Prima ondersteuning en uitleg

Prettig

zeer tevreden

Vriendelijk geholpen

Uitstekend proces van begin tot eind, erg blij met resultaat

goede service

min punt moet binnen 8 dagen betalen moet als leverancier moet dat 30 dagen zijn.

Perfecte service

Vriendelijk en behulpzaam advies. Lekker snel

Fantastisch mooie deur. Goed en netjes afgehangen.

Goed afgewikkeld.

Netjes geholpen en snelle levering volgens afspraak.

Prijs en levering prima zal zeker terug komen.

Fijn gesprek gehad en goed advies

Goede service.

Zending was zoek en mijn contactpersoon heeft alles tot op de bodem uitgezocht en mij voortdurend op de hoogte gehouden. Uiteindelijk is de zending weer boven water gekomen en deze wordt uiterlijk binnen 2 dagen alson bezorgd.

Aan alle verwachtingen en vertrouwen voldaan!

Deur is geheel volgens bestelling op maat en volgens afspraak geleverd!

Zeer tevreden, enige minpunt is de lange levertijd.

Het hele bestelproces liep gesmeerd en in een vriendelijke setting. Mooie deur met goede degelijke afwerking. Wij zijn er blij mee.

Zeer tevreden!

Zeer vriendelijk en vakkundig advies.

Doen wat ze beloven!

Duidelijke offerte, heldere afspraken, prachtig product, uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

goede service/snelle levering

snel een offerte, goede service

Helemaal goed.

Correcte verkoper, nette levering en mooi product.

Fantastische ervaring om met Decodeur in zee te gaan.

Zowel de binnendeuren als buitendeur bij Decodeur besteld. Binnen 24 uur ontvingen wij de offerte, aangevuld met nuttige tips. De correspondentie verliep geweldig. Ook bij vragen kregen we soms dezelfde dag of de dag daarop antwoord. Het plaatsen van de deuren heeft wat lang geduurd wegens leveringsproblemen (corona). Maar het was het wachten waard. Prachtige deuren, keurig personeel en met vakmanschap gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden.

Snel contact, snelle levering, netjes

Zeer snel offertes verzonden en herzien, netjes en snel binnendeuren geleverd.

Mijn ervaring, prima,

Via website deur besteld , keurig teruggebeld laatste dingen telefonisch besproken, wijzigingen per mail gekregen en deur keurig netjes door koerier aan de zaak geleverd. Top, ga zo door.

Fantastisch in 1 woord, zoek niet verder je hebt de juiste leverancier gevonden!

DecoDeur is zeer klantvriendelijk geeft vakkundig advies geen moeite teveel, behulpzaam perfecte in-meting en uiteindelijk vakkundige plaatsing Kortom: een zeer tevreden klant! (ik bezit geen aandelen ;-) maar deco deur heeft het gewoon goed gedaan en verdienen deze recensie

Goed bedrijf, duidelijk advies, goede betalingsregeling

Snelle offerte voor extra aantal deuren welke ik 14 jaar geleden had gekocht via de aannemer. Levering volgens opgegeven levertijd met betaling na levering. Kan DecoDeur van harte aanbevelen.

Fijne service

Fijne en top service.

fijne ervaring gehad met decodeur

prachtige deur en kozijn vandaag geplaatst door jullie met een mooi eind resultaat

Goede monteurs, goede deur

De deur is goed gemonteerd en past prima. De monteurs waren erg vriendelijk en professioneel.

Zeer tevreden met onze nieuwe (binnen)deuren.

Wij zijn zeer tevreden met de nieuwe deuren en de wijze waarop de bestelling door Decodeur werd afgehandeld. Vervolgens werden de deuren vakkundig en netjes door de heer Bos gemonteerd.

Goed werk geleverd!

Behulpzaam bij het bestelproces, ook ongevraagd advies. Realistische levertijd opgegeven en gerealiseerd. Netjes geleverd en goed gemonteerd. Geen rommel achtergelaten, netjes opgeruimd.

Binnendelta 9 D

1261WZ Blaricum