top

top

Super kwaliteit en snelle levering!

Echt slaapcomfort door de heerlijk zachte stof én ook nog eens een supermooi dessin. Straalt echte luxe uit. Waar voor je geld!

Prachtige kwaliteit

Heel fijn beddengoed van mooie kwaliteit. Echt zoals beschreven en 100% katoen. Ik slaap er heerlijk onder.

Mooie hoeslakens en een snelle levering

Erg tevreden!

Mooie dessins

Mooie dekbedhoezen. Hopelijk blijven ze ook mooi na het wassen

Snel, goed en top

Volledig volgens mijn verwachting en zoals omschreven.

Lakens passen goed

Ben er erg blij mee

Mooi overtrek voor die prijs

Besteld en dag erna al binnen super

Mooi dekbedovertrek

Via Facebook besteld en een dag later geleverd. Gewassen maar nog niet gebruikt. Ziet er na wassen goed uit.

Super goed en snel

Ik heb de lakens 's avonds rond 21u30 besteld en had ze de dag erna al in huis, dat terwijl ik in belgië woon. Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. En je krijgt ook nog eens tips om je lakens lang mooi te houden, wat wil een mens nog meer :-)

Heerlijk geslapen onder de dekbedovertrekken.

Snelle levering en een betrouwbare site. En goede kwaliteit.

Heel erg blij mee

Super snel binnen en super mooi dekbedovertrek blij mee

Geweldige hoeslakens

Ik kende beddengoeddeals.nl niet. Maar dacht ga het eens proberen omdat ik daar de juiste maat hoeslaken kon vinden. Het zijn mooie hoeslakens van super kwaliteit. Ze liggen ook na het wassen erg zacht. Wat vooral belangrijk is ze passen heel goed om mijn dikke matras incl mijn topmatras. Voordat de lakens er waren kreeg ik al een mail met wasinstructies. Prima service dus. Ik bestel zeker nog well weer bij jullie.

TOP kwaliteit,TOP service

Super kwaliteit,service,...

Ligt lekker. Leuke kleuren. Snel in huis.

Heel tevreden over bestelling en levering van ons nieuw beddengoed. Snelle en vlotte levering. Super mooie lakens! Hier bestel ik nog!

Snelle levering. Goede kwaliteit en niet duur.

Goed top kwaliteit

Mooie beddengoed handig met knoopjes

Wat je op de foto ziet zo ziet het er ook in het echt uit super ....

geweldig

goede service snel geleverd

Mooie kwaliteit

Snelle levering en super kwaliteit

Besteld en snel ontvangen

Matrashoezen van 70x200 zijn top

Snelle levering mooi dekbedovertrek

Snelle levering en mooi dekbedovertrek, heb al eerder de zwarte, licht grijs en gisteren de antraciet grijze besteld!!!

Goede kwaliteit