Prijs/kwaliteit in orde

In eerste instantie niet direct leverbaar. Netjes op de hoogte gehouden van de verwachte levertijd. Goed verpakt, mooie kapstok.

Prachtige lampen besteld, zeer snel verzonden!

Kast binnen een week in huis

Prachtige kast, super blij mee maar in elkaar zetten is wel een klusje!

niet helemaal tevreden

de levering was snel en op tijd maar er was 1 stoel van de 4 beschadigd

Mooie meubels en goed kwaliteit. Waardeloze klantenservice

Klantenservice communiceert niet goed meerdere malen zelf achteraan moeten bellen om mijn levering goed te laten verlopen. Ondertussen nog niet alle spullen binnen

Goede snelle service met mooie producten

Fijne service en stoere mooie producten

Gave box

Mooi product en hele snelle levering zoals belooft. Ruim binnen de 24 uur. Heel blij mee. Later de grotere nog besteld.

Super fijne bakruk

Stevige zit waar je lang lekker op kan zitten.

Leuke stoelen die prima zitten

Fijn contact met de klantenservice. Helaas was de beloofde volgende dag levering niet mogelijk. Daarna maakte Post NL er een rommeltje van. Maar we zijn erg blij met de stoelen.

Prima kast voor schappelijk prijs.

Helaas door leveringsproblemen (corona etc) 6 maanden op de kast gewacht. Met 3 personen (er zijn was extra vasthoudhanden nodig) de kast in 1,5 h in elkaar gezet. Het metaal lijkt erg op wat Ikea gebruikt voor zijn metalen kasten. De kast staat prachtig. Heel chic. De deurtjes zouden nog wat perfecter mogen (aan)sluiten maar ik laat de kast eerst even staan (wellicht werkt het materiaal nog wat) voordat ik een poging ga wagen dit voor elkaar te krijgen.

Na zelf bellen alles snel geregeld

Jammer dat de vervoerder de bank bijna niet uit de lift kreeg. Dit heeft voor een scheurtje (ongeveer 1 cm) in de bank gezorgt

Gekregen wat ik besteld had.

Snel de keuze kunnen maken online. Goed beschreven en snel geleverd.

Topkwaliteit en service!

Voor mijn bestelling had ik een vraag die snel, professioneel en persoonlijk werd beantwoord. Mijn twee barstoelen had ik al binnen 3 werkdagen in huis en binnen no time in elkaar. Ze zitten super en zijn ook nog eens erg mooi. Blij met mijn nieuwe keukenvrienden!

Uiteindelijk hebben we onze salontafel!

Na lang wachten, levering werd constant uitgesteld, kregen we onze cube salontafel. Helaas inclusief schade. Contact opgenomen en dezelfde week een nieuwe salontafel mogen ontvangen. Het lange wachten was niet chill, wees dan duidelijker op de website om geen verwachtingen te creëren.

mooie stevige tafels

De tafels staan er mooi. Je kan ze op verschillende manieren speels neerzetten. Bovenkant is mooi en het materiaal lijkt erg stevig en krasbestendig.

Mooie artikelen, erg blij mee

Prima, had ingevuld vrijdag bezorgen, dit was donderdag gebeurd en ik was niet thuis. Gelukkig was ik niet naar DHL punt gegaan, want werd vrijdag alsnog bezorgd ondanks kaartje waarop stond dat ik het zelf moest ophalen. Omdat het ook een fout vd bezorging kan zijn een prima beoordeling

Goede kwaliteit en snel geleverd

dik tevreden

mooie bij set tafel zeer goed verpakt snelle levering en makelijk in elkaar te zetten

precies waar ik naar op zoek was

Ik was opzoek naar een duurzame accessoire, voor in een open gangkast en vond een mooi blik met deksel voor EHBO spullen; pleisters en toebehoren. Het staat heel mooi in de open kast en is dus ook nog heel functioneel. Het blik werd keurig netjes verpakt in een precies passende doos en werd ongeschonden bezorgd. Een aanwinst!

Makkelijke bestelling, snelle levering.

Overzichtelijke site, prachtig meubel en van goede kwaliteit.

Geweldige snelle bezorging

Besteld en volgende dag bezorgd. Mooie lamp

Prima service, wij hebben een bank gekocht en is zeer naar wens. De bestelling is verlopen zo als aangegeven op de site. Je wordt goed op de hoogte gehouden als het pakket onderweg is en of levering. Zou er zo weer bestellen.

Vlot bericht/mail ontvangen.

De levering zeer goed verlopen. Het pakket was zeer goed ingepakt. 2 salonrafeltjes. Dus tot dusver positief over label51....

Online besteld na teleurstellend bezoek aan de winkel

Woensdag 30 juni op een regenachtige dag de winkel van Sfeer in Assen binnen gelopen op zoek naar een nieuwe bank. 1 dame achter de balie en een dame zat op een kruk ervoor die ons begroetten. Na ruim een half uur in de winkel (wij waren de enige klanten op dat moment) te hebben doorgebracht zaten de dames nog steeds aan de balie, aandachtig op hun laptops. Zelfs nadat wij hun passeerden werden we niet aangesproken. Nadat ik nog een opmerking maakte "drukke dag vandaag he" vertelden ze me dat er inderdaad niks te doen was door de regen. Euh hallo, wij hebben net een half uur nagenoeg elke bank in de winkel geprobeerd?! Kennelijk werden de koopsignalen niet opgepikt dus hebben we de winkel maar verlaten. Op de website van Label51 de bank opgezocht die we bij Sfeer hebben gezien en besteld. Bestelproces ging zeer soepel en 2 dagen later was de bank al in huis! Jammer dat de winkel de kans heeft gemist, gezien de retail het al zo moeilijk heeft. Wij zijn in ieder geval heel blij met de bank en zullen ook zeker weer terugkomen bij Label51. Hopelijk komt dit bericht ook binnen bij Sfeer en doen ze er wat mee want het is een mooie winkel.

Snelle levering en mooie stoelen

Ik ben heel blij met mijn barkrukken. Ze zijn mooi, zitten goed en maken mijn eethoekje helemaal af. Ik heb ze op een donderdagavond besteld en had ze zaterdags in huis.

de geer 8

4004 LT Tiel