De 2 producten werden afzonderlijk geleverd. Het eerste product werd na 2 dagen geleverd en het 2de artikel pas na 5 dagen. Iedere dag gaf post.nl aan dat het “morgen” zou worden geleverd en dat 5 dagen lang. De producten worden netjes verpakt aangeleverd. Mooie producten.
Beste Monique, Bedankt voor je mooie beoordeling en feedback. Wij nemen dit zeker mee om in de toekomst de leveringen nog te verbeteren. Wij wensen je veel plezier van je aankoop. Groeten, Ronald Klantenservice LABEL51
Het in elkaar zetten van de kast was een hele klus!! Schroeven die niet pasten doordat de schroefpalen niet goed uitgeboord waren. 1 handvat paste niet waardoor ik het gaatje in de deur heel voorzichtig wat groter heb moeten maken. En tot slot moesten er volgens de tekening schroeven geplaatst worden op plekken waar geen gat zat. Nu zal ik misschien iets verkeerd gedaan hebben maar het was mij soms niet duidelijk in welke richting iets geplaatst moest worden. Misschien kan de handleiding wel wat duidelijker. Ik was blij dat de kast in elkaar zat. Maar hij is mooi, stevig en stabiel ( ondanks de missende schroeven)
Beste A.M. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Ook bedankt voor de feedback, wij zullen dit zeker meenemen om onze producten in de toekomst nog verder te verbeteren. Wij wensen je veel plezier van je aankoop. Groeten, Ronald Klantenservice LABEL51
Goed verpakt Snelle levering
Beste rudi, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wij wensen je veel plezier van je aankoop. Groeten, Ronald Klantenservice LABEL51
Snelle levering, keurig verpakt en heel mooi kleed, net als op de foto.
Beste Franciska, Bedankt voor deze geweldige beoordeling! Erg fijn om te lezen dat je tevreden bent met het product en de service. Groeten, Ronald Klantenservice LABEL51
Snel geleverd stoelen ( 6 stuks) Maar een schroefbevestigibgsset ontbrak.
Beste ewt, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Wij vinden het jammer dat je niet helemaal tevreden bent, maar als ik het goed heb zijn de missende schroeven wel snel nagestuurd. Mocht dit niet het geval zijn neem dan nog even contact met ons op dan regelen wij dat alsnog z.s.m. Groeten, Ronald Klantenservice LABEL51
Ik had een vitrinekast besteld (via een leverancier, niet op de Label51 website zelf). Het pakket kwam wel rechtstreeks van Label51, gezien het retouradres. Een onderdeeltje miste, kwam ik bij het in elkaar zetten achter. Daarom Label51 een mailtje gestuurd. Had dezelfde dag al reactie. De dag er na had ik de onderdeeltjes in de brievenbus. Heel snel opgelost dus. Kan ik niks van zeggen. Klein puntje feedback: PostNL doet maar 1 poging. Daarna leggen ze het bij een verzamelpunt, en komen nooit meer langs. Volgens PostNL doen ze dat omdat de verzender dat zo opstuurt "met slechts 1 bezorgpoging". Persoonlijk vind ik dat geen geweldige service. Een kast ophalen bij een verzamelpunt is niet ideaal natuurlijk. Natuurlijk moet ik zelf de track-n-trace in de gaten houden. Hoewel ik dat regelmatig deed, was ik toch verrast door het bezoek dat ik kennelijk had gemist. De status ging nogal snel van "niks bekend" naar "bezorgpoging gedaan". De kast in elkaar zetten ging op zich prima. Een paar schroefjes gingen wel erg moeilijk. Zo moeilijk dat er een paar niet zijn gebruikt (naar onze mening kan het prima zonder die paar...). Al met al tevreden over het product en de service.
Beste J,A, Bedankt dat je de tijd hebt genomen een een beoordeling achter te laten. Wij zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over ons product en de service. Wij zullen je feedback over de levering zeker meenemen om dit in de toekomst nog te verbeteren. Veel plezier van je aankoop. Groeten, Ronald Klantenservice LABEL51
Product zoals omschreven.
