Mooie kwaliteit, goede service

Mooie kwaliteit shirts! Goede pasvorm, duurzaam, mens- en milieuvriendelijk en vriendelijk geprijsd.

Prima kwaliteit voor redelijke prijs

Vlotte levering, goed product, redelijke prijs. Ik ben een tevreden klant.

Super snel en top kwaliteit!

Zowel het bestellen als het bezorgen ging super snel en gemakkelijk. Goede kwaliteit shirts geleverd in een mooie box met persoonlijke boodschap.

Prima service, goede spullen.

Mooie overhemden. Goede prijs

Fantastische service

Geweldige service, een goede kwaliteit en een duurzaam product. Helemaal hoe het hoort!

Mooie kleding voor een betere wereld

Prima service en een goede reactie als er eens iets misgaat.

heel goed en met een persoonlijke groet

eerste bestelling prima verlopen, attent dat er een persoonlijk berichtje geschreven stond: “met dank voor de bestelling”. Kleding zit fijn, een nadeel vind ik (persoonlijke beleving??) dat er een wat minder fijn geurtje aan de kleding zit...mogelijk is daar nog iets op te vinden.

T shirts zitten als gegoten en voelen goed aan zowel fysiek als mentaal

Oké

prachtig!

Fijn dat duurzaam zo mooi kan zijn.

prima passend met eindelijk een overhemd met mouwen die echt langgenoegzijn

Positief

Goede kwaliteit stof en verwerking

Prompte verzending van goed shirt van goede stof. Duurzaamheid is natuurlijk nog de vraag

Goede pasvorm, gemaakt van degelijke en duurzame kwaliteit

Ik zou geen andere t-shirts meer kopen, gewoon degelijk kwaliteit zonder poeha tegen een betaalbare prijs

Kwaliteit van het overhemd is super! Snelle levering en heel fijn dat het brievenbuspost is. Omruilen voor andere maat ging zonder problemen. Heel blij met deze aankoop voor mijn man.

Mooie producten

De bestelling verliep netjes, werd netjes geinformeerd over het feit dat er 2 pakketjes verzonden zouden worden. Overhemden en t-shirts zien er mooi uit. Hoop er nog veel plezier van te hebben.

Fantastisch!

Wij zijn helemaal tevreden. Fijne kwaliteit, goed verzorgd ingepakt!

Overhemden van topkwaliteit

Prachtig uitgevoerde en ontworpen overhemden; ze worden snel bezorgd met persoonlijke touch - een handgeschreven kaartje. Duurzame kleding. Mooi. Geen spelden en plastics

Goede kwaliteit, top service

Producten zijn van goede kwaliteit en de service (verpakking en brief) zijn erg goed en stellen de klant centraal.

Uitstekend product

Voor mannen is het aanbod van duurzame kleding nog niet zo groot. Daarom ben ik blij met SKOT, omdat hun overhemden heel mooi zijn, goed zitten en van een goede kwaliteit maar bovendien helemaal duurzaam.

Goede kwaliteit en super service

Mooie overhemden van goede kwaliteit. Goede pasvorm. Super service.

Zeer snelle levering van mooie producten

Ik heb mijn producten zeer snel mogen ontvangen. Door de duidelijke maattabel alles direct in de juiste maat kunnen bestellen en daardoor niets in meerdere maten hoeven te bestellen. Scheelt weer retourpakketjes!

mooi shirt

Prachtige witte t-shirts, lekker lang ( fijn voor lange ruggen....) en stevig. Mooi verpakt in vloeipapier en karton.

Snelle levering, perfect overhemd

Duurzaam, maar modieus

Goed product en goede service

Ik ben blij met mijn bij SKOT gekochte overhemd. Ik werd goed geholpen bij het kiezen van een alternatief toen mijn initieël bestelde keuze niet leverbaar bleek te zijn.

Een mooi shirt met een goed gevoel

Met grote regelmaat draag ik mooie shirts. Maar altijd wel met de vraag of het nog duurzamer kan. Nu is het antwoord: ja, met SKOL. Mooi shirts en duurzaam geproduceerd. Door shirts te kopen help je de ontwikkeling van het merk en kan ook het assortiment nog verder groeien. Succes, SKOL!

Goede kwaliteit hemd

Mooi gemaakt overhemd, goede kwaliteit, een beetje te lang naar mijn smaak. Snel geleverd, goed verpakt.

Frans van Mierislaan 6

1399 GD Muiderberg

+0653944824

Over SKOT Fashion

WIJ ZIJN SKOT! Specialisten in duurzame overhemden, polo's en t-shirts van topkwaliteit. Zo duurzaam als mogelijk is! WAAR WE VOOR STAAN: Het leven is een ontdekkingsreis. Geniet ervan in stijl. En maak het vooral niet te moeilijk, zorg alleen dat je goed gekleed gaat. Bij SKOT volgen we drie simpele principes. Elke dag, met elk overhemd dat we maken. Topkwaliteit. Een duurzame lifestyle. Plezier in alles wat je doet. Help ons het verschil te maken. SKOT Make a difference!