Snelle service en goede kwaliteit

De dekbedovertrekken werden gelijk de volgende dag bezorgd en mooie kwaliteit

Prachtig dekbed overtrek, goede kwaliteit en niet extreem duur

Super goed

Het donderen is heel zacht en warm.de kwaliteit vind ik heel goed.het is zeer goed om onder te liggen .

Mooie dekbed overtrekken

Mooie fleurige katoenen dekbed overtrekken gekocht. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Veel keuze

Mooie dekbedovertrekken en super snel bezorgd

2 sets mooie dekbedovertrekken besteld van zeer goeie kwaliteit. S'avonds besteld en de dag erna in huis. Ik ga hier zeker vaker bestellen en raad het dus iedereen aan.

snel bezorgd

Ik en blij met mijn dekbed. Het idee van drukknopjes is goed. Het enige wat ik mis is toch nog een stukje in stoopstrook. Mijn dekbed is namelijk 220 lang.

Goede kwaliteit/prijsverhouding

Snel geleverd. Alhoewel de mail over track and trace niet klopte hier. Beetje stug maar is beter door eerst te wassen voor gebruik. Mooie kleuren, precies zoals op e foto.

Snelle uitstekende service!

Snelle service, bestelling binnen 1 dag ontvangen. Mooie kwaliteit, goede aankoop en betaalbaar!

Mooi en kwalitatief zeer goed !

Op tijd geleverd en is zeker prijs kwaliteit goed

Fijn dekbedovertrek van goede katoen.

Het beddengoed is heel erg mooi. Ligt mooi op het bed. Ook werd het snel en netjes geleverd.

Snel geleverd en bovendien van goede kwaliteit zeer aangenaam stof wij bestellen hier zeker terug

Goede service snelle levering en goede kwaliteit zo als verwacht

Precies zoals op de foto!

Ik heb inmiddels 3 sets gekocht aan dekbedovertrekken.. Eerst 2,en toen ik de kwaliteit zag, heb ik er meteen een bijbesteld! Mooie kleuren en gewassen volgens jullie was voorschriften. Vooral dat ik niets hoef te strijken, is voor mij een groot pluspunt. Helemaal blij mee.

Mooie kwaliteit dekbedhoes, en heel snel geleverd

Zeer goede kwaliteit voor een nette prijs

Dit was al de derde keer dat ik hier bestelde. Zeer goede kwaliteit voor een nette prijs. En natuurlijk niet te vergeten: levering al de volgende werkdag. Helemaal top!

Zeer goed hoeslakens

Zeer goed kwaliteit

Prima kwaliteit

Heerlijk beddengoed

Mooi beddengoed

Netjes, mooi,snelle levering.

Goede prijs

Kussens perfect voor die prijs Dekbed overtrek zagen er mooi uit

Mooie kwaliteit !

4 dekbedovertrekken bestelt, ik was al langer op zoek naar microvezel dekbedovertrek en hier gevonden en aan een mooie prijs ! Zelfs informatie gekregen per mail over de eerste wasbeurt ed. zodat je lakens langer mooi blijven dus ik ben een tevreden klant !

Goede kwaliteit en een snelle levering

Superrr

Superrr

Alles na wens

Vind de patronen mooi

Dit is de eerste keer dat ik iets bij jullie heb besteld