fijne samenwerking

ideal weigerde bij mij, na contact een betaallink ontvangen wat wel werkte :D

Precies wat ik zocht

Vlotte,correcte levering

Vlotte,correcte levering

Cheap crap straight from china

Cheap crap straight from china. But for s premium price. And not giving what I ordered

prima voor in de keuken

Omdat ik niet zo handig ben met snoeren en stekkers ging dit als een fluitje van de cent.

Megasnel!!!

Woensdag besteld, donderdag in huis! Overzichtelijke webshop met ruim aanbod. En ook nog eens voor een prima prijs.

Qua snelle levering niet goed

Het heeft 3dagen geduurd voor ik hem in huis had. En ik had het voor 17:00 besteld.

Het is precies het product zoals omschreven.

Goed telefonisch geadviseerd, snelle levering en het product is zoals omschreven. Een mooie tl groeilamp voor boven mijn kuipplanten in een donkere slaapkamer.

Snelle levering zo als beloofd

Heel blij mee

Goede website, gemakkelijk bestellen.

De bestelling was gemakkelijk via de website. Puntje van kritiek is, dat er geen aansluitschema bij de lampen zat.

Topper

Top verlichting rood

Alles snel verlopen

na gesprek is dit prima opgelost , waarvoor dank

Kan niet retourneren

Ik dacht een lichtslang van 50 meter te bestellen. ( vanaf een foto) het blijft achteraf een lichtsnoer te zijn. Helaas kan niet terug gestuurd worden.

goed en snel

keurig verpakt en verzonden

Goed produkt

Prima geregeld!

Tevreden

Ben tevreden met het product en de levering, doch werd ik verwittigd over het product dat zou thuisgebracht worden en het kwam niet. Pas de dag erna kreeg ik een nieuw bericht en is het product dan yoch geleverd geweest

Zeer goede ervaring.

Een mooie led voor een normale prijs. Er worden weinig verzendkosten gerekend wanneer het pakketje door brievenbus past. Ook de levering is erg snel. TOP.

Correct afgehandeld na opmerking !!

Artikel valt tege

Erg dun, vraag me af hoelang dit meegaat,

Produkt als in omschrijving, goede prijs, snel geleverd

Produkt als in omschrijving, goede prijs, snel geleverd

Onduidelijke levering

Tijdens bestellen keuze voor aflever locatie en tijd. Dan bericht van verzending. Dan niet leveren op afgesproken tijd en locatie . Dan tijdje niets. Dan onduidelijkheid over tijd en locatie. En dan plots voor de deur staan op thuislocatie ipv inleveren punt op niet gecommuniceerde tijd. Ondertussen ergens anders op een later tijdstip iets besteld de volgende dag op afgesproken tijd en locatie geleverd door dezelfde transporteur.

Mooi product, snelle levering

Mooi product, snelle levering

Nijenrode 12

8226TH Lelystad

Over LEDTOHAVE

Ledtohave streeft ernaar om de wereld te verlichten door middel van duurzame en innovatieve oplossingen. Wij zijn dé webshop voor al uw verlichting en bieden verschillende LED verlichting aan voor zowel binnen als buiten. ERVAREN PARTNER IN LED VERLICHTING Met meer dan tien jaar ervaring in LED verlichting staan wij voor u klaar om persoonlijk advies te geven bij het vinden van perfecte verlichting. Of u nu advies zoekt voor zakelijke oplossingen of dat de verlichting bij u thuis toe is aan vervanging, aarzel niet om contact met ons op te nemen. DUURZAAMHEID EN INNOVATIE OP ÉÉN PLEK Onze missie is om elke ruimte binnen de Benelux te voorzien van LED oplossingen voor een positieve impact milieu. LED verlichting verbruikt namelijk minder energie dan andere verlichting zonder dat dit ten koste gaat van de lichtopbrengst. Ook vermindert u hiermee uw CO2 verbruik en door de verbeterde levensduur gaat LED verlichting langer mee. Hierdoor bespaart u zowel op uw energierekening als op de aanschafkosten wat voelbaar is in uw portemonnee. Verder zijn wij continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen duurzame LED technologieën voor de meest milieuvriendelijke oplossingen in verlichting. UITSTEKENDE KWALITEIT VOOR EEN GOEDE PRIJS Ons assortiment biedt een breed scala aan LED verlichting, zoals bouwlampen, spots, TL verlichting, tuinverlichting, kastverlichting en LED kerstverlichting. Deze hebben wij zorgvuldig geselecteerd voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast zijn er diverse opties in kleuren, armaturen en slimme verlichting zodat u gemakkelijk iedere ruimte optimaal kunt verlichten. Wilt u een grote aankoop doen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. SNELLE LEVERING Voor 17:00 besteld? Dan verzenden wij op werkdagen dezelfde dag nog en heeft u de bestelling de volgende dag al binnen. Indien het product niet op voorraad is of aangepast moet worden door