Uiteindelijk 1 artikel toch niet op voorraad. Geld wordt nog terug gestort. Verder verliep alles prima.

Helemaal Top

Had schoen online gezien en winkel gebeld ivm beschikbaarheid, kreeg supervriendelijke dame (Carlijn) aan de lijn. Ze heeft voor mij schoen apart gezet en direct verstuurd. Dus helemaal top. Mvg Ronald

• Pluspunten Vriendelijk Behulpzaam

Heel goed.

Je kunt er op vertrouwen.

Snelle levertijd

Snelle levering!

• Pluspunten Snelle levering

snelle levering, goede producten

Snelle levering, mooie producten

Slechte track and trace

Netjes een mail gekregen van track en trace alleen blijkt de track en trace het helemaal niet te doen ik heb geen enkel idee met welke koeriersdienst mijn pakket komt

• Pluspunten Goede prijzen,
  • Verbeterpunten Track en trace,

Overzichtelijke website en vandaag besteld is morgen in huis.

Fijne site

Super leuke kleding en snelle verzending!

• Pluspunten Snelle verzending
  • Verbeterpunten Geen

Goed, netjes, duidelijk en snel!

Tevreden. Mooie merk artikelen!

Geweldige kwaliteit in kleding en service

Goed geholpen ook via de app!

• Pluspunten Mooie collectie en kennis van zaken
  • Verbeterpunten Iets meer info in de webshop over samenstelling en bv hoe het valt ( Slimfit/regular

Versace schoenen

Beste prijs , snel verzending, perfect !

Alles netjes en snel geleverd

Duidelijke site Netjes op tijd

Online bestelling

Online besteld en binnen enkele dagen in huis en produkt zoals verwacht, geen op- of aanmerkingen.

Toppie

Snel en volgens afspraak het mooie merk Stone Island geleverd voor de verjaardag van mijn kleinzoon.

• Pluspunten Mooi verpakt in super doos
  • Verbeterpunten Nee

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Perfect!

• Verbeterpunten Graag ook online kunnen kopen in de sale nu!!

Heel blij met het mooie Emporio Armani kostuum voor onze zoon. Precies zoals omschreven op de website en supersnelle levering. Kortom Perfect!

• Pluspunten Mooie collectie. Snelle levering en Fijne service

Mooie winkel vriendelijke mensen

Mooie winkel vriendelijke mensen!

Snel levering! En goede verpakking.

Vriendelijke medewerkers, reageren snel op vragen en leveren heel snel. Klasse!

• Pluspunten Service

Snelle verzending

Snelle verzending

Goed advies en blij met bestelling

Een online bestelling gedaan, maar eerst telefonisch advies gevraagd over kindermaten. Daarna heel blij met de geleverde kleding. Snel en keurig geleverd, top!

Slecht

Gympen gekocht van dsquared2 voor mijn dochtertje ik kreeg de schoenen binnen en de zolen waren zwart was al eerder opgelopen de zijkant en de neus was beschadigd. Ik heb gebeld voor een oplossing eventueel een korting zo dat ik de schoenen kan kunnen later reinigen maar moest ze terug sturen helaas. Met de beschadiging die er op zitten kunnen de schoenen niet meer verkocht worden nu hadden ze er nog iets voor kunnen krijgen. Pas maar op mensen voor dat jullie hier schoenen bestellen en ze vies en beschadigd zijn !

Slotlaan 296

3701GW Zeist

Over Paul Zeist

Paul Zeist. Ooit begonnen als kleine ondernemer. Nu een toonaangevend speciaalbedrijf in exclusieve merkkleding. Bij Paul Zeist vind je de meest uitgebreide collecties van meer dan 30 exclusieve merken zoals: Emporio Armani, Balmain, Monnalisa, Mi Mi Sol, Stone Island, Moncler, Woolrich en Santoni. Met een klein, maar gepassioneerd team werken we elke dag om de mooiste collecties samen te stellen en onze klanten blij te maken. On- en offline! Nieuwsgierig geworden? Kom een keer bij ons langs of bezoek onze website: paulzeist.com