Tevreden

Keurig conform afspraak geleverd. Kwaliteit lijkt goed (ook na het wassen). Afwachten wat de kwaliteit is na meervoudig gebruik.

Prima ervaring!

Alleen maar goed ook de uitleg voor hoe te wassen nieuw beddegoed. Complimenten

Zeer mooie kwaliteit super Zo tevreden ook zeer snelle verzending

Topkwaliteit!

Supersnelle levering. Ik bestel altijd 100% katoen, deze is van topkwaliteit, het flanellen dekbedovertrek is van dikke stof en heerlijk zacht.

Super zacht dekbedovertrek

Snelle levering en erg fijn dekbedovertrek van teddystof. Heerlijk warm.

Snelle levering en prima kwaliteit!

Goede kwaliteit, trendy & snel!

Mooi

Lekker zacht en een luxe uitstraling

Super snel bezorgd en heel zacht

Heel zacht dekbed overtrek en ook het dekbed molton hoeslaken alles werd supersnel bezorgd Onwijs blij mee dankjewel Ik kom zeker terug

Zeer tevreden over mn aankoop en de snelle levering

Ontzettende goede service!

De service is echt ontzettend goed. Had een klacht en het is gelijk opgelost. Boven mijn verwachting. Ik bestel zeker weer!

Heel blij met mijn Teddy rib dekbedovertrek

Super zacht, makkelijk wasbaar, en slaapt er heerlijk onder

Goede kwaliteit en voordelig geprijsd.

De dekbedovertrekken zijn van goede kwaliteit en blijven mooi in de was. Ook het flanellen laken is heerlijk zacht en warm. Mooi beddengoed voor een zacht prijsje, heel blij mee!

Perfecte levering

Slaap je lekker onder

Prachtige dekbedovertrekken voor een goede prijs. En snel in huis.

Super zacht

Perfect geleverd. De dag erna al geleverd. Duidelijke informatie voor het te wassen en drogen. De dekens zelf zijn heerlijk zacht e´ perfect qua kleur.

Supermooi beddengoed en supersnel in huis

Supermooi beddengoed en supersnel in huis

Heel blij met mijn aankoop, heel mooi en heerlijk zacht!

Geweldig, wat teddy beddengoed kan doen om heerlijk te slapen

Meestal katoenen beddengoed gebruikt, altijd in een koud bed belanden, duurt even voordat je warm wordt, en na onderbreking van de nacht ook weer een koud bed. Totdat ik deze teddy zachte dekbed hoes en teddy zachte onderlaken gebruikte. Meteen heerlijk warm, en na onderbreking van de nacht ook meteen heerlijk warm in slaap vallen..

Goede kwaliteit

Prijs kwaliteit verhouding klasse!

Dekbed overtrek Teddy slaapt heerlijk!

Goede kwaliteit, snelle levering

Wat een fijne overtrek de Teddy

Snel!

De volgende dag was mijn bestelling al binnen. De lakes zagen er net zo uit als op de foto’s dus ik ben heel blij ermee!!

Mooi beddegoed

Mooi beddegoed met diverse prints

Snelle service, fantastisch beddengoed

Een dag na mijn bestelling werd het dekbedovertrek al geleverd, echt super! Het dekbedovertrek is mooi en van goede kwaliteit, dus echt heel fijn. Ik had een foto gemaakt en mijn man herkende zijn eigen bed niet! We zijn er allebei heel blij mee!