Comfortabel, kwaliteit, duurzaam en eerlijke verdeling; beter dan dit wordt het niet!

Je wilt er sportief en gekleed bijlopen zonder onnodige belasting voor de natuur en met een eerlijke verdeling tussen retailer en producenten.

Prachtige verantwoorde polo’s

Ik heb drie polo’s besteld bij SKOT. Ik ben erg blij met de verantwoorde manier waarop ze zijn gemaakt. De polo’s zijn alle drie erg mooi en prachtig afgewerkt! Top gewoon!

Prima kwaliteit

Goede pasvorm, mooi materiaal. Dus alle reden om voor dit - echt duurzame - merk te kiezen.

Fijne t-shirts

2e keer besteld omdat ik erg blij was met de t-shirts. Eindelijk een bedrijf waar ik duurzame zwarte en witte t-shirts kan kopen voor een redelijke prijs die ook nog eens goed passen en een beetje stretch hebben. Perfecto!

SKOT fashion levert wat ze beloven.

Alles is gelevert conform verwachtingen. Voor mij de eerste keer om op deze manier in kleding te investeren. Mooi verpakt en zonder plastic! Zelfs het overhemd was met houten wasknijpers verpakt. Ik zou adviseren om in producten nog meer varianten qua kleuren toe te passen. Ik ben benieuwd hoe lang de kleren meegaan dat bepaalt voor mij of de eindscore een 10 of een 8 is.

Fijne sokken, goede levensduur

De sokken zitten goed, krimpen niet teveel bij het wassen en je bent er niet zo snel doorheen. Zeer tevreden.

Fijne en verantwoorde overhemden

Heb al meerdere overhemden van SKOT. Mooie en fijn zittende overhemden die nog eens heel duurzaam en mensvriendelijk gemaakt zijn ook. De stof is wel vrij dun en ik hoop dat er meer maten beschikbaar komen, want ik val precies tussen M en L in.

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Een product dragen wat duurzaam gemaakt is voor een eerlijke prijs. Dat voelt goed:-)

Snelle levering van eerlijke kleding!! En nog van goede kwaliteit ook!!

Lekker shirt!

Lekker shirt van iets dikkere katoen. Prima pasvorm. Ik heb er inmiddels 6. Onder een pak even strijken, op een spijkerbroek gewoon zodra die droog is. Een blijvertje!

Het zit lekker op het lichaam en in het hoofd

Eindelijk een overhemd en een diepe V-hals shirt er onder dat er goed uitziet, goed zit, en klopt. Ze leveren zoals beloofd, en ik ben blij dat er een overhemden maker is die nadenkt over zijn impact.

Supergoed!

Kwaliteit, duurzaam en prima service

Prima overhemden! Stijlvol en duurzaam!

Goede kwaliteit, mooi afgewerkt, vlotte levering.

Mooie kwaliteit en goede service

Mooie kwaliteit! En goede service, overhemd zat in eerste instantie niet goed, binnen een dag retour en twee dagen later juiste maat binnen. Uitstekend snelle service.

Uitmuntend

Prachtige shirts, met een hele groene achterliggende gedachte. Dus modieus en groen.

Fijne shits, duurzaam en goede kwaliteit

Mooie duurzame shirts van fijne kwaliteit.

Fantastisch product en top communicatie

Zelfs het omruilen verloopt snel en correct.

Prima kwaliteit

Het is een goed gevoel om kleding te dragen die gemaakt is van gerecyclede materialen. Dit moet de norm worden.

Prima kwa bestelling, verwerking , info en aflevering

Tof om te zien dat er ouderwetse knijpers gebruikt worden om netjes te verpakken, wel jammer dat er nog strookje plastic in de kraag gebruikt wordt maar wellicht is daar nog geen duurzaam alternatief voorhanden.

Prima kleding en mooi iniatief!

De maattabel op de website klopt bij mij voor geen meter. Ik heb mezelf opgemeten en kwam tot maat 38, maar toch maar gewoon 41 besteld en die zit prima.

Goede ervaring

Mooi initiatief en niet te duur. Ben blij met m’n shirts (met wijde hals). Ik zou wel graag de hals wat steviger zien, na 1 keer wassen en centrifugeren lijkt hij al een beetje te lubberen. Ik kijk het aan en als het goed gaat ga ik er meer bestellen. Ik betaal graag meer voor kleding die ethisch is gemaakt en langer mee gaat.

Skot in de roos!

Ik ben erg tevreden met mijn shirts. Stijlvol, goede kwaliteit, mooi kleurenassortiment en prima pasvorm. Bovendien duurzaam en NL-onderneming. Meerdere complimenten ontvangen. En het persoonlijke kaartje van Ruben wordt gewaardeerd.

Super wear

De meest comfortabele T-shirts ever. Snel geleverd als cadeau verpakt en helemaal niet duur. Ik hoop dat er snel meerdere kleuren beschikbaar zijn. Thanks Skot fashion i will return soon as a regular customer.

Schnelle Lieferung, sehr gut Qualität= sehr zufrieden

Schnelle Lieferung, sehr gut Qualität= sehr zufrieden

lekkere t-shirts!

T-shirts heb ik nu 2 weken in mijn bezit en ze zitten als gegoten.

Frans van Mierislaan 6

1399 GD Muiderberg

+0653944824

Over SKOT Fashion

WIJ ZIJN SKOT! Specialisten in duurzame overhemden, polo's en t-shirts van topkwaliteit. Zo duurzaam als mogelijk is! WAAR WE VOOR STAAN: Het leven is een ontdekkingsreis. Geniet ervan in stijl. En maak het vooral niet te moeilijk, zorg alleen dat je goed gekleed gaat. Bij SKOT volgen we drie simpele principes. Elke dag, met elk overhemd dat we maken. Topkwaliteit. Een duurzame lifestyle. Plezier in alles wat je doet. Help ons het verschil te maken. SKOT Make a difference!