Alles direct geregeld

Helder en duidelijk in offerte en leverdata.

Prettig, duidelijk en vlot in reageren.

Prettig en vlotte behandeling van mijn aanvragen. Leveringen zouden iets beter gecoördineerd kunnen met/via vervoerder. Het duurt nog max. 2 werkweken voor levering van een voorraad product (deur in mijn geval). Verder zou ik bij betere condities meer met jullie willen doen. Desalniettemin, zeer tevreden....

Mooie deur prettige service

Spannend om een deur te kopen die je niet in het echt hebt gezien! Deur is bovenverwachting mooi ook al is die nu alleen nog in de grondverf. Kan niet wachten tot die gemonteerd is! Gebeld met Decodeur voor informatie mbt maten en deurbeslag, zeer vriendelijk geholpen en de tijd werd genomen om alles uit te leggen! Top!

Uitstekende service in tijd waarop je soms lang moet wachten

Decodeur hielp mij erg goed en er was makkelijk contact. Het vinden van de juiste deur met de huidige leveringsuitdagingen zorgde voor een lange doorlooptijd maar uiteindelijk een erg mooi resultaat! Montage ook helemaal top.

super mooie deur, hoop dat deze past.

Zie mijn advies hierboven

Goed product en prima service.

In juni 2021 een voordeur besteld. Geplande datum om te plaatsen was oktober 2021. Uiteindelijk geplaatst op 24 januari 2022. Reden is de corona pandemie. 1 kleine afwijking; grondverf was gepland donkergrijs maar is lichtgrijs.

prima geregeld

uitstekend geregeld en geholpen.

Mooie stijlvolle deuren.

We zijn in de showroom vakkundig geholpen. Alles is geplaatst door een monteur met kennis van zaken. Hij had het zelf allemaal ingemeten, daardoor kwam hij niet voor verrassingen te staan. Het eindresultaat is boven verwachting wij zijn er heel tevreden mee. Mooie uitstraling en strak resultaat. Aanrader!

Gewoon goed.

Deur in een mum van tijd gemonteerd. De medewerkers waren vriendelijk.

Gedaan wat gevraagd werd

Netjes afgeleverd goed verpakt. En dag tevoren gebeld dat er geleverd zou worden. Prima actie

Zeer tevreden.

Ben heel tevreden met het hele proces. Eerst op de website een offerte opgevraagd. Daarna een afspraak gemaakt in de showroom om de offerte definitief af te stemmen. Alle opties en mogelijkheden doorgesproken. Na wat langer wachten door Corona zijn de deuren nu gemonteerd. Prachtig resultaat.

Overwegend positieve ervaring

Een erg mooie deur geleverd gekregen en vakkundig gemonteerd. Erg netjes! Maar.....Enige minpunt welke ik wel wil vermelden is dat ik voorafgaand aan het akkoord gaan met de offerte heb gevraagd of onze oude cilinder kon worden geplaatst, omdat we deze net voor het hele huis hadden vervangen. Dit was geen probleem en zou bij het inmeten alsnog worden gecontroleerd. Hier werd ook aangegeven dat dit geen probleem zou zijn. Bij het leveren en monteren van de deur is de monteur tot de conclusie gekomen dat de cilinder niet gaat passen. Cilinder had maat 32/32 mm en door de rozet welke is gebruikt paste er alleen een cilinder van 30/30 mm. Cilinder was niet leverbaar in 30/30 en indien wel leverbaar zou deze rond de 120 euro kosten. Een nieuwe rozet die de 32/32 cilinder wel kan hebben kost 55 euro. Ik heb dus zelf een nieuwe rozet extra moeten aanschaffen om de "oude" cilinder te kunnen plaatsen. Persoonlijk vind ik dat Decodeur deze service had moeten verschaffen. Op de evaluatie van de montage is ook aangegeven dat de cilinder niet paste. De monteur gaf aan dat dit zou worden doorgegeven, maar wist niet wat hiermee gedaan zou worden. Nou niets, want hier heb ik niets meer over vernomen, maar wel netjes een factuur gekregen. Beetje jammer dat het op deze manier is verlopen, maar evengoed blij met de deur.

Zeer correct geholpen.

Prima service en de afspraken volledig nagekomen

Prettige communicatie en snelle reactie vanaf offerte tot en met het plaatsen van de deuren.

Ruime keuze, scherpe prijs, helaas wat langere levertijd

Prima deur voor een scherpe prijs, snelle reactie bij vragen

Geweldig!

Fijn contact, goed advies, prachtige producten en perfecte montage!

In het offertestadium werd er meegedacht naar oplossingen, met een mooi voorbeeld van de buitendeur. Montage is prima gegaan.

zeer positief

Onze ervaring is zeer positief! jammer dat er enige vertraging was, dit had beter gecommuniceerd mogen worden. Verder was het zeer goede montage.

zeer tevreden

keurig werk afgeleverd. Prettig persoon

Mooi producten en goede service

Heeft wel lang geduurd voordat de deur geplaatst kon worden, maar dat was het gevolg van corona en vertraging levering deur vanuit Azië. Zou juni 2021 zijn en werd december 2021. Aardig medewerkers, zou wel prettig zijn om meer op de hoogte te worden gehouden van de vertraagde levering.

Alles prima

Wel lang gewacht, 7 maanden, maar alles goed gemonteerd. Heel veel vakkennis bij de monteur, goed en snel gehandeld.

Maken hun belofte waar

Prachtige deuren en een prima communicatie. Werken oplossingsgericht.

Goede conatacen en snelle levering.

Prima service en een goede kwaliteit deur.

Samen naar de juiste beslissing gewerkt. De monteur Rien Bos, een echte vakman heeft de deur geplaatst. Formidabel!!!

klantvriendelijk en goede service

De bestelde voordeur heeft een ruim half jaar op zich laten wachten, mede veroorzaakt doordat de deur in Tsjechië wordt gemaakt en het erg druk is in deze sector. Ik heb op een gegeven moment zelf gebeld met DecoDeur. De deur was klaar en gespoten en wel in Tsjechië, maar moest nog vervoerd worden naar Nederland. Uit eindelijk is mijn voordeur vakkundig geplaatst en krijg ik nog een aantal jaren garantie, mocht er iets met de deur gebeuren. De voordeur van merbau ziet er prachtig en solide uit en daar ben ik tevreden over. De houtnerf kun je gelukkig nog zien. Heeft een hele andere uitstraling dan een kunststof deur.

Binnendelta 9 D

1261WZ Blaricum