Fijn materiaal en snelle verzending!!

Leuke korting gekregen met Black friday dus het was leuk om wat meer te bestellen. Het is vrijwel meteen verzonden dus ik hoop dat het vandaag met GLS binnen zou komen, had het eigenlijk gister al verwacht maar door deze dagen is het een beetje druk.. we wachten vandaag netjes af!

Mooie producten, snelle levering

De flexfolie en vinylproducten zijn erg mooi, en goed mee te werken. Gisteren besteld, vandaag in huis!

super aandacht

Ze zijn de beste die je in Nederland hebt.

Zeer snelle levering en super prijzen.

Wordt netjes gebeld als de bestelling klaar ligt.

Prima webshop

Ik bestel regelmatig. Prima ervaring en afhandeling. Zelfs paar x gebeld door jullie om oplossingen te bedenken mocht een artikel toch niet voorradig zijn

Super bedrijf

Een fijn bedrijf om inkopen te doen. Snelle service en duidelijk advies.

Snelle levering en super premium flex!

fijne premium flex om mee te werken. Kleurwaaiers die ze verkopen zijn ook heel handig.

Snel,kundig

Reageren snel en kundig op vragen. Prijzen zijn laag en producten van goede kwaliteit. Zeer tevreden voor een eerste bestelling. Levering de volgende dag.

Netjes en komen afspraken na

Geweldig als ik een mail stuurt dan krijg ik heel snel reactie terug op mijn vraag ik besteld hier nu pas ,maar tot nu toe gewoon perfect en netjes een telefoontje dat er een product op na levering staat.

Het product en netjes en snel geleverd

Super gebruiksvriendelijke website met veel keuze en uitgebreide informatie over de producten.

The Magic Touch doet wat ze beloven

Snel leveren, goede kwaliteit. Een partij waarop je kunt bouwen.

Goede service. Prijs/kwaliteit is prima.

Mijn jarenlange ervaring met TMT is goed.

In 1 woord helemaal geweldig!

Zoals altijd netjes en snel geleverd en goede producten

Netjes snel en goed.

Altijd netjes en verzorgd.

prima service en levering!

prima kwaliteit, goed te bedrukken en niet onbelangrijk goed te pellen!

Goede service en snelle levering.

Goede service en snelle levering.

Top service!

als ik vragen heb dan krijg ik duidelijk antwoord

Zie boven

doen gewoon wat je verwacht

zat ineens zonder sublimatie inkt tijdens een grote order, de volgende dag ( op zaterdag keurig bezorgt ) fijn

Prima snel geleverd

Leveringen zijn snel en lijnen zijn kort.

Snel geleverd, prima service

Onlangs mijn eerste bestelling geplaatst, alles netje op tijd binnen een dag geleverd. Maar ook de online gestelde vraag netjes binnen niet al te lange tijd beantwoord. Een aanrader.

Herenweg 29 a-6

2105MB Heemstede

Over TheMagicTouch

TheMagicTouch, dé leverancier van Transferpapier, Flexfolie, Flockfolie, OKI Kleurenprinters, Snijplotters & blanco producten voor Personalisatie. We zijn de landenvertegenwoordiging voor de Benelux. Sinds 1989 maken we deel uit van onze internationale organisatie met meer dan 53 landenvertegenwoordigingen wereldwijd. Samen hebben we één motto: One For All … All For One.