Top product en bezorging

Goede communicatie

Goede communicatie over levering en voorraad. Artikel was eerst niet op voorraad, kreeg netjes een mail toen het wel weer binnen was. Minpuntje is wijze van verpakking, onvoldoende bescherm ingepakt. Onderdelen lagen los in de doos en gingen heen en weer in de doos. Gelukkig was er niks beschadigd of kapot.

Geweldig!

Ik had aangegeven dat ik geen 10 dagen op mijn bestelling kon wachten. Bij Cavetown is mijn bestelling met zo'n spoed behandeld dat ik het bestelde binnen 3 dagen, zonder extra kosten, in huis had. Ook de communicatie was heel plezierig. Er werd geduldig op mijn vragen antwoord gegeven. Klantvriendelijkheid wordt in de webshop wereld vaak op een laag pitje gezet. Bij Cavetown dus duidelijk niet.

Goed en snel geleverd

Goede service en snelle levering

Staan je netjes en snel te woord en goeie kwaliteit vd meubels

Ruime keuze

Ik had moeite met kiezen dus heb ik er 2 besteld. En ik vind het helemaal geweldig dat ik achteraf kan betalen. Dat is toch een kwestie van vertrouwen 😁

Snelle reacties, en heel netjes opgelost toen er iets mis ging met de bestelling.

Goede ervaring, snelle oplossing van klacht.

Twee mooie industriële fauteuils besteld die na levering anders van formaat waren dan op de site stond aangegeven. Na contact via WhatsApp snel en netjes opgelost door medewerker van Cavetown. Zeer tevreden over deze winkel!

Top service en produkten

snelle reactie op vragen. Mogelijkheid gekregen om t produkt(kast) live te zien aangezien er nog geen showroom is. Dnelke service en levering! Erg blij mee! Wij komen zeker terug

Snel reageren en snelle bezorging

Dikke 10

Perfecte levering en goed contact .

Binnen 2 dagen mijn pakketje en goed ingepakt! Mooi bord ontvangen, precies zoals hij moest zijn. Top!

Een mooie kast met een zeer matige service

Op 19 augustus via de website een buffetkast industrieel Canyon gezien. Op de website stond een leveringstijd van 3-5 werkdagen, maar omdat deze kast elders uitverkocht was wilden we toch zeker weten of de levertijd klopte. De levertijd bleek inderdaad langer te zijn (een maand). Dat hebben we voor lief genomen. Achteraf betalen is bij de bestelling niet als mogelijkheid langs gekomen, dus hebben we vooraf het hele bedrag betaald. De communicatie met dit bedrijf is bedroevend. Via Facebook wordt nooit gereageerd op berichten, online gaat nog redelijk, via WhatsApp laat toch vaak dagen op zich wachten. Pro-actieve communicatie zit er niet in. Ook de berichtgeving op de website bleef onveranderd op 3-5 werkdagen staan. Na een maand wachten was er geen kast en geen bericht van Cavetown wanneer de levering zou plaats vinden. Op 28 september kreeg ik op mijn vraag als antwoord: [De container staat aankomende week op de planning! Wanneer deze gelost is zullen wij iedereen afbellen om een afspraak te maken. Normaliter is de levertijd inderdaad 5 werkdagen en dat zal vanaf nu weer zijn omdat ze binnen zijn!] Daarna weer radiostilte, die alleen doorbroken werd door onze vragen, en niet door Cavetown zelf. Op 30 oktober: [Dag, de container staat nog in de haven. De ene keer duurt dit een dag en de andere keer een aantal dagen. Wij hopen dat de douane de container morgen vrijgeeft en dat we dan aankomende week de afspraken in kunnen plannen!] Op 9 november: [Dag! De kasten zijn bij ons binnen. Hebben jullie inmiddels een telefoontje ontvangen?] (nee, dat hadden we niet) Op 13 november: [Dag, we hebben het doorgegeven. Als het goed is worden jullie vandaag gebeld. Mocht dat niet het geval zijn laat het ons even weten dan gaan we er weer even achteraan!] Op 14 november is de kast geleverd. Het moment tussen gebeld worden en de feitelijke levering ging gelukkig wel supersnel. Al met al 87 dagen moeten wachten op onze kast, met een slechte communicatie van Cavetown.

Mooi, maar..

Online een industriële salontafel gekocht. Super! Model nog niet in fysieke woonwinkel tegen gekomen.. Levering duurde langer dan op de site wordt aangegeven, moest er zelf achteraan.. Na bezorging paar "schoonheidsfoutjes" geconstateerd.. Bij contact leggen niet tevreden met afwikkeling/ service, jammer...

Leuke webshop, prima service!

Hele stoere barkrukken besteld. Zou 3 tot 5 werkdagen levertijd zijn, maar dezelfde avond stond de levering al aangekondigd in mijn PostNL app, voor de volgende dag. Echter werd deze levering telkens een dag uitgesteld. Toen maar even contact opgenomen via de chat (helaas geen mogelijkheid voor telefonisch contact, anders 5 sterren), en ze hebben netjes voor me uitgezocht hoe het precies zat en wanneer de krukken geleverd zouden worden. Uiteindelijk de krukken gewoon binnen de vooraf gestelde termijn ontvangen.

Goede levering en service

Je krijgt precies wat je besteld ! Ziet er dus net zo uit als op de foto !

Super webshop

Wanddecoratie set van stoere industriële materialen. Fantastische look en uitstraling en ik ben er heel blij mee.

Goede ervaring

Levering industriële kast duurde lang. 4 -maanden. Maar werd via de mail op de hoogte gehouden van de vertraging. Heel erg netjes. Bezorging was ook top. Bezorgers erg vriendelijk hebben zelfs het vilt onder de pootjes geplakt. Kast ziet er prachtig uit. Betaling kon achteraf. Kortom erg tevreden wachten was het waard!

goede service en snelle levering

Industriële tv kast van staal en mangohout besteld, had enige haast i.v.m. verhuizen. Via WhatsApp contact gehad en het meubel werd al snel ingepland en zeer snel bezorgd. Netjes degelijk verpakt op een pallet en bezorgd met DHL, vriendelijke chauffeur. Eenmaal in de kamer staat het meubel geweldig mooi in mijn interieur, een kwalitatief degelijk en mooi ogend meubel. Vandaag een salontafel besteld, set van 2. Ik kan perfect slagen bij Cavetown en zo heb ik aparte spulletjes die niet iedereen standaard heeft staan (zoals je bijv. bij de grote winkels in bulk aantreft)

Mooi op tijd geleverd, mooie stoelen zoals verwacht

Snelle levering, mooie kwaliteit

Het bestelde bord kwam na een paar dagen binnen. Een origineel cadeau!

Goede levering.

Goede levering, helaas was het wijnrek krom. Hier is een goede oplossing voor gekomen. Zeer tevreden.

Veel keus, goede en snelle levering.

Snelle levering, mooi product.

Mooie barkrukken besteld. Na een snelle levering staan ze prachtig in ons nieuwe huis.

Reactorweg 17

3542AD Utrecht

Over Cavetown

Cavetown.nl is dé online winkel voor de inrichting van je authentieke industriële interieur. Van industriële kasten tot aan industriële lampen en van industriële stoelen met een robuust tintje tot aan stoere industriële tafels. Ook wanneer je op zoek bent naar leuke gifts & woonaccessoires, je vindt het allemaal in onze shop Cavetown.nl.