Voor het eerst besteld bij StainAway prima snelle levering .

Werkt super goed

Heel fijn produkt dat me nog nooit heeft teleurgesteld

Eerste x kennis gemaakt op een braderie in de Zaanstreek inmiddels al diverse malen aangeschaft via een verkoopadres, nu voor het eerst via eigen site, goed bevallen

Geweldige vlekkenmiddel!

Tot nu toe ben ik onwijs geveterden over product, deze stuur ik regelmatig ook naar familie toe in buitenland! Iedereen vind het middel geweldig!!

Super snelle levering.

Doet wat het moet

Werkt perfect en doet wat het het moet doen.

Geweldig product!

Door een misverstand onzerzijds bleef een bestelling uit. Hierover gebeld en binnen een paar dagen alles opgelost, dankzij zeer vriendelijke en adequate afhandeling door Dhr. Bart de Boer. Chapeau!

Geweldige vlekken verwijderaar

Ooit via vrienden Stain Away ontdekt voor een rode wijn vlek, onmiddellijk de vlek verwijderd met minimale inspanning en niet agressief voor de stof. Een echte must voor het huishouden!

Haalt zelfs glitter weg

Heb het met succes op meerdere oude vlekken gebruikt, zelfs glitter uit het jasje van een pak. Alleen jammer dat het niet op zijde mag, maak daar ook iets voor =)

StainAway werkt Echt!!!!!!

Ik had een fikse rode wijn vlek van 10x10cm in mijn splinternieuwe hoody. Zodra je StainAway op de vlek spuit, zoe je de rode vlek al wegtrekken. Even afgespoeld onder lauwwarm water en de vlek was echt verdwenen. Ongelooflijk goed spul. Als u mij niet geloofd, mag u mij bellen. Martin Ravestijn.

Geweldig product!!!!!

Alle vlekken die ik ooit op mijn gezien kleding tegenkom zijn weg en dat alles dankzij deze product! Zojuist 3 spuitflessen besteld deze gaan ik sturen naar mijn vriendin in nieuw Zeeland die net moeder is geworden

Prima produkt

Snel en correct verzorgd

Top en goede service!

Geweldig spul en goede service.

Valt tegen

Krijg de vlekken er niet uit sorry Had er echt zeker meer van verwacht

Niet goed

Vlek op mijn hemd van rode wijn is niet verdwenen de vlek was wel een dag of 5 oud

Uitstekende vlekken verwijderaar

Uitstekende vlekkenverwijderaar zelfs voor zeer hardnekkige vlekken.

Het werkt en goed ook

Volgens mij zegt mijn zin alles

Fantastisch spul

Ik weet niet wat erin zit maar het werkt iedere keer weer fantastisch. Ermee een dot satesaua uit m’n dure feestjurken gekregen. En onlangs op de bankbekleding (die ik al een keer gewassen had maar kattenpoep vlek er niet uitgekregen toen), en met dit spul eruit gekregen. Ik ben iedere keer verbaasd! Top product.

Een vol glas rode wijn op mijn stoffen eetkamer bank gemorst. Instructies opgevolgd: Witte natte badstoffen handdoek op de vlek laten drogen (wel 2 dagen laten liggen ) en daarna Stain Away gebruikt. Echt niets maar dan ook niets meer te zien alsof er nooit wijn geknoeid is.Dik tevreden dus!!!!!

Produkt werkt niet

Heb het nu twee keer geprobeerd maar het werkt niet tegen de rode wijnvlekken in mijn trui helaas.

Geweldig!

Ik heb thuis een kleine meid van 1 jaar en haar grootste hobby is om vlekken te maken op haar kleding. Verschillende producten gebruikt om de vlekken uit de kleding te krijgen, maar alleen met Stain Away krijg ik alle vlekken uit haar kleding. Echt top! Ik kan niet meer zonder en zou het iedereen aanraden!

Boven verwachting goed spul!

Ik had al een tijd twee vlekken in een do kerblauwe lamswollen trui. Geen idee wat het was maar het ging er op geen enkele manier uit. Toen dit product geprobeerd. Via via had ik er al eens van gehoord. Ik was behoorlijk sceptisch, maar geloof het of niet, de vlekken zijn er helemaal uit. Topspul

Oude vlekken verdwenen als sneeuw voor de zon

Oude vlekken, die er na 3 x wassen nog niet uit waren, verdwenen als sneeuw voor de zon. Top artikel! onmisbaar zeker op de vakantie!

geweldige service

Bestellen liep wat moeilijk. Zeer vriendelijk hulp gehad voor bestellen en betalen. Top bedrijf en top product.

Antwoordnummer 94707

9470VG Zuidlaren

Over StainAway

Met vlekverwijderaar StainAway verwijder je vlekken eenvoudig uit kleding, tapijt en overige stoffen. Vervelende vlekken zoals bloedvlekken, vetvlekken, inktvlekken, koffievlekken, rode wijnvlekken, lippenstiftvlekken en heel veel meer vlekken verwijder je snel en eenvoudig met deze vlekverwijderaar. StainAway is verkrijgbaar in een flesje en als vlekkendoekje. Met het flesje kun je honderden vlekken verwijderen en het doekje is erg handig om vlekken te verwijderen die je onderweg maakt.