Duidelijke reactie

Snelle en duidelijke reactie.

Duidelijk, en anders snelle reacties op vragen.

Dashboard is overzichtelijk, heldere taal. Gebruiksvriendelijk. Als ik vragen heb kan dat via whatsapp en krijg ik snel een reactie.

Goede communicatie via app

Snel antwoord via de app en tot nu toe alles vergoed wat nodig was.

Prima geholpen

App contact gehad ivm vraag over het doorgeven van de zwangerschap aan Just. Snel geholpen door Amal.

Netjes geholpen

Vraag is prima beantwoord..

Top geholpen door Louis

Van morgen geholpen door Louis Wat een deskundige en geduldige medewerker. Netjes mijn probleem verholpen.

Snel, deskundig en vriendelijk

Zie boven trefwoorden

Ging snel deze x en een heel aardig behulpzaam meisje

Top geholpen

Goed geholpen.

De premie gaf bij mij de doorslag.

Fijn!

Prettige reactie op mijn vragen via WhatsApp!

Altijd correct geholpen

Vriendelijke duidelijke communicatie. Je wordt netjes geholpen en zoeken onduidelijkheden voor je uit. Prima service.

Heel goede service

Snelle, duidelijke en uitgebreide reactie. Met de juiste info waar ik om vroeg

Goede en goedkope zorgverzekering

Snel antwoord op mijn vragen via de app

onvriendelijk en ongeïnteresseerd te woord gestaan

Ik wilde graag weten waarom de kaakchirurg van het etz in tilburg niet vergoed wordt, terwijl dit ziekenhuis wel op de lijst staat van vergoedingen. De medewerkster vertelde dat als je goedkoop verzekert wil zijn dat je dan ook niet veel moet verwachten. Ook bleek nog dat de behandelend arts niet aangesloten was bij de etz, dus nog een reden om niks te vergoeden.

Altijd als ik just app, krijg ik altijd snel en goed antwoord

Service Just is fijn, goed en professioneel.

Service Just is fijn, goed en professioneel.

Duidelijk

Via app krijg je sneller antwoord dan telefonisch.

Super geholpen door Louis.

Top, uitgebreide en duidelijke informatie gekregen.

Uistekende zorg

Ik had zorg nodig in het buitenland, dat was allemaal prima geregeld door Just de fdeclaraties werden ook snel overgemaakt.

Net nieuw, goede klantenservice

Er klopte wat niet met mijn gegevens, via whatsapp gecommuniceerd en verliep heel soepel en snel. Ik zou niet bellen, maar appen met Just.

Snelle reactie

Duidelijk antwoord op mijn vraag, met ook nog een goede doorverwijzing

Prettig geholpen met je vragen.

Snel en adequaat geholpen en een goede uitleg gekregen.

Snel en goed bereikbaar.

604,35€ bespaar ik me dit jaar door niet meer met de NN in zee te gaan. Bovendien had ik toch geen goed gevoel meer bij die club vanwege hún woekeren polissen.

Snel duidelijk antwoord

Ik spreek nu alleen over de chatfunctie. Snel een duidelijk antwoord. Heel handig, vooral fijn dat je dan niet in een wachtrij aan de telefoon hoeft te wachten gewoon verder kan met je bezigheden. Tijdens werk is het ook makkelijk een berichtje te sturen in plaats van te bellen. Vriendelijke klantenservice in de chat.

Goed en deskundig geholpen

Goed en deskundig geholpen.

Ringbaan West 236

5038KE Tilburg