Snelle levering. Goed product

Goede service en levertijd

Goed geholpen aan de telefoon met advies. Snel geleverd

Goed en persoonlijke.

In 2 woorden : goede service.

In eerste instantie goed geholpen met het maken van een keuze. Daarna besteld, alleen miste de mastvoet. Contact opgenomen en de volgende dag werd deze netjes thuisgebracht.

Was wat vergeten maar toch snel bij de verzending bij gedaan top

Top product

Top product, snel geleverd.

Prima geholpen en snelle levering.

Zeer tevreden!

Goede service!

Zomaar een extra maat opgestuurd! Super leuk!

Exact de spullen die ik besteld had, goed verpakt geleverd.

Goed verpakte zending, met precies de spullen die ik besteld had.

Snel geleverd goede prijzen

Snel geleverd goede prijzen

Snelle levering van gevraagd product

Snelle service Top!

Snelle service l! Tevreden

Doen aan klantenbinding door deskundig hulp

Wat een service! Complete (dames)team helpt me bij het vinden een short arm steamer!

Snelle levering!

Goed product en snelle levering

Makkelijk kunnen bestellen met super fijne duidelijk contact voor wat extra informatie. Ben nieuw in de wing foil hobby en had vragen. Even bellen alle info gekregen en vervolgens via de whatsapp verder. “Box” blijf dit doen geeft een fijne koop ervaring

Supersnelle levering na bestelling

Na bellen de juiste maat gekozen,snel besteld en snel geleverd

Gevonden wat ik zocht

Toen ik laatst voor het eerst in 2 jaar weer ging windsurfen bleek mijn baseplate stuk, de joint was gebroken. Er zijn verschillende typen in omloop maar Van Bellen had het type dat ik zocht met de benodigde schroeven! Top

Uitstekende service

Het product dat ik had besteld was uiteindelijk toch niet geschikt voor mij (te groot). Ik heb het product retour gestuurd en kreeg vervolgens een keurig mailtje dat het goed was aangekomen en m'n geld werd direct terug gestort. Zelfs bij een retour zending werd ik dus heel goed geholpen. Uitstekende service dus.

Goede kite travelbag gekocht

Wij hebben op het laatste moment een travelbag gekocht. Aangezien we op korte termijn op vakantie zouden gaan was het nog even spannend met de levertijd, maar het is helemaal goed gegaan. Dank!

Super klantvriendelijk

Super goede ervaring!

Erg vriendelijk personeel, sup + zeilen snel verstuurd en een goede opvolging! Zou zeker weer bestellen

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

gewoon zoals het hoort. snel en perfect product

Snelle levering, prima service

Had verkeerd artikel besteld maar een telefoontje en zonder tegenbericht juiste artikel in de brievenbus.

Lantaarndijk 12

4797 SP Willemstad

Over Van Bellen Surf & Snow

Je komt bij Van Bellen Surf en Snow voor eerlijk en goed advies. In de winkel verkopen we producten voor Windsurf, Kitesurf, SUP, Foil, Wetsuits, Wings, Snowboards, Ski's, Wintersportkleding, Goggles, Helmen, Protectiekleding, Boardbags en nog veel meer. Bekende merken die we verkopen zijn Prolimit, Naish, Unifiber, Neilpryde, Severene, RRD, Salamon, Stöckli, Technica, Jones, Oakley, STX, Brunotti, Goldbergh, Burton, Union, Amplid, POC, Peak Performance en vele andere merken. Je kunt al je vragen stellen via de Whatsapp button in de webshop of je komt gezellig langs in onze Surf winkel en Wintersport winkel in Brabant Willemstad.