Het aankoopproces verliep goed. Mooie deuren tegen redelijke prijzen. Ik heb een maat deur gekocht. Ben er heel blij mee. Het duurde wel lang (een half jaar) voordat deze uiteindelijk geplaatst werd.

Zeer goed geholpen

Prima levering Goed contact En o tijd zoals afgesproken

Hele mooie deuren en sneller geleverd dan verwacht

Goede communicatie van te voren omtrent het maken van extra infrezingen en het weglaten van slotgaten. Helaas waren een aantal infrezingen vergeten, maar is naar tevredenheid opgelost. Vergissingen zijn menselijk, en als dit goed wordt opgelost heeft een bedrijf een streepje voor, dat is service wat je mag verwachten, vandaar een 10 voor DecoDeur en fabrikant Java!

Prima kwaliteit en contact verliep soepel

Decodeur levert prima deuren van goede kwaliteit. De levertijd is wel wat lang helaas, maar dan heb je ook wel wat. Fijn dat je achteraf kunt betalen.

Uitstekend product. Prima service

Dit is de tweede keer dat ik een paar schuifdeuren bij Decodeur bestel. De deuren zijn gewoon schitterend. En de communicatie met Decodeur verloopt gewoon top. Enige minpuntje is de levertijd. Toch zo'n 3 maanden. Maar als je dat weet, kan je erom heen plannen. En het is het wachten waard.

Goed, prettige service

Zie boven

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Dit is nog een bedrijf waarmee je kan communiceren, wijzigingen en foutjes worden opgelost. Ook als het wat meer tijd en inspanning kost. Enorm tevreden

Super ervaring met DecoDeur

Goede geïnformeerd en geadviseerd tijdens het gehele koopproces. Reageren snel op mailcontact. Bij aflevering deur zat er helaas een kleine lak beschadiging op de deur. Werd gelijk goed opgepakt en 2 dagen later stond er een schilder voor de deur die de deur weer prefect heeft afgelakt. Zijn zeer tevreden over de geplaatste deur.

Prima geholpen met mooie nieuwe deuren

Mijn huis is enorm opgeknapt met de nieuwe deuren. Alles netjes geleverd en geplaatst.

Blij met het eindresultaat

Ik ben blij met het eindresultaat. De timmerman die de deur kwam plaatsen werkte zeer kundig met een perfect resultaat. In het proces wat langer moeten wachten. Was wellicht niks aan te doen door levertijden. Toch hoop je in het proces up-to-date gebracht te worden als geschepte verwachtingen niet gehaald kunnen worden. Al met al een goede ervaring!

Prettige en prima service!

Fijn en vakkundig werk!

Groteklasse

Vriendelijke verkoper, die alles duidelijk uitlegt/toelicht. Dan lang wachten totdat er zorgvuldig wordt ingemeten om na weer erg lang wachten totdat de deur wordt geplaatst. Het duurt lang, maar dan heb je ook iets. Ondanks de relatief lange wachttijd is het dat meer dan waard. Stevige topkwaliteit.

Gewoon een goed bedrijf met een goede service

Ik heb in augustus 2024 een nieuwe Weekamp voordeur met. Weekamp montage service besteld bij Decodeur Ik werd door Decodeur netjes op de hoogte gehouden m.b.t. de voortgang van bestellen, inmeten en afleveren. Ook het contact met de fabrikant van de voordeur, Weekamp Deuren, heb ik als prettig ervaren. De voordeur is ondertussen geplaatst en het is echt een plaatje. Kortom, een dikke pluim voor Decodeur

Super service en deskundig

Dit is onze tweede deur bij Decodeur en wederom super service. De deuren hebben speciale afmetingen en ook met onze wensen konden we perfect terecht. Alles is keurig afgemonteerd.

Prima service bij aankoop én installatie

Goede website met grote collectie, duidelijke offerte met planningstermijn installatie. De deur was in twee uurtjes geïnstalleerd en de oude werd keurig meegenomen. Enig minpuntje is dat de levering en installatie behoorlijk uitliep op de planning waar we zelf achteraan moesten. Wel werd er altijd duidelijk en snel gecommuniceerd.

Mooie deur, goed geïnstalleerd en communicatie duidelijk en snel.

Zeer vriendelijk en vakkundig. Kwamen alle afspraken goed na.

Goed product en uitstekende service

Productie van de (voor)deur had tijd nodig na maar wachten meer dan waard. Inmeten en afhanging zorgvuldig en netjes.

Perfect geregeld goede communicatie

Duidelijke offerte, goede levering en top materiaal

Goede ervaring

Deur digitaal ingemeten. Montage was binnen twee uur gefixed. Ik ben een tevreden klant!

Zeer goed advies heel correcte afhandeling en levering!!!

Fantastisch!!

Van begin tot eind is alles vlekkeloos verlopen. Wat een vakmensen zitten daar. De bestelling, de inmeting, de begeleiding, de follow up en de uiteindelijke plaatsing. Ik heb 13 weken gewacht op de garagedeuren vanwege de levertijd en onze eigen vakantie er doorheen maar het was het allemaal waard. Wij zijn zo blij!! Dank DecoDeur!

Zoetermeer

Prima gelopen allemaal, wel een lange levertijd maar dat maakte in ons geval niet uit. Keurig afgehangen door vriendelijke monteur en daarna pas betaald!

Een zeer prettige ervaring

Er werd goed meegedacht over de mogelijkheden en onmogelijkheden en de wbt de onmogelijkheden daar weer oplossingen voor te zoeken.

Geweldig klantgericht,zeer vriendelijk en perfecte montage!!!

Mijn ervaring is meerdere malen Geweldig geweest!!! Ik raad iedereen Deco-deur aan!

Uitstekende ervaring

Bedrijf bezocht in Blaricum, alles overzichtelijk in de showroom om een goed beeld te krijgen. Uitstekend geholpen door Reinier, die tevens goed meedacht en met meerdere suggesties kwam. Opvallend is de goede communicatie, altijd een snelle terugkoppeling en een prachtig eind resultaat. De timmerman/monteur Rien is ook een toppertje duidelijk een vakman. Gewoon een uitstekend transparant bedrijf met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Binnendelta 9 D

1261WZ Blaricum