Top service!

Wij maken gebruik van RST9.1 transferpapier voor hout en is zonder omslachtig te zijn makkelijk en zonder veel problemen toepasbaar! Dank voor het gebruik van de pers in de showroom.

Top kwaliteit

Producten zoals aangegeven, correcte afhandeling en snelle levering. Gewoon top!

Super service!

Al meerdere malen besteld bij TheMagicTouch Heemstede en iedere keer is het weer een feestje! Als je iets niet begrijpt; ze staan gelijk voor je klaar met een oplossing! En goeie prijs/kwaliteit verhouding! Ik bestel er graag!

Goede service, fijne producten!

Hele fijne producten, ruim assortiment, goede service en meestal vlotte verzending.

Goed bedrijf met snelle service

Ik vind het een super bedrijf...de service is goed, snelle reactie en snelle bezorging. Materiaal goed ingepakt..... Ga zo door...

Snelle reactie bij een niet voorradig artikel er wordt meteen me gedacht

Zeer goede ervaringen , er wordt snel geleverd en meteen gereageerd als een artikel net uitverkocht is Er wordt meteen gebeld en naar een oplossing gezocht

alleen wel een track en trace naar klanten sturen zodat we weten wanneer onze spullen aankomen

Snelle en goede service

Goede uitleg gekregen bij het aanschaffen van een Oki printer. Bij het installeren op mijn nieuwe laptop ook goed telefonisch geholpen. Altijd snelle service en producten die ik bestel heb ik snel in huis.

Staan altijd bij met problemen snelle levering, goede kwaliteit

Top bedrijf.. Staan alijd voor je klaar mooie producten snelle levering.

Goede ervaringen met the Magic Touch

Fijn bedrijf wat altijd bereid is om te helpen en te zoeken naar oplossingen bij eventuele problemen. Goede materialen en keuze genoeg.

Wisselend

N.a.v. Onze mail werd er op zeer korte termijn al contact opgenomen via de mail en telefoon en werd ik vriendelijk geholpen. Echter later bleek het aanbevolen type niet beschikbaar te zijn. Ik ben daarover snel geïnformeerd, telefonisch en vervolgens via de mail. En kreeg ik geld terug. Prima geregeld! Minpuntje = Ik had savonds een bestelling geplaatst, de volgende morgen bleek deze bestelling niet compleet/leverbaar te zijn, hierover werd ik gebeld en heb ik gevraagd of ik bij mijn bestelling nog extra T-shirt kon bestellen zodat ik niet extra verzendkosten hoefde te betalen en het in 1x mee genomen kon worden. Maar dit was niet mogelijk, dit vond ik vreemd omdat de bestelling nog helemaal niet definitief was. We zijn een bedrijf in baby-en kindertextiel en zijn aan het oriënteren naar andere groothandels om onze materialen te leveren. Ik heb nu de bestelling van de t-shirts bij een ander bedrijf gedaan omdat daar de kosten lager waren. Dit lijkt mij voor beide kanten zonde.

Snel en compleet

Regelmatig bestellen wij bij the magic touch, ze zorgen voor een snelle verzending en een goede klantenservice. De beschrijving op de website is volledig en niet afwijkend. Ook staan er goede handleidingen op de website ter ondersteuning.

Goed en betrouwbaar

Wij ervaren TMT als een goede zakenpartner. De mensen denken met je mee en adviseren je waar nodig. Levering snel en op tijd

Staan altijd klaar voor advies.

Altijd goed

Altijd goed

Altijd goed!

Tot nu toe een 15 tal bestellingen gedaan. Altijd netjes geleverd, snel en compleet. Fijne Flex folies !

Pra

top

Altijd topservice

Altijd alles netjes en snel geleverd, ze denken met je mee en je kan voor alle vragen bij ze terecht.

Wat ik nodig heb wordt geleverd; de volgende dag al.

Ook zeer tevreden over technisch advies en hulp.

Snel en niet duur

De producten waren supersnel geleverd. Zeer tevreden

Solide, betrouwbaar en zeer behulpzaam

Het team van The magic touch is fantastisch. Ze zijn professioneel. Hebben veel kennis en zijn zeer klantgericht. Ik ben vaste klant.

Geweldige service

Ik kan niet anders zeggen dan dat the magic touche een geweldige service biedt. Als er iets niet op voorraad is dan bellen ze gelijk met een alternatief.

Snelle levering!

Snelle levering en altijd zonder fouten......zo prettig!

Zeer goede leverancier.

Vriendelijke mensen, meedenkend en levering netjes op tijd.

Herenweg 29 a-6

2105MB Heemstede

Over TheMagicTouch

TheMagicTouch, dé leverancier van Transferpapier, Flexfolie, Flockfolie, OKI Kleurenprinters, Snijplotters & blanco producten voor Personalisatie. We zijn de landenvertegenwoordiging voor de Benelux. Sinds 1989 maken we deel uit van onze internationale organisatie met meer dan 53 landenvertegenwoordigingen wereldwijd. Samen hebben we één motto: One For All … All For One.