Service

Zeer goed... Heb een polo besteld online. Helaas na bestelling kwamen zij erachter dat deze niet meer voorradig was. Kan gebeuren. Mij netjes een app gestuurd met een alternatief voorstel. Goede service!

Totaal geen moeite willen doen

Ik bestel regelmatig bij Paul Zeist en altijd gaat dit prima! bestellen, betalen en leveren dat is ook niet echt een moeilijk proces. Maar als er dan een pakket niet geleverd wordt dan maakt Paul zeist zich er wel erg gemakkelijk van af want dit moet je zelf regelen, niet eens de moeite nemen om voor de klant er een belletje aan te wagen want dat doen we niet, het is uit onze handen is het antwoord. Houdt er dus goed rekening mee Paul Zeist het bestel proces prima op orde heeft maar of het pakket u daadwerkelijk gaat bereiken is een tweede, een gemiste kans naar mijn idee. Afz. JP de Jong

• Pluspunten Niet van toepassing
  • Verbeterpunten Service van deur tot deur verbeteren. Het proces is niet afgerond zodra u een pakket verzend maar zodra de klant het pakket in handen heeft.

Mooie kleding en snelle en keurige levering

Mooie kleding en snelle en keurige levering

Goede service en fijn personeel

Ondanks dat ik on-line mijn 1e Santoni’s heb besteld had ik al meteen een goede indruk van dit bedrijf door de mooie en overzichtelijke website. Dit werd versterkt door de snelle en heldere reactie op mijn vragen die ik via de app kon stellen

• Pluspunten Mooie zaak en hoge kwaliteitsproducten
  • Verbeterpunten Zou het niet weten

Snelle bezorgen

Super snel en keurig bezorgd. Dure schoen waren mooi verpakt.

Slecht

Ik krijg een track and trace nummer door wat niet goed is. Ik kan niet zien wanneer het pakket wordt bezorgt

• Verbeterpunten Juiste informatie verstrekken. Zou zaterdag bezorgt worden, is nu maandag.

Uitgebreide collectie, overzichtelijk webshop en snelle levering. Tevreden met aankoop

• Pluspunten Collectie
  • Verbeterpunten Wat uitverkocht is van de site afhalen

Slecht

Geen pakket ontvangen

Super snel!

Een sale item besteld en dit werd net zo mooi verpakt en netjes verzonden als wanneer je nieuwe collectie koopt . Top !

• Pluspunten Snel en netjes
  • Verbeterpunten Misschien een iets kleinere doos gebruiken ? Geen kritiek !

Zoals het hoort !!!!

Duidelijke Website & communicatie!!

Uitstekende service

Geweldige zaak met een mooi aanbod!

Ik winkel graag bij Paul Zeist, door mijn afstand tot Zeist is dit vaak online. De communicatie is goed, snel, vakkundig en getuigt bovendien van een goede service. Van harte aanbevolen.

Snelle verzending

Snelle verzending en netjes verpakt

Mooie kleding, maar rommelig bestelproces

Een bestelling van ruim 200 euro en dan nog verzendkosten, het kan, maar kijk eens naar de concurrentie. Tijdens het aankoopproces zie je afgeronde prijzen, tot mijn verbazing ineens bij het afrekenen in de bank-app (zowel bij creditcard als Ideal) een ander (niet afgerond) bedrag. Gaf wat verwarring en twijfel, maar uiteindelijk maar gewoon besteld. Op de site wordt geclaimd dat indien voor 16:00 besteld, nog dezelfde dag verzonden. Echter na het plaatsen van de bestelling volgt ineens een disclaimer dat door drukte dit ook langer kan duren. En jawel hoor, het wordt een dag later pas verzonden. Allemaal niet heel erg (want mooie jas), maar het siert een exclusieve onderneming als Paul Zeist niet om op deze rommelige manier te werken.

• Pluspunten Mooie kleding
  • Verbeterpunten Online bestelproces

Snelle services

Makkelijk om met ze in contact te komen. Vriendelijke en snelle bezorging.

• Pluspunten Goed en zorgvuldig verpakt.
  • Verbeterpunten Geen

De doos was open, gelukkig goed gegaan

• Verbeterpunten Verpakking, de uitdraai van de bon vrij vaag, misschien inkt op

zoals niet vaak maar elke x geweldig

gewoon netjes en snel en altijd de goede spullen heel blij mee

• Pluspunten n.v.t.
  • Verbeterpunten n.v.t.

Snelle levering! leuk ingepakt.

• Pluspunten Snelle levering
  • Verbeterpunten Niks

Vriendelijke, persoonlijke en snelle service!

Zeer aangename service!

• Pluspunten Telefonisch bereikbaar en vriendelijk.

Uitstekende en snelle service!

Snelle service top top

Goed product. Online service is minder.

Mooi product, heel netjes verpakt. Online service is niet meer van nu en past totaal niet bij deze exclusieve kledingmerken, ( verzendkosten, retourkosten, kosten voor bepaalde betaal opties). Prima levertijd.

• Pluspunten Afbeelding toont het product zoals het is. Ruim aanbod op de webshop.
  • Verbeterpunten Geen verzendkosten of retour kosten zou een pre zijn. Geen kosten voor verschillende betaal mogelijkheden.

goede kwaliteit van de producten ,netjes in gepakt en de volgende dag in huis

Echt goed

Echt goed

• Pluspunten Service echt goed

Keurig netjes

Mooie Kleding, wordt netjes verstuurd, goede service. Top!

• Pluspunten 10

Slotlaan 296

3701GW Zeist

Over Paul Zeist

Paul Zeist. Ooit begonnen als kleine ondernemer. Nu een toonaangevend speciaalbedrijf in exclusieve merkkleding. Bij Paul Zeist vind je de meest uitgebreide collecties van meer dan 30 exclusieve merken zoals: Emporio Armani, Balmain, Monnalisa, Mi Mi Sol, Stone Island, Moncler, Woolrich en Santoni. Met een klein, maar gepassioneerd team werken we elke dag om de mooiste collecties samen te stellen en onze klanten blij te maken. On- en offline! Nieuwsgierig geworden? Kom een keer bij ons langs of bezoek onze website: paulzeist.com