Beste Astrid, Bedankt voor deze geweldige beoordeling. Erg fijn om te lezen dat je tevreden bent met de producten en service. Groeten, Ronald Klantenservice LABEL51
Mooi bureau voor goede prijs.
Beste Naomi, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Wij wensen je veel plezier van je aankoop. Groeten, Ronald Klantenservice LABEL51
Het product voldeed aan onze verwachtingen, en bezorging zoals afgesproken Label 51 voor herhaling vatbaar Groetjes Bennie
Beste Bennie, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wij wensen je veel plezier van je aankoop en hopelijk tot de volgende keer. Groeten, Ronald Klantenservice LABEL51
hele mooie lampen uitgezocht maar wel lang moeten wachten op de levering.
Beste Wouter, Bedankt voor je feedback! Fijn dat het product naar wens is en wij zullen je opmerking over de langere levertijd zeker meenemen om dit in de toekomst te verbeteren. Groeten, Ronald Klantenservice LABEL51
Snelle levering en mooie kwaliteit.
Beste Kirsten, Bedankt voor dit mooie cijfer! Wij wensen je veel plezier van je aankoop. Groeten, Ronald Klantenservice LABEL51
Hier een hele mooie kast besteld. Redelijk eenvoudig in elkaar te zetten. Helaas waren 2 handgrepen kapot doordat ze niet goed gelast waren. Contact opgenomen en heel snel nieuwe handgrepen ontvangen. Super service. De kast is ook nog eens prachtig en een echte eycatcher in mijn huis.
Beste Jennifer, Bedankt voor de mooie beoordeling! Erg fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze producten en service. Groeten, Ronald Klantenservice LABEL51
Weinig aan toe te voegen. Spotjes/lampen waren netje en stevig verpakt en verder een snelle levering. Geen op- of aanmerkingen.
Beste Ilse, Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier van je aankoop. Groeten, Ronald Klantenservice LABEL51
We werden duidelijk en tijdig geïnformeerd. Jammer dat we wel zeer lang op onze stoelen hebben moeten wachten.
Beste Liesbeth, Bedankt voor je beoordeling. Veel plezier van je aankoop. Groeten, Ronald Klantenservice LABEL51
Goede prijs/kwaliteit producten
Beste JBO, Bedankt voor het mooie cijfer! Veel plezier van je aankoop. Groeten, Ronald Klantenservice LABEL51
Beste Lisa, Bedankt voor je mooie beoordeling! Erg fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze producten en service. Groeten, Ronald Klantenservice LABEL51
Op maandag besteld, op diandag in huis, top. Goed beschermend verpakt
Beste Kim, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Groeten, Ronald Klantenservice LABEL51
Wij wilden stoelen van Label51 bij de TrendHopper kopen. Levertijd 2 weken en dan moesten we ze ook nog zelf komen ophalen. Via de Label51 site besteld, met de belofte dat we ze de volgende dag zouden krijgen. PostNL dacht daar anders over. Zij zijn de enorme doos 3 dagen kwijt geweest. Uiteindelijk terug gevonden en bezorgt. De materialen waren goed verpakt. Stoelen waren snel en makkelijk geassembleerd. Er zit ook een extra zakje met reserve onderdelen bij. Super. Stoelen zijn mooi en zitten goed.
Beste Bas, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij zijn erg blij om te lezen dat je tevreden bent over onze producten en service. Wij wensen je veel plezier van je aankoop. Groeten, Ronald Klantenservice LABEL51
Contact, levering, alles gaat keurig!
Beste Heleen, Bedankt voor het mooi cijfer! Wij wensen je veel plezier van je aankoop. Groeten, Ronald Klantenservice LABEL51
Super mooie producten, echter de belofte “vandaag besteld voor 17.00 uur, morgen in huis” gaat niet op. Helaas moest ik zelf meermaals bellen, om erachter te komen dat, hoewel ik wel een track en tracé nummer had gekregen, mijn bestelling nog niet eens in het magazijn verwerkt was. Gevolg, dat mijn bestelling niet op zaterdag maar op woensdag kwam. Dat is wel jammer aangezien de meubels super mooi zijn!
