Mooie kleuren. Goede kwaliteit en snel geleverd

Echte service

Had een bestelling gedaan van 3 dekbedovertrekken. Bestelling was netjes aangekomen maar bij het uitpakken bleek dat er bij 2 van de 3 overtrekken aan de zijkant een scheur zat. Dit aangekaart via mail klantenservice. Vrijwel direct een antwoord gekregen kreeg 2 nieuwe dekbed hoezen opgestuurd zonder extra te betalen en mocht de gescheurde dekbedovertrekken houden. Das nog eens service.

Ik vind de prijs kwaliteit verhouding hartstikke fijn. Nergens anders heb je zulke mooie dekbedovertrekken voor een goede prijs. Verder was ik ook nog eens verrast. Ik had nog producten in mijn winkelwagen staan en een dag daarna kreeg ik een mail met een 10% kortingscode. Ik vind dat zeer attent.

Mooi!

Fijne kwaliteit, mooi verpakt bij bezorging

top

leuke prijs,snelle levering, kwaliteit goed

Heerlijk dekbed

Fijn materiaal , niet zweterig

Duidelijke site

Duidelijke site alles is makkelijk te vinden. Mooie overtrekken. En een eerlijke prijs.

Mooie stof en print

Helemaal goed

Hai, netjes gekregen, 1 set al gewassen ligt al op, mooi, fijn materiaal en dus happy :) !

Betrouwbaar en goede service

Tevreden over mijn bestelling, goed materiaal en snel thuis geleverd. Fijne service!

Altijd goed geholpen bij aankoop

Altijd snelle levering en goed verpakt bezorgd. En de bezorgdatum goed aangegeven en deze klopt ook.

Hij ligt lekker zeker omdat ie van katoen is.

Goeie service!

Mooie lakens en betaalbaar

Zijn mooie bedovertrekken en blijven mooi in de was

Snelle verzending en de prijs-kwaliteitverhouding is top!

Mooie dekbedden

Volop keuze en kwaliteit prijsverhouding is prima.

Super mooi dekbedovertrek fijne kwaliteit mooie kleuren snelle levering

Positief verrast en ga zeker met bestellen

Mooie kwaliteit voor leuke prijs

Dekbed, 2 dekbedovertrekken en molton plus 2 Splithoeslakens. Meteen in de was en heerlijke schone nieuwe bedjes! we love it

snel geleverd

andere dessins dan bij andere verkopers, snelle levering. Scherpe prijzen.

Super goed

Goed en word snel bezorgd ga zo door

Super goed en volgende dag geleverd

Super tevreden

pico bello

zeer mooi

Ik heb al zoveel dekovertrekken, hoeslakens en dekbedden gekocht en heel tevreden hierover. Heb het zelf dit aangeprezen bij familie en die hebben ook bij jullie besteld. Goede service en snel binnen.

Prettig snelle service

Betaalbare prijs

Goede en stevige kwaliteit

Ik had 2 kussenslopen besteld. Deze waren binnen enkele dagen bij mij. De kwaliteit is top. Ik kan er weer even tegenaan.