Snel goede service

Snelle levering prijskwaliteit goed

Gewoon goed

Netjes verpakt met goede voorlichting. Kleuren volgens de plaatjes. Ik ben tevreden.

Uitstekende kwaliteit

Snelle levering van kwalitatief goede onderlakens in prachtige kleren en tegen een mooie prijs. Duidelijke wasinstructie bijgeleverd.

Mooi dekbedovertrek en zeer snel in huis

Mooi dekbedovertrek en zeer snel in huis

Hele mooie en fijne kwaliteit dekbedovertrekken. En ik heb s avonds besteld en de volgende dag al in huis. Super fijn om mijn dochter en schoonzoon hun nieuwe bed te kunnen voorzien van een mooi dekbedovertrek. Vooral de teddy stof viel goed in de smaak.

Snel geleverd.

2 dagen na bestelling bezorgd, goede kwaliteit.

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Zeer goede kwaliteit en heel snel geleverd.

Snelle verzendinh

Snel en goede kwaliteit, zo moet het

Zeer goede kwaliteit

We kochten twee bedlinnen, zeer kwalitatief en snel geleverd! Ik hoop alleen dat de kleur bestand is tegen wassen! Aanbevelen!

Heerlijke stof

Mega fijn dit overtrek

Goede kwaliteit

Goede prijs-kwaliteit, mooie kleuren en leuke stoffen. Snelle levering.

Mooie kwaliteit dekbed voor deze prijs.

Correcte afhandeling bestelling

Top.

Mooie prijs, super produkt

Het product heeft een goede kwaliteit en de prijs is de helft van de concurrentie. Top. Snelle levering. Niks te klagen. Aanbeveler!

Heerlijk

Zo zacht om in te slapen en het oogt nog mooi ook. Zeker en vast een aanrader!

Prachtig

De dekbedhoezen die ik besteld heb zijn zo mooi van design en een sterke en goede kwaliteit. De prijs ... ja daar kan je nog eens leuke hoezen voor kopen, super blij mee!

Goede kwaliteit

Snel geleverd kleur zoals online op foto staat duidelijke wasvoorschrift voor 1e x wassen en dat is top.

geweldig product

Mooi en stevig beddengoed superblij mee zou het ieder aanraden

Alles dik ok

Alles dik in orde

Fijne dekbedovertrekken geweldig

Snelle bezorging

Snelle bezorging en goede kwaliteit

Goed kwaliteit

Snelle levering en mooie kwaliteit

Precies het product wat we zochten.

We waren op zoek naar een hoeslaken met een hoge hoek en extra breed en extra lang. Hier gevonden voor een prima prijs, snel geleverd en product voldoet tot nu toe aan onze verwachtingen. Ook keurig netjes een eerste was advies ontvangen, dus helemaal goed.

Goede ervaring

Heel goede service en goede kwaliteit

Heel blij met onze aankoop! Dekbedovertrek is mooi en niet te warm. Ligt goed