Overwegend positieve ervaring
Een erg mooie deur geleverd gekregen en vakkundig gemonteerd. Erg netjes! Maar.....Enige minpunt welke ik wel wil vermelden is dat ik voorafgaand aan het akkoord gaan met de offerte heb gevraagd of onze oude cilinder kon worden geplaatst, omdat we deze net voor het hele huis hadden vervangen. Dit was geen probleem en zou bij het inmeten alsnog worden gecontroleerd. Hier werd ook aangegeven dat dit geen probleem zou zijn. Bij het leveren en monteren van de deur is de monteur tot de conclusie gekomen dat de cilinder niet gaat passen. Cilinder had maat 32/32 mm en door de rozet welke is gebruikt paste er alleen een cilinder van 30/30 mm. Cilinder was niet leverbaar in 30/30 en indien wel leverbaar zou deze rond de 120 euro kosten. Een nieuwe rozet die de 32/32 cilinder wel kan hebben kost 55 euro. Ik heb dus zelf een nieuwe rozet extra moeten aanschaffen om de "oude" cilinder te kunnen plaatsen. Persoonlijk vind ik dat Decodeur deze service had moeten verschaffen. Op de evaluatie van de montage is ook aangegeven dat de cilinder niet paste. De monteur gaf aan dat dit zou worden doorgegeven, maar wist niet wat hiermee gedaan zou worden. Nou niets, want hier heb ik niets meer over vernomen, maar wel netjes een factuur gekregen. Beetje jammer dat het op deze manier is verlopen, maar evengoed blij met de deur.