Beste Jo, Leuk dat je een mooie beoordeling hebt achter gelaten. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze producten. Wij vinden het vervelend dat de levering niet zo soepel is gegaan zoals het zou moeten. Wij nemen dit zeker mee om dit te verbeteren. Groeten, Ronald Klantenservice LABEL51
Enkele maanden geleden heb ik voorraadblikken geleverd gekregen waarbij de kunststof binnenring defect was. Dit heb ik gemaild maar vervolgens nooit een reactie op gekregen. Een hele slechte service naar de klant!
Beste M, Dankjewel voor je beoordeling. Erg vervelend dat je niet tevreden bent over onze service. Wij nemen deze feedback zeker mee om onze service te verbeteren. Groeten, Ronald Klantenservice LABEL51
Ik heb een viertal stoelen besteld bij Label51 in de kleur "stone". Nadat ik aangenaam verrast was door hoe snel de stoelen werden geleverd (22:00 uur besteld op maandag, op woensdag al geleverd!) werd ik verrast door hoe de stoelen werden geleverd. Deze werden niet geleverd door een eigen bezorgservice, maar als pakketje door PostNL. Binnen zagen wij dat de stoelen niet de juiste kleur waren. Ik nam contact op met het bedrijf, ik kreeg helaas te horen dat ik via de website een retourformulier in moest vullen en met het antwoordnummer de stoelen terug moest sturen. Ik zou de stoelen (lees: 1,5m bij 1,5m bij 1m aan dozen) naar een PostNL punt moeten brengen om in te leveren, na retourontvangst zou ik mijn geld retour krijgen en zou ik de stoelen opnieuw kunnen bestellen. Dit vond ik uiterst vreemd, ik heb immers de juiste stoelen al besteld, er is echter niet goed geleverd. Als reactie op mijn voorstel of de andere stoelen niet alsnog geleverd konden worden en dat de bezorger de oude stoelen mee terug nam kreeg ik als reactie dat dit niet kan omdat PostNL geen producten mee retour neemt. Ik stelde voor dat zij hun eigen bezorgservice inschakelen hiervoor, hierop kreeg ik als reactie dat dit niet kan omdat het pakket te klein is en dat dit niet kan. Er werd weinig moeite gedaan om mee te denken aan het oplossen van hun eigen fout (4 grote dozen retourneren via een PostNL punt, geld retour en nieuwe bestellen getuigt mij van weinig klantvriendelijkheid en flexibiliteit). Ik zou teruggebeld worden, de volgende dag nam ik contact op en gaf de medewerker aan dat de vervoersdienst langs zou komen met de nieuwe producten en de oude mee retour zou nemen. Mooie oplossing, maar met een moeizame aanloop. Er werd meermaals gezegd dat dit een uitzondering is. Dit steekt enigszins, gezien het hun eigen fout is. "Wij gaan het voor u oplossen", is stukken klantvriendelijker. Al met al ben ik tevreden met het product, maar de moeizame service vind ik jammer.
Beste Frank, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze producten en bedankt voor de feedback over de service. Wij zullen hier zeker intern mee aan de slag gaan om dit in de toekomst te verbeteren. Veel plezier van je aankoop! Groeten, Ronald Klantenservice LABEL51
super die kisten
Beste Ingrid, Bedankt voor je beoordeling. Leuk om te lezen dat je er blij mee bent! Groeten, Ronald Klantenservice LABEL51
Ik ben erg tevreden over label51, te gekke spullen en sommige items hadden vertraging en ik ben daar netjes van op de hoogte gesteld.
Beste Lysanne, Super mooie beoordeling, dankjewel! Erg fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze producten en service. Groeten, Ronald Klantenservice LABEL51
Alles werd geleverd zoals op voorhand beloofd werd. Prijs/kwaliteit ok.
Beste Bruno, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wij zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met onze producten en service. Groeten, Ronald Klantenservice LABEL51