Wat je verwacht, prima eerste van Van Bellen ervaring

Wat je verwacht, prima eerste van Van Bellen ervaring

Prima service, prima kwaliteit

Reparatiesetje gekocht voor wetsuit. Makkelijk te bestellen, goeie prijs. Lijm en plakstof werkt goed. Ik kan weer kitesurfen zonder dat er een tepel uit m'n pak steekt. :D

Zeer tevreden.

Goeie snelle zending netjes op tijd.

Zeer mooi en degelijk impactvest.

Snelle en correcte levering. Zeker een aanrader

Helaas retour zelf betalen

Retourzending bleek voor eigen rekening

Mijn bestelling werd snel toegestuurd. Jammergenoeg bleek de jas die ik bestelde klein te vallen. Het was fijn geweest als dit op de site vermeld werd. Ik ontdekte later dat andere sites dit wel melden. Echt heel vervelend vond ik het dat ik 7,25 Euro moest betalen om de jas retour te sturen! Dit was mij niet duidelijk geworden via de website. Dan had ik de bestelling namelijk in het geheel niet geplaatst.

Niets op aan te merken

Vriendelijk, meedenkend betrouwbaar

Simpele manier van bestellen en de volgende dag (maandag) geleverd!

Betrouwbaar!

Snel en volgens afspraak. "Dit veld is verplicht" bevalt me niet. Dat stoot juist klanten af.

Super goeie service en mooie aanbieding,

Helaas was de RDM unifiber mast die ik had besteld niet op voorraad maar gelukkig kreeg ik een mooi voorstel zodat ik s'middags toch kon varen. Bedankt van Bellen en tot de volgende aankoop!

Fijne zal, leuk personeel, snelle en goede service.

Fijne zaak, leuk personeel, goede en snelle service.

Top Service

Verstand van zaken ,Klantgericht En heel vriendelijk

goed advies

Fijn telefonisch contact en goede service.

gooie service

Enthousiast en met goede service geholpen!

Er is goed meegedacht, waardoor ik uiteindelijk het juiste heb kunnen aanschaffen.

Goede service en erg klantvriendelijk!

Enkele weken geleden online een bestelling geplaatst. Qua prijs waren ze een van de voordeligste. Ik werd telefonisch zeer vriendelijk geholpen toen ik nog vragen had en de afhandeling was ook snel. Achteraf bleek het product wat gebreken te hebben. (Hier kon van Bellen niks aan doen) Gemaild en ik kreeg zeer snel een reactie terug dat ze het erg vervelend vonden en contact op zouden nemen met de leverancier. Er werd binnen enkele dagen gezorgd voor een snelle en correcte oplossing. Kortom, van Bellen Surf & Snow is zeker een aanrader!

Snelle verzending

Mijn bestelling was netjes verpakt en snel verzonden.

Super service

Je word er altijd perfect geholpen en goed advies!! Perfecte service!!

Persoonlijk en onderbouwd advies

Ze hebben kennis van zaken

Super geholpen

Kwaliteit, deskundig en heel vriendelijk

Super zaak met mooi assortiment en goede service.

Ik kom al jaren bij Van Bellen, altijd goed ruime keuze en veel verstand van zaken. Goede service en prettige sfeer. Top zaak!

Goede service, vriendelijk en behulpzaam

Personeel is heel vriendelijk, denkt met je mee en je wordt keurig geholpen.

Levering OK, maar wel lang onderweg.

Levering kwam pas aan 1 week na vermelding in mail dat bestelling werd klaargemaakt. Vind ik behoorlijk lang. Maar bestelde materiaal is wel prima, goed verpakt en zonder brokken geleverd. Dat is het belangrijkste!

Eerlijk en goed advies

Goed en eerlijk advies, je merkt dat er veel ervaring is. Veel mooie spullen voor zowel winter als zomer. Altijd een feest om naar toe te gaan.

Lantaarndijk 12

4797 SP Willemstad

Over Van Bellen Surf & Snow

Je komt bij Van Bellen Surf en Snow voor eerlijk en goed advies. In de winkel verkopen we producten voor Windsurf, Kitesurf, SUP, Foil, Wetsuits, Wings, Snowboards, Ski's, Wintersportkleding, Goggles, Helmen, Protectiekleding, Boardbags en nog veel meer. Bekende merken die we verkopen zijn Prolimit, Naish, Unifiber, Neilpryde, Severene, RRD, Salamon, Stöckli, Technica, Jones, Oakley, STX, Brunotti, Goldbergh, Burton, Union, Amplid, POC, Peak Performance en vele andere merken. Je kunt al je vragen stellen via de Whatsapp button in de webshop of je komt gezellig langs in onze Surf winkel en Wintersport winkel in Brabant Willemstad.