Twee nieuwe voordeuren

Snelle reactie bij aanvraag offerte. Goed meegedacht. Inmeten en plaatsen op een goede manier en prettig contact. Ben zeer tevreden!

Zeer slecht

De kozijnen en deuren zijn pas naar 5 maanden geleverd ipv 10 weken. Ondanks meerder toezeggingen, de timmerman belde steeds maar niet voor een afspraak te maken. Toen er werd geleverd was er een deur kapot en het glas was zoek. Dat vertelde hij toe hij voor de deur stond. Dus niet gekeken naar de levering die al weken in zijn magazijn stond. Pas naar vele mailtje werd een positieve actie genomen om de wat spoed achter de nalevering te zetten. Als we na de plaatsing kijken dan zou ik zeggen een -6. Als je gaat schilderen zie hoeveel slordig heden er zijn gemaakt. Maar ook een deur die niet goed sluit en scharnieren die kraken. Er zitten vlekken op de raampjes, zien hoe we die er afkrijgen. Decodeuren nee geen aanrader de service waardeloos.

Goede voorlichting, mooie deuren

Goed verkoopgesprek, mooie deuren en beslag uitgezocht. Goede communicatie.

Goede kwaliteit en geweldige service.

Wij waren zeker niet de makkelijkste klanten voor onze stalen deur met mat bronzen afwerking. Maar Reinier heeft alles uit de kast gehaald om ons te helpen, niets is aan het toeval overgelaten en het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen!

Goede en nette service

Goede en nette service Deuren zijn voor afgesproken afleveringsweek geleverd

Gewoon goed

Prima! Snel en goed geregeld

hele mooie deur en prima montage

goed gesprek gehad net Reinier, afspraken nagekomen en hele nette montage door Dokter, het is of er een kluis dichtgaat, hopen dat het zo blijft.

Mooie deur en prima geplaatst.

Was iets verkeerd gegaan waardoor de deur een kleine beschadiging kreeg. Via de app foto's gestuurd, binnen 5 minuutjes reactie. Was heel vervelend maar dag later werd er al een afspraak gemaakt voor herstel. Dat er zoiets kan gebeuren is mensen werk heb ik alle begrip voor, gaat er dan om hoe lossen we het op. Daar is snel en adequaat aktie op ondernomen.

Zeer tevreden over levering en plaatsing voordeur.

De voordeur is conform de bestelling geleverd en gemonteerd. Ben er zeer tevreden mee.

top

goed gemonteerd en mooie materialen

Top, alles heel goed geinstalleerd

Top, alles heel goed geinstalleerd.

Ik heb DecoDeur van aankoop tot en met de plaatsing als zeer prettig ervaren een AANRADER dus.

Vlotte mensen van de verkoop en de man die de deur kwam plaatsen heeft dat keurig netjes gedaan echt een aamrader.

Goede levering en communicatie .

Vakwerk!

We zijn ontzettend tevreden. Prachtige deuren en kozijnen: vakwerk! Daarnaast is timmerman Rien een erg aardige man. De communicatie was top, hij is vriendelijk en punctueel. Veel dank, Luuk en Pleuni

Goede contact

Alles ging prima

Super geholpen, ziet er mooi uit

Goede prijs, netjes afgewerkt

Kritische maar zeer tevreden klant

Prettig geholpen bij het uitzoeken van 9 fraaie zijdeglans zwarte Svedex binnendeuren. Door Rien ingemeten, 9 verschillende maatvoeringen en alles perfect en zorgvuldig geleverd en door Rien gemonteerd. Vakman die Rien en werkt erg netjes. Zeer tevreden!

Alles erg soepel gelopen

Snel, goed advies en goed geholpen

Betrouwbaar

Goede communicatie over leveringstermijn, heldere e-mail van transporteur en keurig nette bezorgers. Deur ziet er netjes uit en straalt kwaliteit uit

Gewoon een degelijke deur.

Een deur gevonden die paste bij de oorspronkelijke stijl van het oorspronkelijke ontwerp van de woning en straat. Levertijd is lang, maar dat is met zo’n groot assortiment ook wel begrijpelijk. Prima geholpen en een aanpassing van de maatvoering werd ook na bestelling nog verwerkt. Geplaatst door onze aannemer, alles paste zoals bedoeld en ziet eruit zoals verwacht: netjes afgewerkt en ook de driepuntsluiting en de tochtvaldorpel waren netjes ingefreesd. Pas hoeven betalen na levering geeft ook vertrouwen, het is toch een behoorlijke investering waarvan je maar moet afwachten hoe het uitpakt. Zeer tevreden.

Top....alleen duurt levering van de deur behoorlijk lang

Goede monteur en netjes afgewerkt

uitstekend

m

Goede communicatie, flexibiliteit, advies wat wel en niet te doen en in het gevoel dat iemand met je meedenkt! Dit was de tweede keer in 5 jaar dat we als klant by DecoDeur zijn en we raden het iedereen aan! Zonder enige twijfel!

De verkoop, communicatie en plaatsing van de voordeur waren echt topkwaliteit.

Wij zijn ontzettend tevreden over de manier waarop het hele proces is verlopen: een zeer klantvriendelijke benadering, snelle antwoorden op vragen, goede adviezen en de deur en kozijn zijn vakkundig geplaatst. Het resultaat is prachtig!

Mooie deur maar lange wachttijd

In het begin zeer vriendelijk via de mail, toen ik na een half jaar vroeg hoe het ervoor stond werd ik minder vriendelijk in de mail toegesproken dat ik niet goed gelezen heb en dat mijn deur er nog lang niet zou zijn. Ik begrijp het dat ik beter had moeten lezen, maar de manier hoe dit ging vond ik niet zo vriendelijk. Verder een dikke tien voor de gene die de deur kwam inmeten en plaatsen. Super vriendelijke man en heel netjes gedaan! Onze complimenten. Ik zou DecoDeur aanraden maar hou rekening met de lange wachttijd... . Vriendelijke groet Marieke.

Binnendelta 9 D

1261WZ Blaricum