Vond dat alles zeer soepel en gemoedelijk verliep

Net bedrijf.

Nog mooier dan verwacht

We moesten er lang op wachten maar onze deur was het meer dan waard. Prachtige afwerking, mooie kwaliteit, professionele plaatsing en goede communicatie en advies vanuit Decodeur. Wij zijn erg blij.

Ik had een standaard deur en een deur op maat besteld. Netjes een offerte gekregen. Na dat ik de bestelling had gedaan, werd er nog netjes navraag gedaan naar de maten. Tevens werd er een foto gevraagd van de situatie om te voorkomen dat de bestelling niet klopte. Ik werd netjes gewaarschuwd voor de lange levertijd. De deuren werden uiteindelijk netjes geleverd. Prima kwaliteit en prima service.

Goede en snelle service

Goede service, uitstekende vakmensen

Prachtige deur geleverd volgens afspraak.

Er zat alleen een onderdeel niet bij,dat sturen ze later naar ons op.

goed contact , en op tijd geleverd

Klantvriendelijk overleg gehad Afspraak gemaakt en deze na gekomen zeer tevreden!!

Op tijd geleverd en volgens afspraak gemonteerd.

Goed en zeker aan te bevelen

Mooie deur en goede,snelle afhandeling

Overzichtelijke site en vriendelijke adequate service. Ik zou Decodeur zeker aanbevelen.

Heel blij met de nieuwe deur!! Compleet ander gezicht

ervaring met Decodeur is goed. Snelle en duidelijke communicatie. We werden goed geinformeerd over de levertijd en het moment van monteren. Helaas door ziekte van de monteur moest het even uitgesteld worden maar het resultaat is geweldig.

mooie deur op maat, maten perfect uitgevoerd

mooie deur op maat, enige minpunten die ik heb: - Af en toe een hele kleine beschadiging in het hout, maar dat werkt de schilder wel weg. - Slot moest ik de hoeken van rond slijpen om in de deur te laten passen. - uitsparing van het slot in de deur iets te ruim uit gefreesd waardoor ik de schroeven van het slot schuin erin moest schroeven om zeker houvast te hebben. Al met al mooie deur, bovenstaande minpunten zijn kleine verbeterpunten die geen problemen hebben opgeleverd.

Grandioos

Zeer tevreden met DecoDeur Wordt altijd netjes en correct geholpen en als er een keer een probleempje is wordt het snel en correct opgelost. Top mannen

keurig

vriendelijk en netjes

Goede service én afspraak = afspraak

Goede website waarbij duidelijk is wat je kiest en goede service van het begin tot het einde. Bij eventuele hobbels onderweg wordt goede oplossingen geboden

Prachtig maatwerk geleverd

Vriendelijke service, goed materiaal en strakke uitvoering! Alles volgens afspraak en naar tevredenheid

Het juiste adres voor services en kwaliteit

Als kritische consument heb ik ervaren dat DecoDeur mij voorafgaande aan de koop uitstekend heeft geadviseerd, na de levering oplossingsgericht heeft meegedacht en kosten nog moeite heeft gespaard om een perfect eindresultaat te verkrijgen. De kwaliteit van de Java voordeur en de wijze van levering zijn qua prijs-kwaliteitverhouding uitstekend. Met dank aan en compliment voor de medewerkers van DecoDeur.

Goede kwaliteit en een prima service!

De deuren hebben een levertijd nodig, maar dan heb je ook iets goeds! De inmeter heeft heel nauwkeurig van te voren de deuren ingemeten en zodra onze deuren kwamen, pasten ze perfect! Stevige kwaliteit en een zeer vriendelijke monteur om ze in te hangen. De lak zit er prima op en ook de brievenbus en de deurgrepen zijn perfect geplaatst!

topsite!!

Een webshop die duidelijk is, snel en goed werkt en een backup service die top is. Snelle leveringen en duidelijke communicatie. Heb al vele deuren besteld hier.

Mooie deur, matig afgewerkt

De deur ziet er mooi uit en zit goed in de grondverf. Er staken spijkers uit de glaslatten (waarom???) die heb ik afgeknipt, platgeslagen en gaatjes gevuld met plamuur, dat was veel werk. Er zat ruimte (gleufje) tussen de glaslatten en de deur; die moest ik ook vullen. Al met al geen goed product voor zoveel geld. Van een merk als Decodeur verwacht ik meer.

Goede en snelle service. Het maken van een afspraak voor transport had wat voeten in aarde. Levering was goed.

Mooie deur zoals omschreven

Prima deur voor goeie prijs

Deur is keurig afgeleverd. Raamwerk miste eerst maar na een telefoontje is dit keurig afgehandeld. Zelfs na die tijd nog een telefoontje of alles in orde was. 10 voor Erik

Goed geregeld

Duidelijke communicatie, goede service, snelle levering en naadloze installatie.

duidelijke communicatie, snelle levering en deskundige en vlotte montage.

Een nieuwe voordeur koop je niet zo maar even. Goed advies en ervaring hebben ons doen kiezen voor Deco deur. Wij zijn zeer tevreden over de snelle uitvoering en de klantvriendelijke communicatie. In ons geval zat er een beschadiging op het geleverde glaspaneel en dat heeft Decodeur dezelfde dag nog hersteld. Kortom, wij zijn zeer tevreden over het resultaat en de geleverde service en vakmanschap van de monteur.

Binnendelta 9 D

1261WZ Blaricum