Duidelijke website, veel keus, maar wel lange levertijd. Bellen om aan te geven wanneer levering had eerder gekund: nu moesten we snel schakelen voor een levering de volgende dag

Best wel een top deur.

Waar de verpakking vast zat zijn er veel deuken. Was ook niet netjes gekit (klijne raampje) puilde aan alle kanten uit.

Meedenkend bedrijf, of iig degene waar ik contact mee had. Montagekosten vielen hoger ivm afstand. Dus na overleg offerte aangepast.

Plezierig.

Veel keus. Goede prijs kwaliteit verhouding. Goede service. Snelle levering.

Mooie op maat gemaakte deur voor scherpe prijs

Na verschillende websites bezocht te hebben en verschillende opties (staal, hout, deels of compleet aangepast design) te hebben bekeken kwam de Weekamp deur (WK3665) als meest betaalbare uit de bus, mede dankzij mooie maandaanbieding. Als complete leek heb ik ongetwijfeld domme vragen gesteld aan de verkoper alvorens te bestellen, maar die reageerde snel en wees me ook nog op mogelijke installatieproblemen in mijn specifieke situatie waar ikzelf wellicht wat te makkelijk over gedacht had. De deur is een week eerder geleverd dan gepland, betaling hoefde pas na levering. We moeten de deur nog ophangen, maar zo op het eerste gezicht ziet hij er helemaal naar verwachting uit, inclusief bijgeleverde schuifdeurkommen.

Fantastische samenwerking

De deuren zijn prachtig, goede service, goede communicatie en montage ging vlekkeloos. De levertijd was zoals afgesproken en het mailverkeer ging soepel en ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan.

Alle afspraken nagekomen.

Alles was perfect

Contact on-line, telefonisch, Levering En monteur Rob. In 1 woord top.

Prima service en goede prijs-kwaliteit verhouding

Zeer tevreden over de bestelling en levering van 2 deuren. Ik kan het iedereen aanbevelen, goede prijs en kwaliteit en ook de communicatie verliep naar wens.

Prachtige deuren en beslag!

In deze coronatijd heeft decodeur heel goed met ons meegedacht bij het bestellen van deuren. De showroom was gesloten, maar telefonisch ben ik heel goed geholpen. We zijn ontzettend tevreden met de deuren en het deurbeslag en de levering verliep redelijk vlot (2-3 weken). Een dikke aanrader dus!

100% waar voor je geld. 100% tevreden.

Na een vlotte bestelling volgde een korte tijd later de inmeting. Bij de plaatsing bleek een kozijnstijl slecht te zijn. Probleem werd goed opgepakt en na een week was er een nieuwe stijl en de dag erop werd de deur inclusief de stijl geplaatst. Geen enkele schade aan muur of andere zaken. Timmerman Rien is een 100% vakman.

Goed bedrijf. Komt zijn woorden na. En scherpe prijzen.

Verkoop Prima maar de deur moet nog een keer gesteld worden

Verkoop heeft er alles aan gedaan om de juiste deur te kunnen leveren, echter de installatie is nog niet naar mijn zin. De deur loopt aan en kraakt. Ik had graag al een betere review willen geven want de monteur moet nog langs komen. Maar jullie mailen me iedere dag om een review te geven dus kan ik er niets anders van maken. Dus ik verwacht dat het goed gaat komen.

goede kwaliteit en begeleiding

het inmeten en plaatsen laten doen dooier dhr. Splinter, iov Decodeur. ook dit is vakkundig en degelijk uitgevoerd.

Mooie deur en alles goed geregeld.

Binnendeur met glas en hang en sluitwerk is afgeleverd tot in de woning en betaling kon achteraf. Alles prima geregeld

Heel blij met onze nieuwe deur!

Prettig contact, duidelijke communicatie.

Prima monteurs denken met je mee

Werken netjes en precies.

Klant vriendelijk en behulpzaam

Communicatie was prima, vragen werden goed en direct beantwoordt.

grote ervaring, rijke keuze en perfecte aflevering

DecoDeur heeft grote ervaring in en een enorm assortiment aan deuren, wat een keus! Zij communiceert heel nauwkeurig en goed. De deur met glas in lood, vervaardigd in Java, was meteen perfect op maat en werd ook heel nauwkeurig afgehangen. Wat een vakmanschap! We zijn heel blij met onze nieuwe voordeur.

Gewoon goed !

Gewoon goed!

Goed geholpen door Decodeur. De deur is een dag later bezorgd dan afgesproken.

Mooie deur

Kwaliteit is goed, en binnen redelijke termijn geleverd, maar wel erg jammer dat er bij een deur van ruim 1500 euro geen sluitplaat wordt geleverd.

Nette afwerking en mooi model

De deur is keurig afgewerkt met het beslag. De deur is perfect in de verf zoals besteld. Het afhangen is netjes uitgevoerd, maar zien nog wel kierlicht.

Prima service en goede montage

Fijn contact tijdens het verkoopproces, goede afspraak tav de datum van montage en eindelijk weer eens een vakman aan huis om zaken te monteren.

Uitstekende service

Zeer goede en snelle service, fijn contact via zowel mail als telefoon. Montage gebeurde zeer vakkundig, de nieuwe deur zit er top in!

Binnendelta 9 D

1261WZ Blaricum