We kregen snel geleverd wat wij besteld hadden.

Wij zijn tevreden met het hele aankoopproces. De prijzen zijn schappelijk, de kwaliteit is wat je ervan mag verwachten.

Prima spul en snel geleverd

Goede keuzes en nette prijs.

Warm en lekker zacht

Mooi beddengoed! Ik vond het heel fijn dat je een wasadvies van te voren kreeg, netjes. Snelle levering en zeker voor herhaling vatbaar

Voelt erg sjiek zo'n dekbedhoes super blij mee!

Het lijkt wel of ik in een hotelkamer slaap. Voelt zo sjiek. Heerlijk gevoel. Super blij mee.

Heerlijk warm!

We hebben de teddy Hoeslakens inmiddels in gebruik. Ze zijn heerlijk warm. De kinderen zijn er dol op.

Heerlijk donsdeken en hoeslaken besteld

Teddy hoeslaken en dobsovertrek is heerlijk warm en zacht, ideaal voor de frissere maanden lekker warm te hebben

Mooie kwaliteit

Snelle service en goede prijs/kwaliteit verhouding Weer erg blij met de nieuwe overtrekken!!!

Supper

De hoeslakens waren geweldig.

Goed, snelle levering.

Keurig verpakt, snel geleverd met goede tips voor gebruik.

Mooie Hoeslakens

Ik had single jersey hoeslakens besteld. Mooi van kleur en prima kwaliteit. Zeker gezien de prijs. Binnen een paar dagen had ik ze al.

Super mooi overtrek

Mooie katoenen dekbed, met geweldige print. Super blij mee.

Hele mooie kwaliteit

Nieuw huis dus nieuw dekbed. Staat heel gaaf bij mijn dochters nieuwe kamer! Patroon precies zoals op de afbeelding!

Snel geleverd, goede kwaliteit.

Snelle levering en artikel ziet er prima uit.

Prijs Kwaliteit prima

Goede kwaliteit!

Het is goede kwaliteit en ligt echt heerlijk!

Super fantastisch en volgende dag al in huis top

Ja super blij mee goede kwaliteit en snel geleverd

Super kwaliteit!

Twee dekbedden besteld, zeer tevreden....superkwaliteit voor een mooie prijs. Alleen jammer dat jullie je spullen met Post.nl meegeven.....altijd ellende....

Snelle levering en mooi beddengoed

Teddy overtrek besteld, volgende dag in huis. Super blij mee, voelt heerlijk zacht aan.

Geweldig kwaliteit..net zoals het wordt omschreven

Echte aanrader... je moet hetzelf ervaren

Geweldig mooi dekbedovertrek

Heerlijke stof met mooie print

fijne dekbedovertrekken en zeer snelle bezorging!

Ik bestelde samen met mijn dochter elk 2 dekbedovertrekken, zodat we geen bezorgkosten hoefden te betalen. Ze werden de dag erna al geleverd. Mooie teddy dekbedovertrekken die zich ook prima hielden in de was en zeer snel weer droog waren.

Prachtige diepe kleur

Heel fijn overtrek in een diep groene kleur. Mooie kwaliteit.

Super snelle levering

Snel geleverd. Nog geen gebruik gemaakt van de artikelen, dat duurt nog even....

Super tevreden

Mooie kwaliteit en superzacht, is iets prijziger maar je ziet wel verschil met goedkoper stuk