Keurig en snel geplaatst

Goede communicatie en ervaren vakman die deur kwam plaatsen. Zeer tevreden

De monteurs werkten systematisch met pasmallen voor het frasen van de scharniergaten in de deuren en kozijnen. Hierdoor pasten de deuren perfect.

Goede snelle service.

Helder proces, uitstekend eindresultaat!

Wij hebben vier nieuwe binnendeuren en een nieuwe voordeur besteld via DecoDeur. We kwamen spoedig tot een offerte naar tevredenheid. Gaandeweg zijn we netjes meegenomen in het proces, altijd vriendelijk te woord gestaan en ook over de vertraging werden wij netjes geïnformeerd. Eenmaal op de dag van montage hebben de monteurs enorm hun best gedaan om alles naar wens te plaatsen. Wederom erg vriendelijk en oplossingsgericht. Ook met het eindresultaat zijn wij enorm tevreden! Dikke aanbeveling vanuit ons. :)

Prima service. Alles netjes en snel gedaan

We hebben lang moeten zoeken naar een passende deur. De hoogte is afwijkend en dat leverde bij andere leveranciers flink wat gedoe op. Bij Decodeur goed advies, netjes ingemeten en vrij snel de deur netjes geplaatst. We waren er zelfs verbaasd over dat het opeens zo soepeltjes ging allemaal. De prijs lag ook eens zo´n 2000 euro lager dan van het bedrijf waar we hiervoor waren geweest. We zijn er blij mee kortom.

Van bestel proces tot levering was alles in orde. We kregen wat we gevraagd hadden, op de manier die we mochten verwachten binnen de afgesproken tijd.

Zeer goede kwaliteit, prijs

Fijne zaak, goede na controle Wij zijn zeer tevreden over deze zaak . Goede vakman bij ons geweest , die topkwaliteit heeft afgeleverd. Dit bedrijf is zeker een aanrader.

Perfecte service, prima prijs

Snelle antwoorden op vragen, goede service e betrouwbaar

Tot in de puntjes verzorgd.

Tot mijn volle tevredenheid geleverd en geplaatst. Keurig netjes alles afgewerkt. Tips voor het aflakken van de deur.

Vakmensen, goed geregeld

Op zoek naar een nieuwe voordeur kwam ik bij Decodeur uit. De offertes lieten niet lang op zich wachten en men was ook duidelijk in de levertermijnen. Behalve dat de monteur later aankwam dan afgesproken, heeft hij prima werk geleverd. Ook alles weer opgeruimd en geveegd. Dat vond ik erg prettig.

Deskundig en betrouwbaar

Onze ervaring is dat de mensen van DecoDeur de producten die ze verkopen, goed kennen. Men reageert snel op e-mail en de levertijd van de deuren heeft ons positief verrast.

Decodeur heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel

Ik was op zoek naar nieuwe openslaande tuindeuren, een voordeur en 2 losse buiten deuren. Via de website en offerte opgevraagd en snel antwoord gehad van Reinier. Na best wat contact heen en weer omdat mijn situatie niet standaard was uiteindelijk op een akkoord gekomen. De levering en installatie van de losse deuren en voordeur ging snel en probleemloos. Helaas had een leverancier van Decodeur (Weekamp) problemen met de levering en lieten de terrasdeuren zeer lang op zich wachten. Toen ze eenmaal geleverd waren zat er geen HR++ glas in. Dit gelijk met Decodeur besproken en Reinier heeft dit zeer goed opgepakt. Ik hoefde de factuur uiteraard nog niet te betalen totdat ik als klant helemaal tevreden was. Reinier is hier persoonlijk achteraan gegaan en het resulataat is dat Weekamp uiteindelijk nieuw glas heeft geleverd en Decodeur een stel zeer fijne glaszetters heeft ingehuurd om het nieuwe glas erin te zetten. Ik kan niet anders zeggen dat Decodeur en Reinier een fijne partij zijn om je deuren te kopen, ze gaan problemen (die door hun leverancier veroorzaakt waren) niet uit de weg en lossen die fijn en naar tevredenheid op, iets dat wellicht nog wel belangrijker is dan enkel een snelle levering.

Uitstekend!

Vanaf het begin tot het eind goed geregeld!

Denken goed mee en bieden uitstekende service.

Goede service en goede prijs

Uitstekende behandeling van offerte en snelle beantwoording van mail

Zowel telefonisch als via email uitstekend geholpen! Heel tevreden over Decodeur

Alles heel goed en vriendelijk verlipen

Zeer vriendelijk! Alles volgens afspraak en goed verlopen.

Slechte kwaliteit

Laatst bestelde deur kan echt niet, hier kan ik niet bij mijn klanten mee aankomen, de deur vertoont allerlei optische gebreken. Graag contact hoe we dit gaan oplossen.

Slechte kwaliteit

Zeer goede voorlichting waarbij voldoende tijd is voor persoonlijke afstemming en uitleg, snelle levering en vriendelijke timmerman die zeer secuur te werk is gegaan

Binnendelta 9 D

1261WZ Blaricum