoor ik mij na lange tijd weer als een prinses voel in mijn eigen bed met mooie dromen ! Mvgr jasmine maijs

Precies waar ik naar opzoek was

Snelle levering, mooie producten en precies het gene waar ik naar opzoek was.

Mooie kwaliteit en kleuren

Snel geleverd en goed verpakt

snel goed en goedkoop

nieuw beddengoed nodig, leuke actie, besteld, snel geleverd, goede keuze geweest.

Helemaal happy met ons nieuwe velvet dekbedovertrek

Zeer tevreden met het velvet dekbedovertrek mooie kleur ( in het groen en in het zwart) en slaapt heerlijk

Tevreden

Snelle levering, goede kwaliteit

is goed

ok

Prachtige kleur en lekker zacht!

Wat een prachtig sjeik dekbedovertrek. Mooie warme diep groene kleur. Was best ongerust of je die plooien op het hoofdkussen zou voelen maar nee merk je niets van. Heerlijk warm en zo lekker zacht! Goede kwaliteit. Super blij mee!

Teddy hoeslaken

Super kwaliteit en heerlijk zacht

2 Teddy dekbed overtrekken besteld. Snelle levering en het ziet er mooi uit!