Vlugge fijne service

Uitstekende service en producten

Heel blij met de kwaliteit en de service van Vitakruid! Aanrader

Uitgebreide en goed onderzochte informatie over het produkt wordt gegeven

duidelijk en overzichtelijke site. Uitgebreide informatie over het produkt. Snelle levering.

Helder advies

Duidelijke uitleg naar aanleiding van de betreffende klachten!

moe

ik word een beetje moe van aldoor die beoordelings vragen die je krijgt na een online bestelling. ik wou dat al die ongewenste verzoeken per mail eens stopte

Super goed advies gekregen.

Je krijgt heel snel reactie op je vragen. Geven uitgebreid advies en erg vriendelijk. Ook vind ik ze erg kundig. Écht een aanrader.

Goede producten, problematische niet-levering!

Ik ben tevreden over de producten die ik in het verleden kocht. De levering met PostNL loopt wel ronduit slecht. Na 8 dagen geen levering. 2 keer de melding gekregen dat het geleverd werd op een depot, 7km van mijn deur. 2 X gaan kijken, geen levering. Na 8 dagen staat via track &tracé weer “de bezorger is onderweg “ maar geen levertijd. Nu vertrek ik overmorgen op vakantie… Misschien toch eens kijken om met een andere leverdienst te werken?

Super snel en netjes

snelle reactie terug!

Mijn ervaring bij het innemen van de super greens was niet zo prettig, advies was om dit te gaan verwerken in een smootie. Goede tip, neemt nu veel prettiger in.

goede ervaring

Ik heb goede ervaringen met vitakruid, ik gebruik mariadistel en ik geloof wel dat het helpt om de lever gezond te houden.

Goed en snel geholpen

Goede en snelle service. Reageren snel en vriendelijk bij vragen. Denken goed mee. Hoogwaardige voedingssupplementen met de actieve vormen waardoor hoge opneembaarheid en meer gezondheidsvoordelen.

Uitstekend!

Prima ervaringen! Snelle levering en bij telefonisch contact heel hulpvaardig, vriendelijk en kundig.

UItstekende produkten

Ik gebruik al enige tijd op advies van mijn diëtiste Michelle Vrij te Haarlem enkele Vitakruid en ben hierdoor flink opgeknapt. Meer energie en levenslust.

Tevreden

Over het product, ( mariadistel mix) en supersnelle levering.

Super advies gekregen!

N.a.v. bloeduitslagen even om advies gevraagd. De volgende werkdag al reactie gehad met duidelijke uitleg en advies. Echt een aanrader!

Snelle levering en geven goed advies!

snel en verzorgd, maar jammer van het plastic

alle stappen van mijn bestelling verliepen professioneel. Of de vitaminen werken moet ik nog even afwachten natuurlijk. Ik vond het wel erg jammer (en raar in deze tijd) dat er plastic potjes gebruikt werden. Dat had ik liever in glas gezien (of in een kartonnen doosje o.i.d..

Nu snel beter worden

Ik vind het persoonlijk jammer dat de werking en de gebruiksaanwijzing er niet bij zit. Nadat ik dit plaatste kreeg ik een duidelijk antwoord waar ik wel wat mee kon. Dank !

Heel tevreden qua kwaliteit en leveringstermijn

Heel tevreden over mijn bestelling.

Super advies

Dankbaar dat ik als beginnend adviseur met al mijn vragen terecht kan.

Super advies

Dankbaar dat ik als beginnend adviseur met al mijn vragen terecht kan.

Goede producten en snelle levering

1 dag later bezorgd

Snel geholpen door orthomoleculaire therapeut en apotheker

Omdat ik onderliggende ziektebeeld had, eerst therapeut en apotheker geraadpleegd (en eigen specialist) bijzonder snel. Spullen besteld en nu hopen dat mijn klachten minder worden!

Eerlijk en duidelijk over de ingredienten

Ik gebruik Vitakruid nu al 2 jaar voor mezelf, en voel me oprecht een stuk fitter en heb meer energie. Je kunt via de site goed geholpen worden om te weten wat je precies nodig hebt en voor uitleg van de supplementen. Ik heb dit zelf bepaald samen met een Orthomoleculair arts die samenwerkt met Vitakruid. Ik gebruik Vitakruid nu ook voor mijn dochter van 1 jaar en ben meer dan tevreden.

Zeer naar genoegen.

Mooie en effectieve supplementen podukten, acceptabele prijzen, snelle bezorging.

430 Jacobus Spijkerdreef

Hoofddorp 2132 PZ