Vlotte levering

Snel en tijdig geleverd.

Niet goed

4 meter richtsnoer besteld, 3 meter ontvangen.kan gebeuren. Contact gehad, de goede bestelling 4 meter zou gelijk worden opgestuurd. 2 weken later nog niks ontvangen.Heb wel voor 4 meter betaald.

Goede kwaliteit

Licht in gewicht en makkelijk in gebruik. Mooi warm wit licht. Gemakkelijk te verlengen door speciale stekker.

Precies wat ik wou met de lichtjes Op tijd gekomen

Niet verwacht dat ik moest knutselen

Hoi ik had verwacht dat ik de tl zo kon wisselen, maar niet dat ik de armatuur moet ombouwen. Dit heeft mij een extra armatuur gekost

Qua levertijd voldoet de leverancier niet aan de verwachtingen

Afgelopen zondag hebben wij online een bestelling geplaatst. Gezien de spreuken op de website (voor 17.00 uur bestel, volgende dag in huis) hadden wij het bestelde op dinsdag verwacht. Het is inmiddels donderdagavond en we hebben nog steeds niets ontvangen (ondanks de mail van gisteren, dat het bestelde verstuurd zou zijn). Qua product kunnen we nog niets hierover zeggen (nog niets ontvangen) maar qua afspraken kunnen we alleen een onvoldoende geven.

Even moeten wachten. Uiteindelijk heel tevreden.

Vrijdag 22 nov de bestelling gedaan. Toen ik maandag 1 dec belde ,dat de bestelling er nog steeds niet was, vertelde de telefoniste mij dat hij even niet voorradig was, maar 2 dec binnen zou komen. . Vandaag 3 december kwam de bestelling thuis. Het was fijner geweest als ze me via de mail hadden verteld dat hij niet voorradig was. Over mijn bestelling ben ik overigens heel tevreden.

Levering snel,product waardeloos

Product werkte niet goed,geprobeerd te maken,nu helemaal kapot,dus goedkoop is duurkoop

Foute levering

Het artikel dat werd geleverd is niet het bestelde artikel. Geen reactie van de klantendienst na melding.

3 lampen besteld, 1 was kaduk. Meteen een nieuwe geleverd gekregen.

Snelle verzending

Goede keuze in de lampen die ik nodig heb. Kan er nog geen beoordeling over geven, worden pas na 5 december gebruikt. Verwacht echter geen problemen.

Snel en vlotte service

En vlotte snelle levering, besteld en 2 dagen thuis toegelaten. In mijn geval was er een klein mankement, gemeld en dag nadien vervanging al thuis.

Mooie verlichting

Prima op tijd bezorgd Helaas was van een snoer de stekker kapot. Doordat de stekker doorzichtig is kun je zien dat deze ergens tussen heeft gezeten en er een breuk binnenin zit. Je kunt de verlichting koppelen dus dat heb ik gedaan, maar zou toch graag een nieuwe stekker willen ontvangen zodat ze apart van elkaar kunnen werken Zou graag willen dat er contact met me opgenomen wordt 0653970645

Ik kreeg de bestelling van meteoor regen verlichting voor buiten binnen de afgesproken tijd. Helaas moest het weer terug, er waren defecten verlichting bij. Jammer dat het niet eerst gecontroleerd wordt

Snel geleverd goede kwaliteit

Snel afgehandeld

Vlot en correct afgehandeld, zeker de moeite waard om opnieuw te bestellen hier.

Het gekochte artikel voldoet niet aan de verwachtingen zoals op het internet zijn weergeg

De chatservice voldoet ruim aan de verwachtingen

Zeer tevreden , snelle bediening

Zeer tevreden , snelle bediening

Mooi helder licht

Snel geleverd, 4 dagen. Mooi helder wit licht. Doorzichtig snoer, top voor mijn witte kerstboom

Mooie lampjes kerst

Mooie kerstlampjes snel feleverd met doorzichtig snoer

Drama service bij retouren

Dit bedrijf bied ogenschijnlijk goedkope led aan. Maar de productinformatie klopt niet met wat op de website staat. Ook de voorraad blijkt niet te kloppen met de werkelijke voorraad. Heb er nu al verschillende keren besteld maar altijd iets. Stuur mails die onbeantwoord blijven. Stuur retouren terug en krijg geld niet terug. Bestel en betaal 8 stuks en krijg er maar 6. Geen verdere informatie backorders? Bestel stekkers mee passen niet op het product ect. Probeer via mail de procedure te volgen maar krijg geen enkele reactie.

Snel en goed

Lampjes zijn voor glaskast in moeilijke lampkapjes. Kapje moet met lampje vastgezet worden en niet te veel uitsteken. Lidle heeft ze in België. Niemand levert dat verder, behalve jullie. Moet ze nog plaatsen, maar zullen gezien huidig model goed zijn.

Optijd

Prima in postvak daar we niet thuis konden zijn.

Nijenrode 12

8226TH Lelystad

Over LEDTOHAVE

Ledtohave streeft ernaar om de wereld te verlichten door middel van duurzame en innovatieve oplossingen. Wij zijn dé webshop voor al uw verlichting en bieden verschillende LED verlichting aan voor zowel binnen als buiten. ERVAREN PARTNER IN LED VERLICHTING Met meer dan tien jaar ervaring in LED verlichting staan wij voor u klaar om persoonlijk advies te geven bij het vinden van perfecte verlichting. Of u nu advies zoekt voor zakelijke oplossingen of dat de verlichting bij u thuis toe is aan vervanging, aarzel niet om contact met ons op te nemen. DUURZAAMHEID EN INNOVATIE OP ÉÉN PLEK Onze missie is om elke ruimte binnen de Benelux te voorzien van LED oplossingen voor een positieve impact milieu. LED verlichting verbruikt namelijk minder energie dan andere verlichting zonder dat dit ten koste gaat van de lichtopbrengst. Ook vermindert u hiermee uw CO2 verbruik en door de verbeterde levensduur gaat LED verlichting langer mee. Hierdoor bespaart u zowel op uw energierekening als op de aanschafkosten wat voelbaar is in uw portemonnee. Verder zijn wij continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen duurzame LED technologieën voor de meest milieuvriendelijke oplossingen in verlichting. UITSTEKENDE KWALITEIT VOOR EEN GOEDE PRIJS Ons assortiment biedt een breed scala aan LED verlichting, zoals bouwlampen, spots, TL verlichting, tuinverlichting, kastverlichting en LED kerstverlichting. Deze hebben wij zorgvuldig geselecteerd voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast zijn er diverse opties in kleuren, armaturen en slimme verlichting zodat u gemakkelijk iedere ruimte optimaal kunt verlichten. Wilt u een grote aankoop doen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. SNELLE LEVERING Voor 17:00 besteld? Dan verzenden wij op werkdagen dezelfde dag nog en heeft u de bestelling de volgende dag al binnen. Indien het product niet op voorraad is of aangepast moet worden door