Alles goed snel en naar wens geregeld

Duidelijke advertentiecorrecte afhandeling en product zoals omschreven voldoet aan verwachting en zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Mooie kerstverkichting in het paars!

Gewelidige webshop

Super mooi

Heel erg goed

Hele goede ervaring met deze webwinkel. Goed geholpen en snelle goed verpakte levering.

Tevreden

Correcte informatie Tevreden of kwaliteit en aangeleverde hulpmiddelen.

Prima geregeld

Alles netjes op tijd geleverd groeten Rene

Defecte LED TL

Hallo, tot mijn spijt heb ik moeten constateren de de geleverde lamp na te zijn aangesloten niet brand. Slechts een licht trillend geluid was hoorbaar. Een defect kan altijd voorkomen. Kunt u mij instructies geven hoe een werkend exemplaar te ontvangen. Met vriendelijke groet, Ivo Overtoom Aanbevelen? Nog niet.

Werkt best goed

Besteld en de dag daar op binnen.

Goede service ..

Gewoon goed produkt , en goede service , had een levering die niet was aangekomen door een fout van DHL.. kreeg zonder zeuren een ander opgestuurd , nu via post NL , en nu wel aangekomen ..!!

prima service

de eerste levering zat een fout in, er werd meteen een nieuwe verzonden die ik de volgende dag al ontving samen met een retour sticker om de manco terug te sturen. De tweede die ik ontving was prima

Zwak

Door dhl voor niets thuis gebleven kwam niet op dagen op de afspraak du koop ik hier niets meer

Super snel en de helft goedkoper (jelly magic ball 24€)

Super snel en de helft goedkoper (jelly magic ball 24€)

ok bedankt

vlot verloop

Gewoon zoals beloofd dezelfde dag verzonden en dag later keurig geleverd op zaterdag n.b.

Goed en vriendelijk verholpen. Bestelling snel en zeer netjes verpakt geleverd.

Bestelde smart lamp voor mijn slaapkamer. Zoveel kleuren keuze het is oneindig. Eenvoudig met de app. Ga ook nog voor de keuken bestellen.

vriendelijk, geduldig, behulpzaam, snel.

Opvallend hoe vriendelijk Reina aan de telefoon helpt en meedenkt. Ook stelt ze je gerust als je wat "rommelige" antwoorden geeft. Gewoon een fijn mens!

Prima maar jammer dat ze met POST.NL versturen

Had spullen de volgende dag nodig en zijn ook op tijd verstuurd, maar ze werken met Post.NL en ik had pas na 5 dagen de spullen.WAARDELOOS Alles weer terug moeten sturen omdat het te laat was en feestje verknalt. Ledtohave heeft niets verkeerd gedaan maar ik heb al zoveel problemen gehad door te late leveringen van POST.NL en ik ben en er klaar mee. Koop niets meer bij webshops met POST.NL transport.

Slecht

Krijg de lampen niet aangesloten

Top service.

Goed, snel geleverd.

Goede webshop

Product zoals omschreven. Snel en goed verpakt geleverd.

Snelle levering, maar slechte service!!

M'n bestelling was vrij snel geleverd, helaas een aantal verkeerde producten gekregen, 2x een bericht gestuurd en nog steeds GEEN antwoord erop gekregen en bovendien eerlijk te zijn, zijn de producten ook van redelijke Chinese kwaliteit had gehoopt dat het toch wat betere kwaliteit was lijkt wel of het gewoon van Wish of AliExpress komt helaas

Erg blij met mijn bestelling

Nijenrode 12

8226TH Lelystad

Over LEDTOHAVE

Ledtohave streeft ernaar om de wereld te verlichten door middel van duurzame en innovatieve oplossingen. Wij zijn dé webshop voor al uw verlichting en bieden verschillende LED verlichting aan voor zowel binnen als buiten. ERVAREN PARTNER IN LED VERLICHTING Met meer dan tien jaar ervaring in LED verlichting staan wij voor u klaar om persoonlijk advies te geven bij het vinden van perfecte verlichting. Of u nu advies zoekt voor zakelijke oplossingen of dat de verlichting bij u thuis toe is aan vervanging, aarzel niet om contact met ons op te nemen. DUURZAAMHEID EN INNOVATIE OP ÉÉN PLEK Onze missie is om elke ruimte binnen de Benelux te voorzien van LED oplossingen voor een positieve impact milieu. LED verlichting verbruikt namelijk minder energie dan andere verlichting zonder dat dit ten koste gaat van de lichtopbrengst. Ook vermindert u hiermee uw CO2 verbruik en door de verbeterde levensduur gaat LED verlichting langer mee. Hierdoor bespaart u zowel op uw energierekening als op de aanschafkosten wat voelbaar is in uw portemonnee. Verder zijn wij continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen duurzame LED technologieën voor de meest milieuvriendelijke oplossingen in verlichting. UITSTEKENDE KWALITEIT VOOR EEN GOEDE PRIJS Ons assortiment biedt een breed scala aan LED verlichting, zoals bouwlampen, spots, TL verlichting, tuinverlichting, kastverlichting en LED kerstverlichting. Deze hebben wij zorgvuldig geselecteerd voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast zijn er diverse opties in kleuren, armaturen en slimme verlichting zodat u gemakkelijk iedere ruimte optimaal kunt verlichten. Wilt u een grote aankoop doen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. SNELLE LEVERING Voor 17:00 besteld? Dan verzenden wij op werkdagen dezelfde dag nog en heeft u de bestelling de volgende dag al binnen. Indien het product niet op voorraad is of aangepast moet worden door