Snel geleverd.

Prima.

Snel geleverd. Product zoals verwacht.

Vriendelijke en gedetailleerde uitleg gekregen

Vriendelijke en gedetailleerde uitleg gekregen

Was opzoek naar een Amplid snowboard en hier hadden ze hem op voorraad en in de juiste maat. Snel geleverd zodat die nog net mee kon.

Wat een snelle reactie en direct geholpen met mijn probleem!

Fantastisch. Ik nam contact op voor de juiste snowboard binding die past op mijn board. Ik vertelde dat ik enkel en alleen 1 schroef ben kwijtgeraakt en dat het lastig bleek deze schroef te verkrijgen. Daarom was mijn plan om nieuwe bindingen te bestellen rond de 200,-. Ze hebben toch nog even de moeite genomen te kijken of ze een schroef ergens hadden liggen. En 10 minuten later kwamen ze met het goede nieuws en ben ik geholpen met de juiste schroef. Niet commercieel maar de klant op 1. Hier kom ik zeker terug!

Superleuke winkel met enthousiast, betrokken personeel.

Het is gewoon een uitje om naar van Bellen te gaan. Aparte merken. Goed advies. Daar worden we blij van…..

Echt goed!

Had een jas besteld, en geretourneerd. Later gebeld dat ik m toch graag wilde. Goed aan de telefoon geholpen. Goede service, een aanrader

Geweldige service

Via app contact opgenomen met vragen over een product. Echt super vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Top!

Top en kwaliteit

Snel en prima verstuurd in een gebruikte verpakking Een prima jas voor een mooie prijs

Zeer snelle levering

Vlak voor de wintersport besteld en de volgende dag gelukkig binnen.

super goede en snelle service

Goed geholpen en pakketje heel snel ontvangen

Uitstekende service en advies!

Nadat ik online een wetsuit had besteld twijfelde ik over de maat. Linda adviseerde mij aan de hand van mijn gewicht en postuur om een 53LT te nemen. Ik dacht dat het wetsuit te lang zou zijn, maar het tegendeel bleek waar. Het wetsuit past perfect! Geweldige service en uitstekend advies!

goede service

ondanks het misgaan van mijn bestelling en het niet kunnen leveren van de artikelen, heeft het bedrijf heel professioneel gehandeld en mij een goede oplossing geboden

Prima product ontvangen. Werd alleen niet op de hoogte gebracht wanneer het geleverd werd. Zonder bericht lag het bij een postnl-punt terwijl het thuisbezorgdzou worden.

Top , super snelle service

In de morgen een onderdeel voor m’n snowboard binding besteld , in de middag geleverd

Goede prijs en snelle levering van de producten

Hier durft men de telefoon tenminste nog te pakken en je te bellen!

Te veel bedrijven zijn telefonisch niet meer bereikbaar en ben je uren mee aan het typen in chat omgevingen of via mail. Bij Van Bellen Surf & Snow pakken ze gelukkig ook zelf de telefoon om dat te voorkomen en even door te spreken of ze je goed begrijpen en daardoor sneller een passender antwoord te kunnen geven. Bestelde product was daardoor wel wat ik nodig had en niet de verkeerde maat die ik bijna eerst had besteld, snel binnen en helemaal naar wens. Ga zo door!

zeer goede ervaring

Duidelijke communicatie, heel snelle levering, echt top!

Snelle levering en perfecte protector

Nog vlak voor de snowboardtrip een backprotector besteld bij Van Bellen. Snelle levering en een hele fijne protector

Topservice!

De wanten die we besteld hadden waren niet meer uit voorraad leverbaar. We kregen een prima alternatief, en heel snel het teveel betaalde bedrag terug. Zeer vriendelijk gecommuniceerd allemaal!

Doet wat jenverwacht

Om half 4 besteld was de volgende dag in huis. Alles aanwezig en goed verpakt.

Snel geleverd en goede prijs

Verzorgd, snel en met goede service

Zeer te vereden!

Snelle levering en goede producten.

Goede winkel

Na bestellen was de levering snel afgehandeld en product voldeed aan de beschrijving.

Lantaarndijk 12

4797 SP Willemstad

Over Van Bellen Surf & Snow

Je komt bij Van Bellen Surf en Snow voor eerlijk en goed advies. In de winkel verkopen we producten voor Windsurf, Kitesurf, SUP, Foil, Wetsuits, Wings, Snowboards, Ski's, Wintersportkleding, Goggles, Helmen, Protectiekleding, Boardbags en nog veel meer. Bekende merken die we verkopen zijn Prolimit, Naish, Unifiber, Neilpryde, Severene, RRD, Salamon, Stöckli, Technica, Jones, Oakley, STX, Brunotti, Goldbergh, Burton, Union, Amplid, POC, Peak Performance en vele andere merken. Je kunt al je vragen stellen via de Whatsapp button in de webshop of je komt gezellig langs in onze Surf winkel en Wintersport winkel in Brabant Willemstad.