Besteld en Geleverd

Netjes geleverd wat ik had besteld!

Besteld en Geleverd

Netjes geleverd wat ik had besteld!

Mooie site, makkelijk zoeken. Ik mis enkel een sortering op prijs (laag-hoog en andersom). De bestelling wordt nog zelfde dag verzonden.

• Verbeterpunten Mailen als iets weer op voorraad komt

Jammer dat je zoveel verzendkosten moest betalen, ook als je het pakketje retour wilt sturen

Een jurkje gekocht voor 60 euro. Hier kwamen nog vezendkosten over heen. Totaal 70 euro. Helaas moest het jurkje retour ( geen mooie kwaliteit voor het geld) kon ik weer 7.50 euro betalen. In totaal 12,50 aan kosten en heb er niks voor. Erg jammer. Volgende keer bestel ik het ergens anders

• Verbeterpunten Verzendkosten en retourkosten

• Verbeterpunten Verzendkosten en retourkosten

Aandacht aan besteed! Leuk ingepakt!

Netjes alles

• Pluspunten Goed
  • Verbeterpunten Geen

Goede hulp & snelle verzending

Alle vragen online worden snel opgevolgd en spullen worden dezelfde dag verzonden. Top winkel.

• Pluspunten Hulp
  • Verbeterpunten N.V.T.

Fijne winkel

Goed geholpen en snelle service

• Pluspunten Service
  • Verbeterpunten Toegankelijkheid, staat bekend als elitaire winkel

Snelle levering, netjes verpakt

Ik ken de winkel eigenlijk niet maar de jas die we wilden kopen was het goedkoopst bij Paul Zeist. Na bestelling netjes een bevestiging gehad in de mail en een track en trace code. Jas werd 2 dagen later netjes bezorgs.

• Pluspunten Snelle levering

Snel geleverd, netjes verpakt!

Via Google bij PaulZeist gekomen voor een CP Company jas. s Middags besteld, de volgende dag geleverd!

• Pluspunten Snel en netjes

Mooie prijs en snel geleverd

Voor de eerste maal iets gekocht via hun web winkel in de sales . Zee goede prijs en de dag erna geleverd.Ook communicatie zoals je zou verwachten

• Pluspunten Snelheid
  • Verbeterpunten Geen

Goede kwaliteit en snelle levering

Gat in trui

Ik heb wel vaker bij Paul besteld en was altijd tevreden, maar ik heb nu een trui binnengekregen met een gat erin.

• Pluspunten X
  • Verbeterpunten X

Leuke kleding

Veel merken

• Pluspunten Mooie merken
  • Verbeterpunten Jammer dat je de retour kosten zelf moet betalen

Goed prima ervaring

• Pluspunten Snelheid duidelijk
  • Verbeterpunten Wellicht fotos dat iemand het product aan heeft

Snel leverbaar

Hele snelle service en levering en fijn contact.

Zie hierboven

Het is netjes en snel bezorgd,zeer tevreden,en nu hopen maar, ik weet wel zeker dat ze het straks een leuk cadootje zal vinden

• Pluspunten Het is echt netjes aangekomen
  • Verbeterpunten Heb ik eigenlijk niet

Retour is erg prijzig

Ben er gemakshalve vanuit gegaan dat ik een pakket kosteloos kon retourneren. Helaas was het bestelde artikel niet conform wens en maatvoering te ruim. Nu met deze ervaring zal ik niet snel een ander artikel bij Paul Zeist bestellen!

• Pluspunten Nvt
  • Verbeterpunten Kosteloos retourneren

Alles prima verlopen

Het artikel wat ik zocht vond ik bij Paul Zeist. Heb makkelijk kunnen bestellen en betalen. Vervolgens keurig een bevestiging van mijn bestelling ontvangen en werd goed op de hoogte gehouden door Post nl waar het artikel was. Tenslotte het artikel in goede orde ontvangen!! Een dikke prima

• Pluspunten snel
  • Verbeterpunten Als ik dan echt iets moet verzinnen het prijsstickertje op het mooie doosje maar dat is niet gek

Prima afhandeling

Pakketje netjes verpakt en op tijd ontvangen

Slotlaan 296

3701GW Zeist

Over Paul Zeist

Paul Zeist. Ooit begonnen als kleine ondernemer. Nu een toonaangevend speciaalbedrijf in exclusieve merkkleding. Bij Paul Zeist vind je de meest uitgebreide collecties van meer dan 30 exclusieve merken zoals: Emporio Armani, Balmain, Monnalisa, Mi Mi Sol, Stone Island, Moncler, Woolrich en Santoni. Met een klein, maar gepassioneerd team werken we elke dag om de mooiste collecties samen te stellen en onze klanten blij te maken. On- en offline! Nieuwsgierig geworden? Kom een keer bij ons langs of bezoek onze website: paulzeist.com