Mooi dekbedovertrek ben er blij mee

Vlug geleverd ziet er goed uit

Fijn met wasadvies

Mooi dekbed voor een mooie prijs

Een mooi dekbed besteld voor een mooi bedrag en de kwaliteit is heel goed

Super leuk glow in the dark en zacht beddengoed

Bestel en leverproces prima in orde! Kinderen waren heel blij met hun cadeaus. En de glow in the dark vinden ze helemaal fantastisch! Goede aankoop!

Ben erg tevreden, stof is fijn. Print zoals op foto en de kleuren zijn prachtig,ook na het wassen. Dit wel volgens voorschrift gedaan! Ik zal hier zeker weer gaan bestellen.

Snelle verzending, zeer goede kwaliteit

Niets meer niets minder

Snelle levering mooie kwaliteit

Voor het eerst besteld bij Beddengoeddeals.nl Levering was snel, goed verpakt en mooie kwaliteit hoeslakens voor een niet al te dure prijs. Kortom ik ben tevreden en zal hier zeker vaker bestellen

Mooi beddengoed en snel geleverd

lekker warm

heerlijk

Mooie kwaliteit, dik en zacht

Snelle verzending

Snelle verzending

Heel tevreden

Super goede kwaliteit en heel proper verzorgt toegekomen

Fiin product

Heel fijne dekbedovertrek ken blijven goed op kleur en zijn lekker zacht

Mooie kwaliteit

Ziet er erg mooi uit

Mooi degelijk kwaliteit

Snelle levering, pakje voldoet aan mijn verwachtingen

Aangenaam verrast!

Het bestellen via de website verliep snel en probleemloos. De dag erna was het pakket al in huis. Het beddengoed is superzacht en je ziet ze goed licht geven in het donker.

Mooi dekbedovertrek

Mooi dekbedovertrek voor een goede prijs

Super kwaliteit!

Heel goed kwaliteit van mijn aangekochte producten.

Mooie overtrekken met dubbele instopstrook en ook nog drukknoopjes om deze dicht te maken Goede kwaliteit flanel erg blij mee

Prima in alle opzichten.

Een dekbedhoes, een hoeslaken en een kussen gekocht. Ik kreeg snel bericht en een dag later kon DHL me al een bericht sturen wanneer mijn bestelling zou aankomen. Bij aankomst zat alles er in en was goed verpakt. We genieten nu van de kwaliteit van onze nieuwe spullen.

Geleverd wat ik heb besteld, zoals op de site aangegeven netjes de volgende dag.

Je krijgt wat ze beloven, bovendien hebben ze een super snelle bezorgservice! Het overtrek is prachtig en het ligt heeerlijk!

Toppy

Je ligt er lekker onder.

zeer goed

ow heerlijk ligt het!!! xxxxxx

Prachtig dekbedovertrek van goede kwaliteit

Prachtig dekbedovertrek, veel keuze op de site, mooie kleuren en design. Extra lange flap die je in kan stoppen! Wij zijn er blij mee.